Τραγικός ο Θ. Καρυπίδης στο yellow radio! Το έριξε στην ατυχία για την αποτυχία του Αρη!

Τραγικός σε κάποια σημεία της συνέντευξης που έδωσε στο yellow radio ο πρόεδρος του Αρη Θ.Καρυπίδης.Σε ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος για το που οφείλεται η αποτυχία του Αρη απάντησε στο τέλος οτι υπήρχε ατυχία.

 Ατυχία είναι όταν φέρνεις τον Μπαρμπά Τζιμπούρ και η συμμετοχή του είναι μηδαμινή;

Ατυχία είναι οταν στον δεύτερο γύρο είσαι 9 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο και συνεχίζεις να κρατάς τον Αναστόπουλο;

Ατυχία είναι να μην επικοινωνείς με τον κόσμο του Αρη μέσα από το ραδιόφωνο του Αρη,αλλά να προτιμάς ραδιόφωνα που τα ακούν πιό πολύ οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Ατυχία είναι οτι κάνεις οτι μπορείς,για να μην έρθει ο κόσμος στο γήπεδο;

Ατυχία είναι να έχεις μία νοσύστατη ΠΑΕ χωρίς χρέη και να μην μπορεί να πάρει άδεια για Α εθνική;

Θα μπορούσαμε να βάλουμε αλλές δέκα αράδες με ερωτηματικά που άφησε αυτή η συνέντευξη.

Αλλη μια τραγική απάντηση ήταν όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για τα 300 χιλιάρικα που χρωστάει η ΠΑΕ στον ερασιτέχνη. Είπε οτι πληρώνει το νερό,και οτι λεφτά είναι και αυτά.

Ο Καρυπίδης είπε οτι πληρώνει με δόσεις το χρέος του νερού,και οτι έχει δώσει μεχρι τώρα 30.000 σε δόσεις.Είναί πολύ ωραίο να χρωστάς 300 χιλιάρικα και με την διακαιολογία οτι πληρώνεις τις δόσεις του νερού να ξεφεύγεις από την ευθύνη σου.

Ωραία Κύριε Καρυπίδη! Θα έρθουμε να μας δανείσεις 20.000 ευρώ και θα στα εξοφλήσουμε πληρώνωντας το ρεύμα του σπιτιού σου,με 220 δόσεις διακανονισμό στην ΔΕΗ.Δηλαδή θα επιλέξουμε όπως βολεύει εμάς την αποπληρωμή του χρέους μας.

Αλλη μιά τραγική απάντηση ήταν που είπε οτι θα φύγει πετυχημένος από τον Αρη.Κάποιος να του πεί οτι δεν θα φύγει ποτέ πετυχημένος από τον Αρη,και οτι η τραγική αποτυχία να μην ανέβει ο Αρης κατηγορία,είναι μιά κηλίδα που θα τον συντροφεύει για πάντα!

Να υπένθυμίσουμε στον Κύριο Καρυπίδη οτι δεν κατάφερε να ανεβάσει τον Αρη Θεσσαλονίκης.Εχει αποτύχει τραγικά,και θα έπρεπε ήδη να είχαν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την πώληση των μετοχών.Και όταν λέει οτι θα φύγει πετυχημένος από τον Αρη να μας πει τι ακριβώς εννοεί.Θα ανεβάσει τον Αρη μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας; Αυτό θεωρεί επιτυχία;

Για άλλη μιά φορά βγάλαμε το συμπέρασμα οτι ο Κύριος Καρυπίδης δεν σέβεται την ιστορία του μεγάλου Μακεδονικού συλλόγου.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *