Κανόνες λειτουργείας του chat

Όροι χρήσης
Ο χρήστης του chat ενημερώνεται με τους όρους χρήσης και φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για το περιεχόμενο που προσθέτει και τις πληροφορίες που μοιράζεται. Το Pame.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περιπτώσεις υποκλοπής προσωπικών στοιχείων χρηστών από τρίτους. Επίσης δεν παρεμβαίνει στο περιεχόμενο των πληροφοριών που αναρτούν οι χρήστες του και συνεπώς δεν φέρει ευθύνη για τις on-line αναρτήσεις.

Chat room

1) Ο χρήστης του chat οφείλει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και όχι με τρόπο υβριστικό, συκοφαντικό ή παράνομο.

2) Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν αποδέχονται ούτε υιοθετούν σε καμμία περίπτωση οποιαδήποτε μυνήματα ή οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσει ο χρήστης στο chat room.

3) Ο χρήστης έχει την ευθύνη για το περιεχόμενο των συνομιλιών που αναρτά στο chat room καθώς το Pame.gr δεν μπορεί να ελέγχει το περιεχόμενο.

4)Απαγορεύεται η είσοδος ανηλίκων κάτω των 18 ετών χωρίς την συγκατάθεση των γονέων. Εάν ανήλικος κάτω των 18 ετών χρησιμοποιήσει το chat room χωρίς την συγκατάθεση των γονέων, οι διαχειριστές δεν φέρουν καμμία ευθύνη.

5) Απαγορεύεται η διαφήμιση με οποιοδήποτε τρόπο και η δημόσια αναγραφή συνδέσμων ανταγωνιστικών sites.

6) Η χρήση του chat room προϋποθέτει την αποδοχή των παραπάνω εκ μέρους του χρήστη.

Κανόνας 1ος:

Απαγορεύεται να αντιγράφετε και να μεταφέρετε στο κεντρικό δωμάτιο αυτά που σας γράφει κάποιος χρήστης σε ιδιωτική συνομιλία. Οι συνομιλίες αυτού του τύπου αποτελούν προσωπικό δεδομένο.

Οι διαχειριστές (moderators) έχουν το δικαίωμα μετά από μία τέτοια ενέργεια να αποβάλλουν το χρήστη από το chat.

Κανόνας 2ος:

Απαγορεύονται οι κάθε είδους βωμολοχίες, προσβολές, και γενικά οι συζητήσεις ανήθικου περιεχομένου.

Κανόνας 3ος:

Απαγορεύεται αυστηρά η προσβολή η βωμολοχία ο ρατσισμός και η καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων

Κανόνας 4ος:

Απαγορεύονται οι παρατηρήσεις και υποδείξεις από τους χρήστες στους διαχειριστές όταν αυτοί αποβάλλουν κάποιον χρήστη από το chat. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποβάλλουν κατά την κρίση τους κάποιον και αν υποπέσουν σε λάθος αποβολές αυτό θα το κρίνουν οι admininstrators του pame.gr .

Κανόνας 5ος:

Χρήστες κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να κανουν είσοδο στο chat και αν μπουν με παραπλανητικό τρόπο,θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών με δική τους ευθύνη

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

One thought on “Κανόνες λειτουργείας του chat

  1. Κατά λάθος έκανα paste ένα link σε μια ιδιωτική συνομιλία στο pame chat και έχω αποκλειστεί εδώ και μια εβδομάδα. Τι πρέπει να κάνω για να συνδεθώ πάλι; Εννοείται πως δεν θα το ξανακάνω. Μπαίνω ως επισκέπτης volos_37. Please help.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *