Ένταλμα σύλληψης για την σύζυγο του Λάσκαρη του προέδρου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Η Γεωργία Ευσεβίου, σύζυγος του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη, καταζητείται από τις ελβετικές αρχές, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παρασκήνιο», για την υπόθεση της αντιδικίας του ζεύγους με τον Λετονό επιχειρηματία Μιχάλ Σουμπότινς, για την υπεξαίρεση 915 κιλών χρυσού και 57 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον Νίκο Λάσκαρη.

 

Ο Σουμπότινς εμπλέκει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης και την σύζυγό του σε μία απάτη «μαμούθ» υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηρίοτητες και μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, έχει ασκήσει αγωγή στο ζεύγος στις 31 Μαρτίου 2017, αξιώνοντας το ποσό των 97,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μιχάλ Σουμπότινς κατέθεσε πριν λίγες μέρες στην ανακρίτρια για την αντιδικία του με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Άρης και την σύζυγό του, οι οποίοι πρέπει να καταθέσουν και αυτοί με την σειρά τους στις αρμόδιες αρχές.

Σε βάρους του ζεύγους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικής μορφής, κάτι που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την σοβαρότητα της κατάστασης.

πηγη cyprusbasket.net

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *