Ευχαριστούμε τον Βρετανικό λαό για το Brexit που ανοίγει το δρόμο για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από το Γερμανικό ζυγό

 

 

Όπως και στην περίπτωση του δικού μας δημοψηφίσματος όπου το αποτέλεσμά του ανατράπηκε στην πράξη από τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ, η ψήφος των Βρετανών είχε καθαρά ταξικό χαρακτήρα, αν δει κανείς ότι ψήφισαν μαζικά το Bremain οι πλούσιες περιοχές όπως το City του Λονδίνου, η Οξφόρδη κλπ., σε αντίθεση με τις φτωχές περιοχές.  Γι΄αυτό και τώρα πια, πρέπει να αναθεωρηθούν οι κατεστημένες απόψεις για το δίπολο αριστερά-δεξιά.
Αριστεροί είναι αυτοί που είναι με το λαό, τους φτωχούς, τους εργαζόμενους του μόχθου και της πατρίδας και δεξιοί όσοι υποστηρίζουν τα συμφέροντα των πλουσίων, του νεο-ιμπεριαλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Και είναι προφανές ποιοι είναι οι μεν και ποιοι οι δε.

Φυσικά είναι αστείες οι εικοτολογίες που εκπέμπουν οι διεθνείς και εγχώριοι εκπρόσωποι του διεθνούς συστήματος εξουσίας ότι, δήθεν το Brexit θα γονατίσει οικονομικά τη μεγάλη Βρετανία και θα επιφέρει παγκόσμια οικονομική καταστροφή. Το ακριβώς αντίθετο θα συμβεί. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα η ευρωζώνη, βρίσκεται σήμερα στην ουρά της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης όπως μαρτυρούν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των διεθνών φορέων όπως της Eurostat,  της World Bank κλπ., ενώ οι προβλέψεις τους δείχνουν ότι αυτή η οικονομική μιζέρια θα συνεχιστεί. Μόνο η ανατροπή της υφεσιακής πολιτικής και του ακριβού ευρώ που έχει επιβάλλει για τους δικούς του λόγους το Βερολίνο, μπορεί να ανατρέψει αυτήν την κατιούσα οικονομική πορεία.
Πάνω απ’ όλα, το Brexit σηματοδοτεί το ξήλωμα της νέας Γερμανικής Αυτοκρατορίας που με πονηρό τρόπο έστησαν οι σημερινοί επίγονοι των ηττημένων Ναζιστών προγόνων τους. Ακολουθούν η Ιταλία, η Γαλλία,η Ολλανδία, η Αυστρία, η Φιλανδία, η Ουγγαρία και αργά ή γρήγορα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Κύπρος και οι περισσότερες άλλες χώρες, καθώς και η πλήρως υποταγμένη και καταρημαγμένη Ελλάδα. Παντού ετοιμάζονται δημοψηφίσματα παρόμοια με αυτό της Βρετανίας. Και το διακύβευμα δεν είναι πλέον μόνο το εγκληματικό, το ολέθριο ευρώ-μάρκο, αλλά ολόκληρο το Γερμανικό οικοδόμημα της δήθεν Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Για όλα αυτά οφείλουμε ευγνωμοσύνη στον Βρετανικό λαό που για άλλη μια φορά ανοίγει το δρόμο για την απελευθέρωση της Ευρώπης και της Ελλάδας που γέννησε τον Ευρωπαϊκό πολισμό και τη δημοκρατία. Βρετανοί απλοί πολίτες που ψηφίσατε Brexit σας ευχαριστούμε.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *