“Δούρειος ίππος” του οικουμενισμού οι αθώοι μάρτυρες Χριστιανοί της Μ.Ανατολής-Το τέχνασμα του Πάπα

 

 

“Σε διάφορα μέρη του κόσμου, το μαρτύριο για τον Χριστό, ακόμη και με αιματοχυσία, έχει γίνει μια κοινή εμπειρία μεταξύ Καθολικών, Ορθοδόξων, Αγγλικανών Προτεσταντών, Ευαγγελικών και Πεντηκοστιανών, η οποία είναι βαθύτερη και ισχυρότερη από τις διαφορές που εξακολουθούν να διαχωρίζουν τις Εκκλησίες μας και τις εκκλησιαστικές μας κοινότητες.

 Η communio martyrum (μτφρ κοινωνία των μαρτύρων) είναι το μεγαλύτερο σημάδι του κοινού μας ταξιδιού “… Η φράση αυτή ανήκει στον Πάπα Φραγκίσκο και αποτελεί έναν προφανέστατο Δούρειο Ίππο στην προοπτική του οικουμενισμού…

Δυστυχώς η φράση αυτή που ειπώθηκε από τον ποντίφικα σε παγκόσμιο φόρουμ με τη συμμετοχή του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας, της Παγκόσμιας Αδελφότητας Πεντηκοστιανών, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και της Παγκόσμιας Ευαγγελικής Συμμαχίας, δείχνει ξεκάθαρα το τέχνασμα του Πάπα Φραγκίσκου. Επιδιώκει να εκμεταλλευτεί το δράμα των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή-και όπου αλλου΄υπάρχουν διώξεις Χριστιανών-προκειμένου να ενώσει κάτω από το ίδιο ομοφόριο όλους τους Χριστιανούς!

“Είθε οι μάρτυρες του σήμερα, που ανήκουν σε πολλές χριστιανικές παραδόσεις, να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ότι όλοι οι βαπτισμένοι είναι μέλη του ίδιου σώματος του Χριστού” ανέφερε επίσης ο ποντίφικας!

Και το μήνυμά του καταλήγει ως εξής: “Ας δούμε αυτή τη βαθιά αλήθεια, σαν μια κλήση να επιμείνουμε στο οικουμενικό ταξίδι μας προς την πλήρη και ορατή κοινωνία, που αυξάνεται όλο και περισσότερο με αγάπη και αμοιβαία κατανόηση”

agioreitikovima

Σχετικό περιεχόμενο

Ύψωση του Τιμίου Σταυρού: Τιμάται στις 14 Σεπτεμβρίου
Το 326 μ.Χ. η Αγία Ελένη πήγε στην Ιερουσαλήμ για...
Read more
Μετά απο λιτανεία εγινε θαύμα! Εβρεξε και σώθηκε το Προκόπι
Ἡ συγκλονιστικὴ μαρτυρία τοῦ π. Νικολάου, ἐφημερἰου τοῦ Ἱεροῦ Προσκυνήματος...
Read more
Αλλάζει ο τρόπος επιλογής κληρικών
Σε αλλαγές όσον αφορά τα κριτήρια της επιλογής κληρικών προχωρά η κυβέρνηση...
Read more
Θαύμα στον Πανάγιο Τάφο: Το παιδί δεν ξαναπήγε για αιμοκάθαρση
Είναι φορές που κάποια τυχαία γεγονότα κάποιοι τα χαρακτηρίζουν θαύματα...
Read more
ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.