Υπηρεσίες Διαπραγμάτευσης

Μπορώ να αναλάβω κάθε είδους Διαπραγμάτευση. Ωστόσο η εξειδίκευση μου αφορά κυρίως την διαπραγμάτευση με funds, την διαπραγμάτευση με εισπρακτικές και την ρύθμιση δανείων. Σήμερα η ανάγκη για την ρύθμιση οφειλών μετά από την μακροχρόνια κρίση κρίνεται αναγκαία για την επιβίωση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Σε κάθε περίπτωση είτε εγώ, είτε οι συνεργάτες μου μπορούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά για την εξεύρεση της κατάλληλης βιώσιμης λύσης για εσάς.

Είμαι ο Γεώργιος Φ. Κοντός, Επαγγελματίας Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής (Certified Professional Negotiator® – CPN). Διαθέτω την πλήρη εκπαίδευση από την Ακαδημία Επαγγελματιών Διαπραγματευτών (Academy of Professional Negotiators) των ΗΠΑ-Καναδά. 

Διαθέτω επίσης πιστοποιήσεις στην Χρηματοοικονομική και τη Λογιστική (Certificate in Finance and Accounting), στη Λειτουργία και Στρατηγική των Επιχειρήσεων (Certificate in Business Strategy and Operations), στις Διεθνείς Επιχειρήσεις (Certificate in International Business), International Diploma in Business Management και το Mini MBA.

Ο επίσημος ιστότοπός μου  diapragmateytis.gr/

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →