Γιατροί καταγγέλλουν συγκάλυψη – “Ξέραμε από το 2019 για τον κορονοϊό”

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις κάνουν Κινέζοι γιατροί, οι οποίοι παραδέχονται για πρώτη φορά δημοσίως ότι γνώριζαν πως ο κορονοϊός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά η κυβέρνηση τους ζήτησε να μην μιλήσουν.

Ανώτατοι γιατροί στη Γουχάν που ήταν οι μάρτυρες των πρώτων περιστατικών, καταγράφηκαν κρυφά να ομολογούν ότι δεν είχαν καμία αμφιβολία πόσο επικίνδυνος ήταν ο ιός και πως γνώριζαν για τους θανάτους περίπου στο τέλος του Δεκεμβρίου 2019, όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ του ITV.

Μιλώντας μετά την άρση του lockdown στη Γουχάν οι γιατροί υπογράμμισαν ότι υπήρξε συγκάλυψη από τις κινεζικές κυβερνητικές Αρχές από το ξέσπασμα της πανδημίας. Όπως τονίζει ένας από αυτούς “ξέραμε ότι ο ιός μεταδιδόταν από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά όταν παρευρεθήκαμε σε σύσκεψη στο νοσοκομείο μας είπαν να μην μιλήσουμε.

Οι διοικητές της επαρχίας είπαν στα νοσοκομεία να μην πουν την αλήθεια”. Οι γιατροί σημείωσαν ότι οι Αρχές γνώριζαν πως οι εορτασμοί για το νέο έτος τον Ιανουάριο θα επιτάχυναν την εξάπλωση του ιού”. Όπως σημείωσε ένας γιατρός “συνέστησαν να μην προχωρήσουν σε επίπεδο πόλης οι εορτασμοί αλλά το έκαναν γιατί είπαν ότι μια εκδήλωση θα έδινε την εικόνα μίας ευημερούσας και αρμονικής κοινωνίας”.

Το ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο “Πανδημία, ο ιός που συγκλόνισε τον κόσμο” θα μεταδοθεί από το βρετανικό ITV, ενώ σημειώνεται ότι εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ βρίσκονται στη Γουχάν για να διαπιστώσουν από πού ξεκίνησε ο ιός.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →