Γιατί ο Β.Λεβέντης γλύφη εκεί που έφτυνε;

Θα εχετε παρατηρήσει οτι ο Λεβέντης τελευταία δεν ειναι ο Λεβέντης που όλοι ξέραμε.Δεν ειναι ο Λεβέντης που εβριζε το σάπιο σύστημα,που μιλουσε για προδότες,που κατακεραυνωνε τους πάντες και τα πάντα.

Ο Λεβέντης δεν είναι ενας ημίχαζος που νομίζουν οι περισσότεροι.Ο Λεβέντης είναι ενας παμπόνηρος και πανέξυπνος πολιτικάντης.Ναι πολιτικάντης.Το ήπιο προφιλ που υιοθέτησε,μόνο τυχαίο δεν ειναι.Ξέρει οτι ο κόσμος εχει κουραστεί απο επαναστάτες,ξέρει οτι στην ελλαδα υπάρχει συντηρητισμός στον ελληνικό λαό,ξέρει οτι πλέον θα πουλάει απο εδώ και πέρα το ήσυχο στυλ.

Αν εχετε προσέξει υμνεί οτιδήποτε γερμανοτσολιαδίστικο.Ειναι κάτι σαν το ποτάμι ενα πράμα.Ας πουμε παραπόταμος του ποταμιού.

Γι αυτο κι ο Λεβέντης αποφάσισε να γινει μνημονιάκιας.Προσπαθεί να χαιδέψει τα αυτιά των συντηρητικών πολιτών,των πολιτών που δεν θελουν και πολλά ντράβαλα.Ειναι ενας παμόνηρος πολιτικός.Το υφος που υιοθετουσε ανα περιόδους,το μελετούσε,και το σμίλευε πολύ καλα.

Με λίγα λόγια αν ηξερε ο κόσμος πως σκεφτεται και πως κινείτε,οχι στην βουλή δεν θα τον εβαζε,αλλα ουτε την ψήφο του δεν θα εβρισκε μέσα.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *