Γκολεμά για Μενεγάκη: «Πες μας που ζεις να έρθουμε και εμείς»

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές με ένα χειρόγραφο σημείωμα. Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως αν και η φετινή σεζόν θα είναι απρόβλεπτη εκείνη χαμογελά και είναι αισιόδοξη. Το μήνυμα της παρουσιάστριας ήταν το εξής: «Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά! Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα με θετική διάθεση, χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για εμάς…».

Η Ντέπυ Γκολεμά ήταν μια εκ των κριτών της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Η τηλεκριτικός επέλεξε να απαντήσει στην παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha με ένα επίσης χειρόγραφο σημείωμα, γράφοντας:
«Αγαπητή Ελένη, ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας, ιδιοχείρως. Ο κόσμος Ελένη δεν αλλάζει απλά έχει γίνει το έλα να δει και να μη το γνωρίζεις. Πες μας, που ζεις να έρθουμε κι εμείς. Ίσως εκεί να έχει και άδεια το κανάλι σου, πράγμα πολύ ευχάριστο. Χαιρετισμούς στην υπόλοιπη παρέα που ζει στον κόσμο του Μάλμπορο, επίσης. Φιλικά Ντέπυ».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *