Με δορυφόρο θα φανούν τα αίτια του θανάτου Βαλυράκη

Οι Αρχές έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην ψευδορκία των δύο ψαράδων που αποκάλυψε το MEGA στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, ενώ αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τα στελέχη του Λιμενικού που χειρίζονται την υπόθεση ευελπιστούν ότι θα βρουν την άκρη του νήματος μέσω δορυφόρου των κινήσεων των σκαφών την επίμαχη μέρα και ώρα του τραγικού δυστυχήματος.

Οι εικόνες αυτές θα αποτυπώνουν τόσο ποια σκάφη ήταν εκείνη την στιγμή στο λιμάνι της Ερέτριας και της ευρύτερης περιοχής όσο και αν υπήρχαν αλιευτικά σκάφη πολύ κοντά στο φουσκωτό του Χανιώτη πολιτικού.

Η ψευδορκία των δύο ψαράδων και το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το MEGA και στο οποίο φαίνονται τουλάχιστον δυο σκάφη να έχουν αναχωρήσει από το λιμανάκι της Ερέτριας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου μεταξύ 11:14 και 11:33 έχουν βάλει σε σκέψεις τις Αρχές που εντείνουν τις έρευνες προκειμένου να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από «κόσκινο» ο βασικός μάρτυρας και οι ψαράδες

Οι Αρχές φαίνεται να περνούν από «κόσκινο» τόσο τους ψαράδες όσο και τον αυτόπτη μάρτυρα που είχε υποστηρίξει ότι αλιευτικό σκάφος βρέθηκε δίπλα στο φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη έφερε δύο γύρους από τη βάρκα του πρώην υπουργού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυματισμό, που πιθανόν να ευθύνεται για την πτώση του Χανιώτη πολιτικού στη θάλασσα.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη έχουν ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ αγίας τριάδας και νησιού των ονείρων, εκεί όπου έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός.

Αυτό που ερευνάται είναι το στίγμα των κινητών τηλεφώνων που υπήρχαν στο σημείο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *