Γιατί έχουν γεμίσει οι δρόμοι της Αθήνας με αμερικανούς πράκτορες;

 

 

Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, έκαναν την Αθήνα να μοιάζει με σκηνικό, που κανείς συναντά μόνο σε αστυνομικές ταινίες καθώς ξεχύθηκαν, μυστικοί πράκτορες στους δρόμους της πρωτεύουσας, προς εντοπισμό ατόμων αραβικής καταγωγής, τα οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι μέλη του ισλαμικού κράτους και σαφώς απειλούν την ασφάλεια της Ελλάδος.

Η ελληνική δικαιοσύνη φαίνεται να ψάχνει την εν λόγω υπόθεση και να επεξεργάζεται το αίτημα των αμερικανών αναφορικά με την έκδοση στις ΗΠΑ ενός άντρα που συνελήφθη στην συγκεκριμένη επιχείρηση και κατηγορείται για εγκληματικές ενέργειες στη χώρα.
Σε επίσημο, απολογητικό έγγραφο των Αμερικανών αναφέρεται πως στις 29 Μαΐου, πράκτορες συναντήθηκαν με τον Άραβα κατηγορούμενο, Η.Κ και η εν λόγω συνάντηση κύλησε ως εξής:
Ο μυστικός πράκτορας, πλησίασε τον Η.Κ και του ζήτησε πλαστά αμερικανικά διαβατήρια για μέλη της «Daesh», ο Σύριος υπήκοος του έκλεισε ραντεβού παραλαβής τους, πέντε μέρες μετά. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν και ο αμερικάνος βιντεοσκόπησε τη συνάντηση, έχοντας έτσι τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειαζόταν.

Στη συνέχεια, το αίτημα τον ΗΠΑ, για έκδοση του Κ. έγινε δεκτό από το Συμβούλιο Εφετών ενώ η υπόθεση βρίσκεται πλέον στον Άρειο Πάγο.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *