Κουιζ – Γενικών γνώσεων – Δύσκολο κουιζ – Ελληνικό κουιζ

2ος κύκλος επίπεδο 9,5

0%

Εχουν πάρει ηδη την επιταγή 100 παίκτες

Αποτελέσματα παικτών πίνακας

Pos.NameScoreDuration
There is no data yet

Το κουιζ είναι επιπέδου 9,5, και αν τα καταφέρεις να φτάσεις στην νίκη και να φτάσεις το 95% θα σου κάνει δώρο 15000 coins αξίας 5.00 ευρώ τα οποία είναι πολύ χρήσιμα στο τσατ.Εάν καταφέρεις να πάρεις την νίκη η επιταγή θα σου σταλεί αυτόματα στο email σου.Οταν θα υποβάλλεις την φόρμα η  βάλε το ονομα που χρησιμοποιείς στο τσατ, για να μπουν τα κοινς στο προφιλ σου.

Κουιζ γενικών γνώσεων.Πάιξε αυτό το διασκεδαστικό κουιζ, κέρδισε τα πολύτιμα coins και ανταγωνίσου στην βαθμολογιά με άλλους παίκτες.

Στο κουιζ θα περάσετε ένα μέρος των ερωτήσεων π.χ 25 ερωτήσεις.Καθε φορά που θα συμμεχετε θα πέφτουν διαφορετικές ερωτήσεις από τις χιλιάδες που υπάρχουν.

Το κουιζ  δίνει επιταγή με κοινς αν το περάσετε.Τα κόινς αυτά είναι χρήσιμα στην κοινότητα του Pame chat

Το κουίζ αυτό είναι πολύ συναρπαστικό, και δεν το βαριέσαι ποτέ,γιατί κάθε φορά που θα παίζεις,θα βλέπεις σχεδόν διαφορετικές ερωτήσεις.


Συχνή ερώτηση: Πόσοι νικητές θα παραλάβουν την επιταγή;


Απάντηση: 25 νικητές θα παραλάβουν την επιταγή με τα 15.000 coins.Μόλις την παραλάβει και ο 25ος το κουιζ θα κλείσει αυτόματα


Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να μην συμπληρώνω την φόρμα με το ονομα και το email μου, μετά από κάθε παιχνίδι;


Απάντηση: Ναι αν κάνεις εγγραφή στο Pame.gr τότε μπορείς να παίζεις πιό άνετα, και να μην συμπληρώνεις κάθε φορά την φόρμα.


Ερώτηση: Τι σημαίνει κουιζ επιπέδου 7,5


Απάντηση: Σημαίνει οτι είναι κουιζ υψηλού επιπέδου, και πρέπει να φτάσει το σκορ σου στο 75% για να πάρεις την απόλυτη νίκη και την επιταγή.Εχεις πολύ λίγα περιθώρια λανθασμένων απαντήσεων.Η κάθε λανθασμένη απάντηση σου αφαιρεί ενα 2,3% περίπου απο το 100% του σκορ.


Ερώτηση: Αν καταφέρω και κερδίσω 2 φορές, θα εισπράξω 2 φορές την επιταγή;


Απάντηση: Σε κάθε κύκλο διαγωνισμού την επιταγή μπορείς να την εισπράξεις μόνο μία φορά.Η κάθε επιταγή που δίνεται σε κάποιο όνομα, φέρει εναν μοναδικό κωδικό γνησιότητας.Θα πρέπει να περιμένεις τον επόμενο κύκλο διαγωνισμού για να μπορέσεις να ξανακερδίσεις.


Ερώτηση: Πως θα καταλάβω οτι υπάρχει νέος κύκλος για να ξαναπροσπαθήσω να κερδίσω κάποιο δώρο;


Απάντηση: Στο επάνω μέρος της σελίδας του κουιζ γράφει σε ποιό κύκλο διαγωνισμού βρίσκεσαι.Επίσης στην επιταγή που θα λάβεις στο email σου,θα γράφει σε ποιόν κύκλο κέρδισες το συγκεκριμένο δώρο.


Ερώτηση: Μόνο coins θα δίνει δώρα το κουίζ;


Απάντηση: Το κουίζ θα δίνει διάφορα δώρα.Π.χ Vip για τρείς μήνες η ενα χρόνο,Κουπόνια αγορών απο σουπερ μαρκετ, κ.π.α.


Ερώτηση: Που μπορώ να δώ πόσοι χρήστες εχουν κερδίσει την επιταγή;


Απάντηση: Στον πίνακα των σκορερς θα βγάζει στις πρώτες θέσεις τους παίκτες που εχουν πιάσει το στόχο νίκης, αν π.χ ο στόχος είναι 95% θα δείχνει ο πίνακας ποιοί χρήστες επιασαν την νίκη και το δώρο.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →