Είναι ο Σαββίδης εντεταλμένος του Πούτιν;

 

Ιβάν Σαββίδης. Ένα όνομα που συχνά πυκνά εμφανίζεται στα ΜΜΕ. Ένα όνομα που το σύστημα για έναν ανεξήγητο λόγο ‘σπρώχνει’. Σαφώς και ο κος Σαββίδης έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Σαφώς και πέρα από ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, είναι ο κάτοχος του 35% της εταιρείας ΣΟΥΡΩΤΗ. Μάλιστα η καταληκτική ημερομηνία για την αγορά επιπλέον μετοχών είναι η 9η Νοεμβρίου 2016. Μέχρις εδώ όλα καλά, θα πει κάποιος. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ ο κος Σαββίδης δεν εμφανίζεται ως ένας επιχειρηματίας με δραστηριότητα επιχειρηματική (οι σχέσεις του κου Σαββίδη με την Κυβέρνηση και το πώς ουσιαστικά δραστηριοποιείται στην Ελλάδα έχει αναλυθεί σε παλαιότερα άρθρα μας ΕΔΩ).

Ο κος Σαββίδης εμφανίζεται ως εντεταλμένος του Πούτιν και μάλιστα ως κομιστής της απολύτου εμπιστοσύνης του. Τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Σας καλούμε να αναρωτηθείτε το εξής. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τον κο Σαββίδη και το Βλαντιμίρ Πούτιν μαζί. Μία φωτογραφία, κάτι… δε θα δείτε διότι δεν υπάρχει.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ΔΕΝ έχει σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Εδώ είναι λοιπόν που δημιουργείται το θέμα.

Ποιος ο λόγος να ‘σπρώχνεται’ τόσο πολύ ο Σαββίδης. Σίγουρα δεν είναι μόνο οι σχέσεις του με την Κυβέρνηση (εξαιρετικές σχέσεις διατηρεί με τον Πάνο Καμμένο).

Τα συστημικά ΜΜΕ, απατώνται και πιστεύουν ό,τι διαρρέουν οι κύκλοι του Σαββίδη; Υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος που δεν τον γνωρίζουμε; σίγουρα πάντως είναι αξιοπερίεργο το γεγονός αυτό. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο κος Σαββίδης ΔΕ θα ιδρύσει κόμμα, όπως άλλωστε έχουμε γράψει και στο παρελθόν (δείτε το άρθρο ΕΔΩ). Πραγματικά είναι απορίας άξιον για ποιο λόγο τα συστημικά ΜΜΕ δεν κάνουν την ελάχιστη απαιτούμενη έρευνα για να δημοσιεύσουν την αλήθεια. Να κάνουν δηλαδή τη δουλειά τους. Δε ζητάμε κάτι περισσότερο. Ή είναι ανίκανα να προχωρήσουν σε δημοσιογραφική έρευνα ή δεν επιθυμούν για λόγους άγνωστους. Ας κάνουν επιτέλους αυτό που πρέπει. 

Στο σημείο αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι που αφορά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Το κόμμα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, δεν είναι ρωσικό κόμμα. Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα. Η Ελλάδα άλλωστε έχει ζήσει, ήδη από την εποχή του Όθωνα, τι σημαίνει κόμμα ρωσικό, αγγλικό ή γαλλικό.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, που υπηρετεί τα συμφέροντα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και μόνο αυτού. Θεωρεί πως οι μέχρι τώρα συμμαχίες με τη Δύση δεν έχουν βοηθήσει τη χώρα μας (βλέπε Εθνικά Θέματα) και γι αυτό πρέπει να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας-συμμαχίας με την Ομόδοξη Ρωσία στο πλαίσιο του ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. Γνώμονας  ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και η ΠΑΤΡΙΔΑ μας.

Ας πάψουν λοιπόν τα συστημικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν αναλήθειες και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

voicenews.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *