Ερωτική παρενόχληση στον υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας

 

 

Θύμα παρενόχλησης από μία 29χρονη φοιτήτρια, η οποία τον «βομβάρδιζε» με ερωτικές φωτογραφίες, έπεσε ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα Midi Libre, ο Μακρόν λάμβανε εικόνες και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από 29χρονη φοιτήτρια Νομικής, η οποία τελικά συνελήφθη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η γυναίκα είχε βρει τον προσωπικό λογαριασμό του Μακρόν, όταν ο τελευταίος τον ανακοίνωσε σε ένα συνέδριο για νέους επιχειρηματίες, ώστε να του στείλουν ιδέες για start-up. Η νεαρή «ερωτοχτυπημένη» χρησιμοποιούσε συχνά τη λέξη «αγάπη» στις επιστολές της, ενώ η περιπέτεια του Γάλλου υπουργού ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ανέφερε την παρενόχληση μόλις τον Φεβρουάριο.

Η φοιτήτρια κατηγορήθηκε ότι έστειλε «κακόβουλα μηνύματα που είχα στόχο να αναστατώσουν την ηρεμία» του υπουργού, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχολογική εξέταση ώστε να οριστεί κατά πόσο θα δικαστεί για παρενόχληση. «Δε μπορούμε να ανεχτούμε ένα δημόσιο πρόσωπο να πέφτει θύμα παρενόχλησης μέσω emails. Υπήρχαν φωτογραφίες της, για τις οποίες δεν μπορώ να προχωρήσω σε λεπτομέρειες», δήλωσε στην εφημερίδα δικηγόρος που ασχολείται με την υπόθεση.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *