Ο Αρης ψάχνει φορ με ουσία και οχι όνομα

Αρης Καρυπίδης και Μάντζιος εχουν επιδοθεί σε ενα σαφάρι ψάχνοντας για φορ με ουσία.Ο Αρης ψάχνει ενα φορ με σταθερότητα.Ενα φορ που με αριστα το 10 θα είναι σταθερά στο 7 και με χαμηλά στατιστικά τραυματισμών

Ο Καρυπίδης δεν θέλει να κάνει μια μεταγραφή για την μεταγραφή, αλλά θέλει να λύσει ουσιαστικά το προβλημα που εχει ο Αρης στην επίθεση.Στις προθέσεις του είναι η μεταγραφή να μην εχει καθόλου επικοινωνιακό χαρακτήρα

Ο Αρης θέλει εναν επιθετικό με σταθερή απόδοση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, και πολύ σωστά πράτει ο Αρης στο κομμάτι αυτό.

Εδω να προσθέσουμε οτι η κοιλιά που κάνει ο Αρης, είναι απολύτως φυσιολογική, και αυτό συμβαίνει σε ολες τις ομάδες.Ειναι αδύνατον για οποιαδήποτε ομάδα να πάει με φουλ τα γκάζια σε όλο το πρωτάθλημα.

Εάν ο Αρης καταφέρει να πάρει κάποια καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες, η ψυχολογία θα επανέλθει και η ομάδα θα καταφέρει και πάλι να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που εχει.

Παντως το αξιοσημείωτο είναι οτι ο Αρης όσες μεταγραφές εκανε τα τελευταία 2 χρόνια τον Ιανουάριο,του βγήκαν όλες διαμάντια.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →