Γιατί ο Κώστας πολίτης βγάζει κόμπλεξ με τον Γκάλη;

 

Το κόμπλεξ του Κώστα Πολίτη απέναντι στον Νίκο Γκάλη είναι γνωστό εδώ και χρόνια.Απλά τώρα με την μετονομασία του Ο.Α.ΚΑ σε ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ το εμπέδωσε και ο πιό δύσπιστος,μετά από την φθηνιάρική και εντελώς άτοπη αντίδραση του Κ.Πολίτη.Τελικά άμα είσαι μικρούλης σαν άνθρωπος είσαι μικρούλης.Ολοι θα αναρωτιέσται γιατί να βγάζει τόσο κόμπλεξ αυτός ο ασήμαντος προπονητάκος, που αν δεν ήταν ο Νίκος δεν θα τον ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς του.

Ο λόγος είναι πολύ απλός που αυτός ο άνθρωπος αντιδρά έτσι. Ως γνωστών στη ζωή η τύχη για μερικούς ανθρώπους είναι απλόχερη. Ο Πολίτης εντελώς τυχαία βρέθηκε να είναι προπονητης της εθνικής εκείνη την εποχή. Η ρήση που λέμε καθημερινά,μόνο τυχαίος δεν είναι,στην περίπτωση του Πολίτη δεν ισχύει! Αυτός ήταν εντελώς τυχαίος. Ενας ασημαντος προπονητής που ούτε ο ίδιος πίστευε την δόξα που έζησε.

Οταν όμως είσαι τυχαίος και μικρούλης,και σου τα δώσει τόσο απλόχερα η ζωη, αυτά δεν θέλεις κανείς να σου τα στερήσει. Του Πολίτη του στέρησε πολύ μεγάλο μέρος της δόξας ο Γκάλης. Δυστυχώς η ευτυχώς ο Γκάλης τους επισκίασε όλους σε εκείνη την επιτυχία. Μπορεί το μπάσκετ να είναι ομαδικό άθλημα,αλλά εκείνο το ευρωπαικό,ο Γκάλης το κατέκτησε στην κυριολεξία μόνος του. Και κάνουμε το εξής πολύ απλό ερώτημα.

Αν δεν έπαιζε ο Γκάλης σε εκείνο το ευρωπαικό,θα κατακτούσε η Ελλάδα το κύπελο;..Η απάντηση είναι ξεκάθαρη! Φυσικά και ΟΧΙ. Δεύτερη ερώτηση..Αν έπαιζε ο Γκάλης και δεν ήταν προπονητής ο πολίτης,θα το κατακτούσε η Ελλάδα;..Η απάντηση είναι ΝΑΙ..Τον ίδιο παραλληλισμό μπορούμε να κάνουμε και για κάθε παίκτη εκείνης της ομάδας.

Ο Πολίτης λοιπόν επειδή ήταν τυχαίος και μικρούλης,σε καμμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δεχθεί, οτι μπορεί να του πάρει έστω και μέρος της δόξας κάποιος. Ηταν η μοναδική ευκαιρία της ζωής του που μπόρεσε να νιώσει οτι είναι κάποιος, και ξαφνικά αυτό του το στέρησε,ο Νίκος Γκάλης επισκιάζοντας τραγικά τον Πολίτη..Αυτό δεν του το συγχώρησε ποτέ ο μικρούλης Πολίτης,γι αυτό και σε κάθε ευκαιιρία βγάζει την χολή εναντία σε αυτόν τον τεράστιο αθλητή και άνθρωπο.

Πάντως οφείλουμε να του καταλογίσουμε του Πολίτη οτι κατάφερε να αποσπάσει για μιά ακόμη φορά,μια 24ωρη πανελλαδική και ίσως και ευρωπαική δημοσιότητα εξαιτίας του Νίκου Γκάλη.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *