Η Τουρκία γέμισε με φέρετρα και νεκρούς

 

 

Οι σωροί των στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους χτες στη Τζίζρε μεταφέρθηκαν στις γενέτειρες τους.Στις γενέτειρές τους μεταφέρθηκαν οι σωροί των 3 στρατιωτικών που σκοτώθηκαν εχθές από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο Τζιζρέ. Τον μηχανισμό αυτό είχαν τοποθετήσει στο δρόμο οι αντάρτες του ΡΚΚ.Η νεκρώσιμη τελετή έλαβε χώρα στο Τζιζρέ και πιο συγκεκριμένα στην 23η Μεραρχία Στρατοφυλακής. Τα θύματα ήταν ο λοχίας Καντίρ Καϊβενί, ο επίσης λοχίας Φαρούκ Γκεζέν και ο στρατιώτης Νετζατί.Παράλληλα το Τουρκικό Γενικό επιτελείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για νίκες κατά του PKK.

Το παράδοξο της όλης ιστορίας είναι ότι ενώ οι Τούρκοι στρατιώτες σκοτώνονται στο πεδίο της μάχης από μέλη του ΡΚΚ, το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο κάνει λόγο για νίκη εναντίον του ΡΚΚ.

Παρά το γεγονός ότι 148 τρομοκράτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήγαγαν κατά του PKK στη Τζίζρε, και ενώ στη συνοικία Νουρ προέβησαν σε κατάσχεση 3,5 τόνων νιτρικού αμμωνίου, κύριας ύλης για κατασκευή βομβών, το οποίο χρησιμοποιείται για κατασκευή βομβών ,με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η εκκένωση των αμάχων από περιοχές που αδυνατεί να ελέγξει η Στρατοχωροφυλακή, και οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ΡΚΚ.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *