Κίνηση ΜΑΤ έκανε το Metropolis 95,5. O κιτρινόμαυρος Κ.Βαραγιάννης στην πρωινή ζώνη

Κίνηση ΜΑΤ έκανε το μετροπολις 95,5. Μπορεί να του <<κλέψανε>> όπως λένε δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς οι ανταγωνιστικοί σταθμοί από την πρωινή του ζώνη,αλλά έκανε μεταγραφή τσαμπιονς λινκ φέρνοντας από τον Fokus, το καλύτερο ραδιοφωνικό δεκάρι,τον Κώστα Βαραγιάννη.

O Κώστας Βαραγιάννης είναι Ο Ντίνος Κούης του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης.Γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα,δεν το έκρυψε ποτέ σε όποιο ραδιόφωνο κι αν εργάστηκε..Πολλοί νόμιζαν οτι το μετροπολις απογυμνώθηκε μετά την φυγή των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών!

Ο Παύλος Ανδρώνης είναι έξυπνος επιχειρηματίας.Ξέρει οτι ο Αρης θα πουλήσει τρελά φέτος.Και έκανε για μιά ακόμη φορά κίνηση ΜΑΤ. Εφερε αρειανό δημοσιογράφο στην πρωινή ζώνη.Και δεν έφερε κάποιον τυχαίο αρειανό μόνο για να γεμίσει την ζώνη.Εφερε τον Κώστα Βαραγιάννη πού ξέρει καλά τον Αρη. Ο Βαραγιάννης και 50 ετοιμόλογους παοκσήδες να έχει απέναντι του,σε δέκα λεπτά θα τους κάνει να τρέχουν να κρυφτούν με την επιχειρηματολογία του.

Πολύ καλή κίνηση λοιπόν,από τον Ανδρώνη! Ευκαιρία να φύγει και λίγο η παοκτσίλα που προσάπτουν στο μετροπολις,αλλά εκτος αυτού περα των οπαδικών ο Βαραγιάννης είναι ένας εξαίρετος δημοσιογράφος και ραδιοφωνατζής.

Ο φετεινός χειμώνας λοιπόν οπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι γεμάτος ΑΡΗ στην ραδιοφωνική Θεσσαλονίκη.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *