ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ FUNS! Μην τρώτε παπατζιλίκι από τις δωσιλογάρες

 

 

Πρίν λίγες μέρες δημοσίευσα και δήλωσα τεκμηριωμένα ότι η πώληση των δανείων στα ξένα και ντόπια funds ΔΕΝ μπορεί έγκυρα νομικά και νόμιμα να γίνει χωρίς την υπογραφή συναίνεσης του δανειολήπτη, πρόταση που έγινε ήδη δεκτή από όλους τους έγκριτους δικηγόρους.

Η πρότασή μου αυτή ισχύει και αντίστροφα:

Εφόσον ο πρόσφατος νόμος επιτρέπει στις τράπεζες να πουλήσουν τα δάνεια σε ξένα funds, προκύπτει ότι και οι δανειολήπτες μπορούν -σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας και ισότητας των αντι-συμβαλλομένων- να πουλήσουν κι αυτοί το δάνειό τους σε έναν έμπιστο (συγγενή σας) αχυράνθρωπο που δεν έχει τίποτα στο όνομά του! και να ακυρώσουν και την υποθήκη που έχουν υπέρ της τράπεζας, δεδομένου ότι οι πρώην δανειολήπτες δεν έχουν πλέον και δεν χρωστάνε τίποτα στην τράπεζα.
Η δυνατότητα αυτή προκύπτει κι από τον ίδιο τον παραπάνω νόμο, που λέει ότι σε περίπτωση πώλησης των δανείων σε ξένα funds, οι δανειολήπτες δεν έρχονται σε δυσμενέστερη θέση από αυτή που ήταν πριν την πώληση. Συνεπώς, επειδή πριν την πώληση, ούτε η τράπεζα ούτε ο δανειολήπτης μπορούσαν να πουλήσουν τα δάνειά τους σε άλλους, τώρα μπορούν και οι δύο !

Φίλοι, τις παρούσες πρωτοφανείς καταστάσεις ΜΟΝΟ με ιδιαίτερα, πρωτότυπα και μοναδικά μέσα μπορεί κανείς να τις αντιμετωπίσει, όπως αυτά που προτείνω κατά καιρούς και τα οποία στην αρχή ξαφνιάζουν, αλλά μετά ΠΑΝΤΑ δικαιώνονται…γι αυτό εγώ δεν έχω παράπονο από την δικαιοσύνη για τις δικές μου υποθέσεις για το δημόσιο και το ατομικό μου συμφέρον.

Με αγάπη
Δημ. Αντωνίου

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *