Απο που πηγάζει το μίσος της γερμανίας για την Ελλάδα

…όταν το “φλογερόν” του έρωτος εξελίσσεται σε “άσβεστον” του μίσους.
Πώς από τον έρωτα της Σίσσυς των Αψβούργων φτάσαμε στο μίσος του Σόιμπλε;
Η Γερμανία είναι η Ευρωπαία “κόρη”, που ονειρεύτηκε κάποτε να γίνει “Ελλάδα” και κατέληξε να γίνει βάρβαρη “Μέγαιρα” που βασανίζει την Ελλάδα …Η φιλόδοξη “κόρη”, η οποία, μόλις συνειδητοποίησε την ύπαρξή της, επέλεξε να μοιάσει σε ένα από τα πλέον δύσκολα πρότυπα που υπάρχουν. Στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσε η ίδια και φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση. Κακόπεσε η “κόρη” σε ατυχείς επιλογές και από την αγάπη και τον θαυμασμό κινδυνεύουμε να πάμε κατ’ ευθείαν στο μίσος. Έμπλεξε με λάθος ανθρώπους και η αγάπη της ξεθώριασε.

Αυτό δεν είναι και τόσο παράξενο για κάποιον που έχει γνώσεις ανθρώπινης ψυχολογίας. Συμβαίνει πολλές φορές, όταν αγαπάς κάτι πολύ και θέλεις απεγνωσμένα να του μοιάσεις, να μην το καταφέρνεις και στο τέλος να το μισείς …Να θέλεις τόσο πολύ να γίνεις γιατρός, που, αν δεν το καταφέρεις, να μισείς ολόκληρη την ιατρική επιστήμη. Μιλάμε για το σύνδρομο αυτού, που, εξαιτίας ενός τεράστιου θαυμασμού για το είδωλό του, έγινε κομπλεξικός απέναντί του, με αποτέλεσμα στο τέλος να το μισήσει και με τις πράξεις του να επιβεβαιώσει τη γνωστή ρήση του …”ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντως”.
Αυτές οι σκέψεις στροβιλίζονται στο μυαλό κάποιου, ο οποίος βλέπει την σχεδόν καθημερινή έκρηξη του ανθελληνισμού στο σημερινό Βερολίνο. Για κάποιον, που γνωρίζει τη γερμανική ιστορία, το φαινόμενο αυτό είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Εντυπωσιάζεται από την αναπάντεχη και σχεδόν αδικαιολόγητη έξαρση αυτού του φαινομένου και τη συνεχή επιδείνωσή του …Μιλάμε για πραγματικό πάθος. Στη χώρα αυτή, όπου λατρεύτηκε το ελληνικό πνεύμα όσο πουθενά αλλού στην Ευρώπη, σήμερα κυριαρχεί ένας τυφλός ανθελληνισμός.
Στο Βερολίνο κάποτε έχτιζαν τη γερμανική αυτοκρατορία, βάζοντας ως “θεμέλιο” το ελληνοπρεπέστατο Ράιχσταγκ και τώρα ονειρεύονται τη νέα του αυτοκρατορία με θεμέλιο την Bild και βρισιές κατά της Ελλάδας. Στο Μόναχο κάποτε έστηναν ολόκληρες ελληνικές λεωφόρους, για να μοιάζει η πατρίδα τους με την Ελλάδα και σήμερα η λέξη Griechenland κινδυνεύει να ταυτιστεί με την απόλυτη αθλιότητα. Κάποτε οι Γερμανοί φιλόσοφοι ονειρεύονταν να δημιουργήσουν στο κέντρο της Ευρώπης μια “ελληνική” κοινωνία αρίστων πολιτών και σήμερα η λέξη “Έλληνας” ταυτίζεται με τον τεμπέλη, τον κλέφτη και τον ασυνείδητο πολίτη. Σύμβολα του ελληνισμού, τα οποία μέχρι τώρα ήταν στην κυριολεξία “ιερά” για τη μορφωμένη κυρίως μερίδα της γερμανικής κοινωνίας, έγιναν “εργαλεία” προπαγάνδας του πεζοδρομίου. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Γκαίτε και του Νίτσε, βλέποντας συμπατριώτες τους να βάζουν την Αφροδίτη να συμπεριφέρεται σαν μεθυσμένη τουρίστρια.
Μιλάμε για πραγματικό παροξυσμό. Άνθρωποι σαν τη Μέρκελ, τον Βεστερβέλε, τον Σόιμπλε ή τον Ρέσλερ καθημερινά επιτίθενται στην Ελλάδα. Σχεδόν ηδονίζονται, όταν εμφανίζονται να “μαλώνουν” ή να “προσβάλουν” τους Έλληνες. Στα μάτια τους διακρίνεις την ηδονή αυτού, ο οποίος καταφέρνει και “μαστιγώνει” τον εφιάλτη του …Μιλάμε για περίεργα πράγματα …Μιλάμε για ανεξήγητα πράγματα. Γιατί είναι περίεργα και ανεξήγητα; Γιατί όλα αυτά κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Οι Γερμανοί, από τη στιγμή που γεννιούνται, ζουν και “αναπνέουν” ελληνικά.
Αυτό δεν είναι τυχαίο και ούτε είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο. Έτσι είναι “χτισμένη” η Γερμανία. Με ελληνικό “σπέρμα” είναι φτιαγμένη η Γερμανία …Από την αρχή της ύπαρξής της μέχρι σήμερα …Είτε μιλάμε για Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είτε για Πρωσία είτε για Σαξονία είτε για Αυστροουγγαρία. Ελληνογενής είναι η Γερμανία σε όλες τις φάσεις της ζωής της. Από την Ελλάδα “δανείστηκε” κεφάλαιο η Γερμανία ως “εκπολιτισμένη”, για να σταθεί δίπλα στη  Ρώμη που την γοήτευε. Από την Ελλάδα “ξαναδανείστηκε” κεφάλαιο ως “διαμαρτυρόμενη”, όταν θέλησε να ξεφύγει από την κηδεμονία της Ρώμης. Είτε ως έθνος που εκπολιτίσθηκε είτε ως θρησκευτικό δόγμα, που ανδρώθηκε στο κέντρο της Ευρώπης, το “ταμείο” όπου πήγαιναν πάντα οι Γερμανοί για “δάνεια” ήταν ένα …Η Ελλάδα.
Τα ελληνικά “δάνεια” της Γερμανίας δεν είναι τα συμβατικά, που αφορούν όλα τα έθνη και τα έχουν πάρει οι φιλόσοφοί τους. Τα “δάνεια” των Γερμανών τα έχουν πάρει όλοι οι μεγάλοι της Γερμανίας …Από τους Αψβούργους μέχρι τον Κάιζερ …Από τον Λούθηρο μέχρι την Πριγκίπισσα Σίσση …Από εκείνους που πολέμησαν στο πλάι των Ελλήνων μέχρι εκείνες που τους ερωτεύτηκαν …Εκείνοι, που έχτισαν τη Γερμανία όχι μόνον πνευματικά, αλλά και υλικά …Εκείνοι, που οδηγούσαν τη Γερμανία στην ιστορική της πορεία και όταν οδηγούνταν στο αδιέξοδο και την “ασφυξία” έπαιρναν “ανάσες” από την Ελλάδα …Εκείνοι, που ονειρεύονταν να γίνουν μια φωτεινή “Ελλάδα” στο κέντρο μιας σκοτεινής Ευρώπης. 
Αυτοί ύψωναν τους λευκούς ελληνικούς κίονες στη μέση της Ευρώπης, για να ξορκίσουν το σκοτάδι της βαρβαρότητας. Αυτοί έδιναν στη Γερμανία την όψη που σήμερα όλοι μας αναγνωρίζουμε ως σύγχρονη Γερμανία. Αυτοί δημιούργησαν το ελληνοπρεπές περιβάλλον όπου γεννιούνται και μεγαλώνουν οι σύγχρονοι Γερμανοί. Έτσι αποφάσισαν κάποτε οι “πατέρες” τους να ζουν οι Γερμανοί και έτσι ζουν. Ζουν σε ένα περιβάλλον υλικό και πνευματικό με άπειρα στοιχεία ελληνικά και τα οποία είναι τόσο ενσωματωμένα στην καθημερινότητά τους, που δεν μπορούν να τα διαχωρίσουν από τα “δικά” τους.
Από τα παιδικά τους χρόνια εξοικειώνονται με εικόνες και ακούσματα που δεν είναι δικά τους. Διαβάζουν τα Έπη ή βλέπουν γύρω τους τα κυβερνητικά κτίρια ελληνικού ρυθμού, τα οποία —όπως είναι φυσικό— τα αντιλαμβάνονται σαν δικά τους, ενώ στην πραγματικότητα είναι “δανεικά”. Πριν φτάσουμε να γελάμε με το περίφημο …”οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”, αυτή η έκφραση πράγματι ίσχυε …Επί αιώνες ίσχυε. Μερικοί από τους μεγαλύτερους και ειλικρινέστερους φίλους της Ελλάδας, των Ελλήνων και του ελληνικού πολιτισμού ήταν Γερμανοί …Γερμανοί, που έδωσαν τα πάντα στο όνομα αυτής της αγάπης …Γερμανοί, που αφιέρωσαν το σύνολο του δημιουργικού τους πάθους στην καλλιέργεια αυτής της σχέσης …Γερμανοί, που όνειρό τους είχαν να γίνουν οι ίδιοι και οι συμπατριώτες τους οι Έλληνες του Βορρά και όχι να μετατρέψουν τους Έλληνες σε Γερμανούς του Νότου.
Αυτό είναι προφανώς κάτι, το οποίο δεν ισχύει σήμερα. Οι σημερινοί Γερμανοί είναι διαφορετικοί από τους προγόνους τους. Ενώ μεγαλώνουν στο ίδιο περιβάλλον, βιώνουν την απόλυτη σύγχυση. Δεν γνωρίζουν τι είναι δικό τους και τι έχουν πάρει από τους “τεμπέληδες” του Νότου. Δεν γνωρίζουν τι έχουν δημιουργήσει μόνοι τους οι “άξιοι” και “ασυναγώνιστοι” Τεύτονες και τι έχουν αρπάξει από τους “άχρηστους”. Για όσο διάστημα η “εικόνα” που βλέπουν δεν ταιριάζει με τις ύβρεις που ακούνε, αυτή η σύγχυση θα επιτείνεται. Σύγχυση προκαλεί το γεγονός ότι καθημερινά βρίζεις τους “άχρηστους” Έλληνες και ταυτόχρονα γυαλίζεις τους ελληνικούς κίονες στο κτίριο της Ράιχσταγκ …Σύγχυση, η οποία δεν υπήρχε στις προηγούμενες γενιές των Γερμανών και οι οποίες ήταν εκείνες, που ύψωσαν τους ελληνικούς κίονες στην καρδιά της Ευρώπης …Γενιές, που διάβαζαν στα ελληνικά τα Ομηρικά Έπη, όταν ήθελαν να διώξουν τα “φαντάσματα” του βαρβαρισμού.
Αυτή η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός ότι —δυστυχώς για τη Γερμανία και τον γερμανικό λαό— τα “μεγάλα” και τα “ωραία” δεν την αφορούν πλέον, γιατί δεν είναι ελεύθεροι. Ο “Κάιζερ” δεν κατοικεί πλέον εκεί. Η Γερμανία, δυστυχώς για τους Γερμανούς —και όπως καθημερινά αποδεικνύεται για όλο τον κόσμο—, δεν είναι πλέον γερμανική. Έπαψε να είναι γερμανική με τη λήξη του μεγάλου πολέμου στον οποίο ηττήθηκε. Το δείχνουν πλέον και τα κτίρια ή τα εθνικά σύμβολα, τα οποία δημιουργήθηκαν μεταπολεμικά. Όλα είναι εβραϊκής εμπνεύσεως απάνθρωπα αρχιτεκτονικά εξαμβλώματα, που περιγράφουν την νέα μεταπολεμική τάξη στη Γερμανία. Μινιμαλιστικά, άσχημα και παγωμένα δημιουργήματα, που έχουν ως στόχο να κάνουν ανεκτό τον ψυχικό “ακρωτηριασμό” που υπέστη ο γερμανικός λαός από τους κατακτητές του, οι οποίοι ήθελαν να ξεχάσει την προηγούμενη ζωή του.
Οι Εβραίοι θέλησαν —και σε έναν βαθμό το κατάφεραν— η εικόνα της μεταπολεμικής Γερμανίας να μοιάζει με ένα παγωμένο “χειρουργείο”, προκειμένου να αισθάνονται τρομοκρατημένοι οι Γερμανοί μέσα σε ένα περιβάλλον εχθρικό, το οποίο δεν τους ανήκει. Ένα περιβάλλον, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτε την προ της κατάκτησής τους εποχή. Σύμβολα της μεταπολεμικής Γερμανίας έγιναν κατασκευάσματα περίεργης αισθητικής και ύποπτων προθέσεων. Μισογκρεμισμένες εκκλησίες ή κατασκευάσματα όπως το “τείχος του Βερολίνου”, το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, το Μουσείο Ομοφυλοφιλίας ή το “έκτρωμα” του Komische Oper.
Η Γερμανία μεταπολεμικά έπαψε να επιδιώκει να μοιάζει με μια όμορφη ελληνική “νησίδα” στο κέντρο της Ευρώπης. Η Γερμανία ήταν πλέον κατακτημένη και τίποτε δεν έπρεπε να θυμίζει στους Γερμανούς την προηγούμενη περίοδο της ιστορίας τους. Αν οι μεγάλοι Γερμανοί ήθελαν με τα όμορφα ελληνικά μνημεία να βάλουν τους Γερμανούς να αναζητούν την ομορφιά, κοιτώντας “ψηλά” στον Ουρανό, τότε οι υποταγμένοι στους Εβραίους Γερμανοί επιδίωξαν το ακριβώς αντίθετο. Κατάφεραν να κάνουν τους Γερμανούς να κοιτάνε “χαμηλά” στη Γη. Αυτό ήθελαν τα νέα αφεντικά και αυτό τους πρόσφεραν τα δουλικά τους. Ήθελαν να τιμωρήσουν τους Γερμανούς και οι τιμωρημένοι δεν κοιτάνε ποτέ ψηλά.
Γι’ αυτόν τον λόγο επεδίωξαν να μοιάζει η Γερμανία με ένα “κολαστήριο” των “αμαρτωλών” Γερμανών …Ένα “κολαστήριο”, το οποίο θα θύμιζε καθημερινά στους “κακούς” Γερμανούς ότι είχαν κάνει “αταξία” …ότι είχαν εγκληματήσει και ότι πρέπει να ζητάνε μονίμως συγνώμη …Ένα “κολαστήριο”, το οποίο θα αποδείκνυε ότι πράγματι δεν είχαν όρεξη να δουν ή να πουν ευχάριστα πράγματα …Θα αποδείκνυε ότι πράγματι μετανόησαν και άλλαξαν ως άνθρωποι …Μια ανοικτή “σκηνή του εγκλήματος”, ώστε με τις συνεχείς αναπαραστάσεις τού “εγκλήματος” να μην ξεχνούν ποτέ ποιος είναι το “θύμα” …Να μην ξεχνούν σε ποιον χρωστάνε …Να  τους διαβεβαιώνουν καθημερινά ότι πράγματι παραδόθηκαν τόσο οι ίδιοι όσο και η πατρίδα τους σ’ αυτούς …Αυτοβούλως βέβαια, γιατί τα θύματα αυτά ήταν “άγια” …Όλα κι όλα …Να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις …Οι “καλοί” Εβραίοι δεν τους κατάκτησαν …Αυτοί δεν κάνουν ποτέ “κακά” πράγματα …Οι “κακοί” Γερμανοί παραδόθηκαν αυτοβούλως στους Εβραίους, για να τους κάνουν “καλούς” ανθρώπους.
Ο ελληνισμός βέβαια θεωρήθηκε σαν ένα από τα αίτια αυτής της γερμανικής “αμαρτίας” και γι’ αυτό και αποβλήθηκε όσο θα ήταν δυνατόν από τη γερμανική καθημερινότητα. Ο ελληνισμός ήταν αυτός, ο οποίος κατηγορήθηκε πως έκανε τους Γερμανούς φιλόδοξους και αλαζόνες σε βαθμό “αμαρτίας” και ότι αυτός ήταν η πραγματική αιτία που στράφηκαν εναντίον των “καλών” και “αγίων” Εβραίων. Ο ελληνισμός τούς “κακόμαθε” και αυτό έπρεπε ν’ αλλάξει. Γι’ αυτόν τον λόγο η μετανοημένη Γερμανία δεν έπρεπε να “συγχωρέσει” ποτέ τον ελληνισμό. Δεν έπρεπε να τον μνημονεύει με τα έργα της. Τα κτίριά της, τα γλυπτά της ή οι ζωγραφιές της δεν έπρεπε να τον θυμίζουν. Δεν έπρεπε η Γερμανία να τον βλέπει στην καθημερινότητά της. Δεν έπρεπε να ξανακοιτάξει “ψηλά” …Μόνο “χαμηλά”.
Γι’ αυτόν τον λόγο και το τεράστιο μνημείο του “ολοκαυτώματος” στο Βερολίνο είναι πιο χαμηλό και από το ύψος του ανθρώπου. Επιλέχθηκε να είναι τέτοιο, για να τσακίζει τη γερμανική ψυχολογία. Επιλέχθηκε να είναι τέτοιο, για να το “βλέπει” η Γερμανία με κατεβασμένο το “κεφάλι”. Να λειτουργεί ακριβώς αντίθετα από αυτό που προκαλεί η ελληνική άποψη περί μνημειακών κατασκευών. Να μην προκαλεί ψυχική ανάταση και υπερηφάνεια, αλλά ψυχική καταστολή και μιζέρια. Γι’ αυτόν τον λόγο εκτός από κοντό είναι και άσχημο …Ένα άσχημο “νεκροταφείο” ανύπαρκτων νεκρών, τους οποίους χρεώνονται οι υπαρκτοί θεατές.
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται τη στόχευση αυτού του άσχημου μνημείου. Η ομορφιά ήταν το ζητούμενο για τους Έλληνες και η ομορφιά θα προκαλούσε στο γερμανικό “χειρουργείο” των Εβραίων. Οι Γερμανοί ήταν “τιμωρία” και η ομορφιά ενός οποιουδήποτε μνημείου μπορεί να τους έκανε να αισθανθούν ωραία και να ξεχάσουν πως είναι “τιμωρημένοι” — και αυτό δεν ήταν ανεκτό. Από εκεί και πέρα η Γερμανία από την παλιά ελληνική της εικόνα συντήρησε μόνον ό,τι δεν μπορούσε να γκρεμίσει, γιατί θα ήταν προκλητικό. Έχτισε μόνον ό,τι βόλευε τους Εβραίους …Ό,τι θα θύμιζε για πάντα στους Γερμανούς τα “σφάλματά” τους και τα χρέη τους προς τους Εβραίους.
Στη “μετάβαση” από την ελληνική στην εβραϊκή εποχή της Γερμανίας δεν υπήρχε πρόβλημα, γιατί οι Γερμανοί ως έθνος είχαν συνηθίσει να παίρνουν από ξένους γνώσεις και επιρροή. Υπήρχε δηλαδή μια ομοιότητα και στην νέα κατάσταση, που την έκανε ανεκτή. Βέβαια η νέα αυτή κατάσταση ήταν απλά όμοια με την προηγούμενη, αλλά όχι ίδια. Δεν θα μπορούσε να είναι ίδια, γιατί, ενώ οι Γερμανοί έκαναν το ίδιο πράγμα που έκαναν πάντα, δεν είχαν απέναντί τους τούς ίδιους ανθρώπους. Οι Έλληνες δεν είναι ίδιοι με τους Εβραίους. Είναι άλλο πράγμα να παίρνεις από τους Έλληνες και άλλο πράγμα να παίρνεις από τους Εβραίους. Οι Γερμανοί έπαψαν να είναι οι ευεργετημένοι της δωρεάς των Ελλήνων και έγιναν οι οφειλέτες για χρέη προς τους Εβραίους …Χρέη, τα οποία στο τέλος ξεπέρασαν την “αξία” της ίδιας της Γερμανίας και έγιναν το αίτιο να χαθεί η Γερμανία για τους Γερμανούς …τους “φιλοξενούμενους” πλέον Γερμανούς στη  Γερμανία, εφόσον οι Εβραίοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της.
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, η σημερινή Γερμανία είναι ένα κράτος κατακτημένο από τους Εβραίους τοκογλύφους …Το τελευταίο κατακτημένο κράτος του ανεπτυγμένου κόσμου …Ένα “Κουρδιστάν” μέσα στην καρδιά της Ευρώπης …Πιο υποταγμένο και από το Κουρδιστάν, εφόσον στους Γερμανούς δεν επιτρέπονται ούτε οι “πολυτέλειες” που απολαμβάνουν οι Κούρδοι της Τουρκίας. Δεν τους επιτρέπεται ούτε καν να αισθάνονται κατακτημένοι. Δεν τους επιτρέπεται ούτε να στοχοποιήσουν τους κατακτητές τους. Αναγκάζονται να κάνουν πως δεν τους βλέπουν, για να μην τους ενοχλούν. Αναγκάζονται οι “κακοί” κατακτημένοι να κάνουν πως δεν βλέπουν τους “καλούς” κατακτητές.
Μιλάμε για ένα τρομακτικό ψυχαναγκαστικό φαινόμενο, που όμοιό του ίσως να μην υπάρχει στην ανθρώπινη ιστορία. Μιλάμε για έξωθεν επιβεβλημένη “αυτόβουλη” υποταγή …Κάτι σαν να λέμε “δια της απόλυτης βίας …αλτρουιστικός εθελοντισμός”. Είναι τόσο κατακτημένο κράτος η Γερμανία, που οι απλοί Γερμανοί πολίτες στην κυριολεξία δεν έχουν καμία αρμοδιότητα στο κράτος τους. Δεν γνωρίζουν καν τι συμβαίνει μέσα σ’ αυτό. Δεν τους επιτρέπεται καν να έχουν φιλοδοξίες μέσα στην ψευδοδημοκρατία τους. Μόνοι τους οι Εβραίοι διορίζουν τις γερμανικές ηγεσίες, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν …και ειδικά στους Γερμανούς. Έχουν δημιουργήσει ένα ολόκληρο δίκτυο, το οποίο “φιλτράρει” τα πάντα στη Γερμανία, προκειμένου οι Γερμανοί να μην μπορούν να αντιδράσουν σε κανένα επίπεδο …Ένα δίκτυο, που, μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ, φτάνει μέχρι τα σαλόνια των σπιτιών τους, προκειμένου να τους ελέγχει απόλυτα.
Ελάχιστοι Γερμανοί γνωρίζουν τι ρόλο παίζουν οργανώσεις όπως η Deutsche Gesellschaft fur auswartige Politik (DGAP) …Οργανώσεις όπως η German Marshall Fund …Σιωνιστικές οργανώσεις, οι οποίες περιβάλουν τη γερμανική κοινωνία και την ελέγχουν απόλυτα …Οργανώσεις, οι οποίες δηλητηριάζουν τη γερμανική κοινωνία με την προπαγάνδα τους …Οργανώσεις, οι οποίες την τρομοκρατούν με τις απειλές τους …Οργανώσεις, οι οποίες συντηρούν τα ενοχικά σύνδρομα των Γερμανών, προκειμένου να τους διατηρούν στην καταστολή …Οργανώσεις, οι οποίες μόνες τους και εν κρυπτώ αποφασίζουν ποιοι “Γερμανοί” θα κυβερνήσουν τη Γερμανία υπό την επίβλεψη βέβαια των Εβραίων …Οργανώσεις πέρα και πάνω από κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας και ελέγχου.
Αυτό, δηλαδή, το οποίο γίνεται σήμερα. Έχουν βάλει ως Καγκελάριο και εκφραστή της γερμανικής “υπερανταγωνιστικότητας” μια γυναίκα πρώην χαφιέ της Στάζι, η οποία δεν μπορεί ν’ αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική ούτε σε άσυλο καθυστερημένων. Μαζί της περίεργοι άνθρωποι τύπου Σόιμπλε ή Βεστερβέλε ή Ρέσλερ, που κι αυτοί δεν μπορούν να πείσουν κανέναν για το αξιοκρατικό τής “επιτυχίας” τους. Αυτό, το οποίο ενώνει μεταξύ τους όλους αυτούς τους περίεργους ανθρώπους, είναι το γεγονός ότι όλοι τους είναι μέλη των παραπάνω εβραϊκών οργανώσεων. Μέλη επιλεγμένα και προωθημένα στις θέσεις τους από αυτές τις οργανώσεις. Επιλεγμένοι ερήμην του γερμανικού λαού, ο οποίος απλά ανά λίγα χρόνια “σέρνεται” στις εκλογές, για να επικυρώσει με την ψήφο του αυτά, τα οποία επέλεξαν οι Εβραίοι σε μυστικά δωμάτια.
 Αυτή είναι η “δημοκρατία” της Γερμανίας …Η “δημοκρατία” της καμαρίλας και των μυστικών υπηρεσιών και οργανώσεων …Η “δημοκρατία” του τρόμου και των υποχρεωτικών επιλογών. Οι πολλοί Γερμανοί δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει, ώστε ν’ αντιδράσουν και οι λίγοι Γερμανοί, που γνωρίζουν, είναι πολύ φοβισμένοι για ν’ αντιδράσουν. Αρκεί να ψελλίσει κάποιος Γερμανός κάτι το οποίο να θίγει αυτό το σιωνιστικό κύκλωμα και είναι κατεστραμμένος άπαξ και δια παντώς. Θα τον κατηγορήσουν για ρατσισμό και θα τον φάει το μαύρο το “σκοτάδι” πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε. Οι Γερμανοί τρομοκρατούνται καθημερινά μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι οι Εβραίοι τοκογλύφοι, που σήμερα απειλούν την Ευρώπη ολόκληρη με κατάκτηση, έχουν κατακτήσει πρώτη απ’ όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τη Γερμανία. Πρώτα “βίασαν” τη Γερμανία και μετά έφτασαν στην Ελλάδα με άγριες διαθέσεις. Αυτοί οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή σύγχυση και τον φαινομενικά οξύ ανθελληνισμό που κυριαρχεί στη Γερμανία. Αυτό βέβαια δεν είναι παράξενο να συμβαίνει …Το αντίθετο θα ήταν παράξενο. Παράξενο θα ήταν σε μια καθαρά εβραϊκή κτήση να μην καλλιεργείται μαζικά και επίμονα ένας τεράστιος ανθελληνισμός. Οι Έλληνες είναι οι εθνικοί εχθροί των Εβραίων και όπου μπορούν μεταφέρουν το μίσος εναντίον τους …Αυτό, δηλαδή, που κάνουν σήμερα στη Γερμανία.
Αυτό είναι που προκαλεί τη σύγχυση στην οποία αναφερθήκαμε πιο πάνω. Ενώ η Γερμανία είναι “χτισμένη” πάνω στον φιλελληνισμό των “πατέρων” της, σήμερα είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί με τον ανθελληνισμό των κατακτητών της. Ενώ οι εικόνες που προσφέρει στα παιδιά της είναι ελληνικές, τα “ακούσματα” είναι εβραϊκά και άρα ανθελληνικά. Άλλα πράγματα “βλέπουν” οι νεαροί Γερμανοί και άλλα πράγματα “ακούνε”. Βλέπουν σε κάθε μεριά της Γερμανίας τα ελληνικού τύπου “θεμέλια” τού κράτους και της κοινωνίας τους, αλλά ακούνε τα περί “τεμπέληδων” και “αχρήστων” από τα “όργανα” του εβραιοκρατούμενου γερμανικού κράτους …
Απλά πράγματα. Οι Εβραίοι κατακτητές διορίζουν τους ηγέτες της Γερμανίας και αυτοί οι ηγέτες θέλουν να δημιουργήσουν τον λαό εκείνον, ο οποίος θα τους ανέχεται, θα τους φοβάται και βέβαια δεν θα τους αμφισβητεί. Άρα, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν —ακόμα και αν δεν διακατέχονταν οι ίδιοι από ανθελληνισμό—, θα ήταν να επιτρέψουν την επικράτηση της ελληνικής παιδείας, η οποία “γεννά” απρόβλεπτους, άφοβους και συχνά ανυπότακτους ανθρώπους. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν, θα ήταν η ανάπτυξη της ελληνικής παιδείας, που θα οδηγούσε στη γερμανική παλιγγενεσία. Ο σημερινός ανθελληνισμός της Bild —και των άλλων εβραϊκών φυλλάδων της Γερμανίας— στην πραγματικότητα τους Γερμανούς στοχεύει και όχι τους Έλληνες. Πρωτίστως τους Γερμανούς θέλουν να κάνουν ανθέλληνες και δευτερευόντως ζημιά στους Έλληνες. Γιατί; Για να πετύχουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Από τη μία για να μοιραστούν τους δικούς τους εχθρούς με τους υπόδουλούς τους, αλλά και από την άλλη για να στερήσουν από τους Γερμανούς μια “άκρη” στον γερμανικό “μίτο”.
Οι Εβραίοι δεν θέλουν να έχουν οι Γερμανοί καλές σχέσεις με τους Έλληνες, τόσο για να μην έχουν τη στήριξή τους όσο και για να μην έχουν μια άκρη να βρουν το γερμανικό παρελθόν τους. Δεν θέλουν ο κατακτημένος να “θυμάται” πράγματα, τα οποία τον οδηγούν στο παρελθόν και άρα στην περίοδο της ελευθερίας του. Οι Έλληνες είναι για τους Γερμανούς ένα “σημάδι”, το οποίο μπορεί να τους ξυπνήσει μνήμες και αυτό τρομοκρατεί τους Εβραίους κατακτητές. Οι Έλληνες είναι ο “μίτος”, που μπορεί να βγάλει τους Γερμανούς από τον εβραϊκό “Λαβύρινθο”.
Για κάποιον που έχει γνώσεις δεν υπάρχει δηλαδή κανένα μυστήριο γι’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη Γερμανία. Όταν στη Γερμανία έκαναν κουμάντο οι ίδιοι οι Γερμανοί, οι Έλληνες ήταν οι καλύτεροί τους φίλοι …Τα ιδανικά τους πρότυπα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Τώρα, που κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι, εχθροί των Γερμανών έγιναν οι εχθροί των Εβραίων. Από τη στιγμή που η Γερμανία δεν μπόρεσε υπό την ηγεσία των μεγάλων Γερμανών να επιτύχει τους ελληνικούς στόχους της, κατέληξε υπό την ηγεσία των μικρών Γερμανών, οι οποίοι την κυβερνούν ελέω Εβραίων, να τους μισεί.
Είναι πλέον προφανές πως κάποιοι από αυτούς, που εξουσιάζουν πλέον τη Γερμανία, δεν αντέχουν τον ελληνισμό …Οι χειρότεροι από αυτούς συγκεκριμένα …Τα ενεργούμενα των Εβραίων …Οι γερμανικές επιλογές των Εβραίων …Οι σταλινικοί, οι ναζιστές, οι χαφιέδες, οι αδερφές και οι πάσης φύσης “υιοθετημένοι”, οι οποίοι, στην αγωνία τους να επιβιώσουν στην εβραϊκή κατάκτηση, πλειοδοτούν στον ανθελληνισμό που ικανοποιεί τα αφεντικά τους …Οι χειρότεροι της γερμανικής κοινωνίας γίνονται οι σύγχρονοι “γενίτσαροι” της εβραϊκής εμπνεύσεως Άριας Φυλής. Οι Εβραίοι φτιάχνουν τους ψευδοεθνικιστές της Γερμανίας με ό,τι “σαβούρα” υπάρχει διαθέσιμη …”Σαβούρα” ναζιστική, όπως αυτή του Χίτλερ, ή σιωνιστική, όπως αυτή που χρησιμοποιήθηκε στη “δόμηση” του Ισραήλ.
Όλοι αυτοί οι “ψευδοεθνικιστές” Γερμανοί προσπαθούν να “ξορκίζουν” το ελληνικό “κακό”, αναπτύσσοντας έναν τεράστιο μισελληνισμό, που τους εκθέτει. Τους εκθέτει, γιατί ό,τι “χτίζουν” ως “Γερμανικό” έχει από πάνω του έναν ελληνικό συμβολισμό. Τους εκθέτει, γιατί κάνουν έναν τεράστιο κύκλο, για να ξαναγυρίσουν ακόμα πιο υποταγμένοι εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν. Θέλοντας να δείξουν πως δεν είναι απλά δουλικά των Εβραίων, παριστάνουν τους φανατικούς Γερμανούς με τρόπο που δυσφημεί τη Γερμανία …Με τρόπο που διαφημίζει τους Έλληνες …Στην πραγματικότητα φτιάχνουν άψογα γερμανικά “ράφια”, για να διαφημίζουν την ελληνική δημιουργικότητα.
Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα της σημερινής σε πλήρη σύγχυση Γερμανίας. Όταν δεν αντιλαμβάνεσαι την έννοια της “δωρεάς” κάποιου και νομίζεις ότι χειρίζεσαι κάποια “λεία”, την οποία την απέκτησες μόνος σου εις βάρος κάποιου αφελούς, στην πραγματικότητα υποδουλώνεσαι από αυτήν. Όταν αυτοί οι “ψευδοεθνικιστές” Γερμανοί δεν αντιλαμβάνονται τη γενναιοδωρία των Ελλήνων γι’ αυτά που τους έδωσαν ως “δώρα”, αυτοπαγιδεύονται. Τα αντιλαμβάνονται σαν αποκτήματα και υποδουλώνονται στη λειτουργία που επιβάλουν αυτοί οι οποίοι τα δημιούργησαν και αυτοί είναι οι Έλληνες και όχι οι Γερμανοί. Όταν μάλιστα προσπαθούν να τα χρησιμοποιήσουν εις βάρος των ίδιων των ευεργετών τους, παγιδεύονται σε μια παγίδα “θανάτου”.
…Απλά πράγματα. Υπάρχει κανείς, που να θεωρεί τους αρχαίους Έλληνες βλάκες ή κορόιδα; Είναι δυνατόν εκείνοι οι τρομεροί άνθρωποι να παρέδιδαν ένα εργαλείο ιμπεριαλισμού σε βάρβαρους, διακινδυνεύοντας την ιδιοκτησία του; …Να το παρέδιδαν σε βαρβάρους και στο τέλος να έβαζαν τα παιδιά τους σε περιπέτειες επιβίωσης; Επί αιώνες η ανθρωπότητα θαύμαζε τους “διαβολικά” έξυπνους εκείνους ανθρώπους. Είναι δυνατόν εκείνοι οι άνθρωποι να σου “χάρισαν” ένα εργαλείο με τέτοιον τρόπο, που να σου επιτρέπει να τους θεωρείς αφελή κορόιδα; …Να σου χάρισαν ένα “εργαλείο”, για να υποδουλώσεις τα παιδιά τους; Άρα; Άρα μιλάμε για επικίνδυνα παιχνίδια …Παιχνίδια δύσκολα, φτιαγμένα από ασυνήθιστα ευφυείς ανθρώπους.
Όταν δεν εκτιμάς τη δωρεά τους και ξεφεύγεις από τα όρια εκείνα, που έχουν θεσπίσει οι ίδιοι ως “όρους δωρεάς”, κινδυνεύεις. Όταν νομίζεις ότι απέκτησες την ιδιοκτησία της “δωρεάς”, εκείνη τη στιγμή αποδεικνύεις πως δεν φέρεσαι ελληνικά και άρα αποκαλύπτεις ότι αυτό που κατέχεις δεν σου ανήκει, εφόσον φαίνεται η ελληνικότητά του. Η συμπεριφορά σου αποδεικνύει ότι είσαι βάρβαρος, ενώ αυτό το οποίο κατέχεις είναι ελληνικό …Παραμένει ελληνικό τη στιγμή που εσύ, λόγω άγνοιας και βλακείας, έχασες την ελληνικότητά σου. Ενώ έγινες “Έλληνας”, για να πάρεις την ελληνική δωρεά, μεταμορφώνεσαι σε βάρβαρο, για να τη μετατρέψεις σε ιδιοκτησία σου. Όταν νομίζεις ότι με αυτό το “εργαλείο” υποδούλωσες τους ευεργέτες σου, εκείνη τη στιγμή τούς απελευθερώνεις, εφόσον υποδουλώνεσαι εσύ ο ίδιος σ’ αυτούς και μάλιστα αυτοβούλως.
Για ό,τι είναι υπερήφανοι αυτοί, οι οποίοι θεωρούν ότι είναι αυθεντικοί Γερμανοί είναι ελληνικό και αυτό τους “δηλητηριάζει”. Όσες φορές προσπάθησαν να “απογαλακτιστούν” από τον ελληνισμό, κινδύνεψαν με “θάνατο”, γιατί απλούστατα ο ελληνισμός είναι μέσα στη φύση τους …Δεν μπορείς να τον “ξηλώσεις”, χωρίς να κινδυνεύεις από ψυχικό “ακρωτηριασμό” …Δεν μπορείς να τον “ξηλώσεις”, όπως δεν μπορεί κάποιος να “ξηλώσει” μέρος της ψυχής του …Μέρος της γερμανικής ψυχής είναι ο ελληνισμός. Τον έβαλαν οι πατέρες τους μέσα σ’ αυτήν και είναι υποχρεωμένοι να τον σέβονται για όσο διάστημα θα δηλώνουν Γερμανοί.
Κάπου εκεί την “πατάνε” οι αγράμματοι ψευδοεθνικιστές Γερμανοί, οι οποίοι τείνουν προς τον ναζισμό και όλους τους γνωστούς –ισμούς …Μπερδεύουν το δωρεάν με το τζάμπα …Μπερδεύουν αυτό, το οποίο σου χαρίζει κάποιος με όλη του την αγάπη με αυτό που παίρνεις από κάποιον χαζό, επειδή δεν μπορεί να το προστατεύσει. Δωρεάν είναι το πολύτιμο, που σου χαρίζει ένας μέγας ευεργέτης, ενώ τζάμπα είναι το άχρηστο ή το περιττό, που σου δίνει εκ του πονηρού ο γύφτος σε έναν πάγκο.
Απόλυτοι εκφραστές του δωρεάν είναι οι Έλληνες, οι οποίοι αναζητούν τη δόξα, ενώ απόλυτοι εκφραστές του τζάμπα είναι οι Εβραίοι, οι οποίοι αναζητούν κορόιδα. Εκεί μπερδεύονται αυτοί οι Γερμανοί και νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι περίπου όμοιοι με τους Εβραίους. Μπερδεύουν τους ευεργέτες —οι οποίοι δίνουν τα πάντα δωρεάν— με τους εμπόρους —οι οποίοι κάνουν προσφορές του τύπου …στα δύο το ένα τζάμπα—. Αυτούς ακολουθούν σήμερα οι ψευδοεθνικιστές Γερμανοί. Υπό την καθοδήγηση των Εβραίων έχουν πάψει να θαυμάζουν τους Έλληνες ως ευεργέτες που δωρίζουν τα πάντα και τους αντιμετωπίζουν σαν τα κορόιδα, που μπορείς να τους πάρεις τζάμπα τα πάντα. Αντλούν δωρεάν από τον ελληνισμό ιδέες και γνώσεις και τα προσαρμόζουν σαν τζάμπα “ανταλλακτικά” σε δικά τους εφευρήματα της πλάκας.
…Παίρνουν το πολύπλοκο “turbo” του ελληνισμού και το βάζουν σε “κάρο”. Παίρνουν ελληνικές ιδέες “κοσμήματα” και τις φορτώνουν σε πρωτόγονους “αραμπάδες”, όπως ο εθνικοσοσιαλισμός ή ο ναζισμός. Στο τέλος τους μένει ένα γερμανικό καρναβάλι, που όμως γεμίζει τις εβραϊκές τσέπες. Τους μένουν ρωμαϊκές φιέστες, αναμένες δάδες και βέβαια ναζιστικά μαστίγια. Ξεκινούν από χαλαροί φίλοι των Ελλήνων και καταλήγουν —μέσα από τεράστιες “περιπέτειες”— δούλοι των Ελλήνων …και αυτό είναι που τους καταστρέφει. Όσο νομίζουν ότι απομακρύνονται από αυτούς, τόσο πιο πολύ τους πλησιάζουν. Όσο τους διαβάλουν, τους απαξιώνουν ή τους κατηγορούν, τόσο πιο πολύ προετοιμάζουν τις συνθήκες της δικαίωσής τους και άρα της δόξας τους.
Σήμερα, κάνουν μια παγκόσμια εκστρατεία εναντίον τους, χωρίς να γνωρίζουν τον κίνδυνο που αυτή η πράξη συνεπάγεται …Χωρίς να γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα έχουν πάρει ένα “κατσαβίδι” και σκαλίζουν μια “βόμβα”. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αγνοούν πως υπάρχει ο μέγας κίνδυνος να γυρίσει αυτή η εκστρατεία εναντίον τους. Αγνοούν ότι αυτή η επιλογή μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά τα οποία επιθυμούν. Δεν είναι εύκολη πράξη η δυσφήμιση των Ελλήνων. Ποτέ δεν ήταν εύκολη μια τέτοια πράξη και σε καμία εποχή. Οι Έλληνες έχουν μεγάλη “πίστωση” στη “συνείδηση” των λαών της ανθρωπότητας και δεν μπορείς να τους αδικήσεις. Έχουν μεγάλη “πίστωση” και αν έχουν δίκιο, θα τους δοθεί ο χρόνος και το βήμα για να το βρουν.
Σήμερα οι σιωνιστές, που κυβερνούν τη Γερμανία, ξοδεύουν άπειρα χρήματα για τη δυσφήμιση των Ελλήνων και κινδυνεύουν να ξεκινήσουν μόνοι τους μια απρόβλεπτη επανεμφάνισή τους στο παγκόσμιο προσκήνιο. Με τον τυφλό τους ανθελληνισμό κινδυνεύουν να προκαλέσουν μόνοι τους ένα παγκόσμιο “κύμα” φιλελληνισμού και συμπάθειας προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Αυτό δεν είναι παράξενο. Πολλοί θα μπορούσαν αυτό να το κάνουν επίτηδες, για να έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουν. Πολλές διαφημιστικές εταιρείες ξεκινάνε τις καμπάνιες τους με αρνητικό μήνυμα, προκειμένου να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και μετά βήμα-βήμα το αντιστρέφουν προς αποκατάσταση της αλήθειας και “ανακούφιση” του αισθήματος δικαιοσύνης του κοινού …Ποιοι είναι οι χειρότεροι πολίτες στον Κόσμο; Οι Έλληνες …Οι Έλληνες; Οι γνωστοί Έλληνες; …Όχι βέβαια …We are all Greeks.

Αυτά, τα οποία λέμε, δεν είναι μυστήρια. Απλή λογική χρειάζονται. Αυτή που πάντα λείπει τόσο από τους παθιασμένους θύτες όσο και από τα τρομοκρατημένα θύματα. Γιατί κάνουν όλα αυτά τα άσχημα εναντίον της Ελλάδας οι Γερμανοί; …”Για τη δόξα της Γερμανίας”, θα φώναζαν όλοι μαζί οι “τυφλοί” — θύτες και θύματα …Τη δόξα, που, αν ποτέ έρθει, θα ανήκει στον νικητή. Ποιος θα είναι ο νικητής και ο δοξασμένος σε περίπτωση επικράτησης της Γερμανίας; Αυτό είναι το μυστήριο. Γιατί; Γιατί τα σύμβολα αυτού του γερμανικού “θριάμβου” δεν είναι γερμανικά. Είναι σύμβολα της Ελλάδας και την νίκη της Ελλάδας θα περιγράφουν στο διηνεκές.
Εδώ είναι που θα πρέπει ν’ αποφασίσουν οι Γερμανοί τον ρόλο τους. Είναι οι “Έλληνες” του Βορρά, που, εκτελώντας τις επιθυμίες των “πατέρων” τους, θριάμβευσαν για λογαριασμό του ελληνισμού εις βάρος της βαρβαρότητας ή είναι οι υπόδουλοι των “Ελλήνων”, που απλά έκαναν τη δουλειά τους …όπως προέβλεπαν τα “αφεντικά” τους; …τα γερμανικής καταγωγής “αφεντικά” τους — δεν έχει σημασία. Πρέπει δηλαδή ν’ αποφασίσουν μόνοι τους αν ο Νίτσε ή ο Γκαίτε είναι “πατέρες” τους, που τους έδωσαν ένα όραμα ή είναι “αφεντικά” τους, που τους ανέθεσαν μια δουλειά να κάνουν.
“Ξαφνικά η Ευρώπη μιλάει γερμανικά”… δήλωσε ο Volker Kauder στο ετήσιο συνέδριο του κόμματος του CDU στη Λειψία. Ένας κακομοίρης, ο οποίος ανέβηκε σε ένα βήμα και είπε δυνατά αυτά, τα οποία μέχρι τώρα κυριαρχούσαν στις πιο ενδόμυχες σκέψεις του …Ο βάρβαρος αυτός δεν γνωρίζει πως αυτό, το οποίο εύχεται, στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που θέλει …Ο ανθρωπάκος, ο οποίος δεν γνωρίζει ότι πολλές φορές καλό είναι να προσέχεις τι εύχεσαι, γιατί μπορεί στο τέλος και να βγει.
Πράγματι λοιπόν, έτσι όπως φαίνονται σήμερα τα πράγματα, μπορεί σε κάποια στιγμή η Ευρώπη να “μιλήσει” Γερμανικά, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε τι είναι γερμανικό και τι όχι. Καλό είναι να γνωρίζουμε τι είναι δημιούργημα των σημερινών “άχρηστων” και “τεμπέληδων” και τι είναι δημιούργημα των σημερινών ασυναγώνιστων “νοικοκυραίων”. Καλό είναι να γνωρίζουμε τι είναι “δωρεά” των Ελλήνων στους ελεύθερους Γερμανούς του παρελθόντος και τι είναι “τζάμπα” απόκτημα των σημερινών δουλικών των Εβραίων …Να δούμε τι προέλευσης είναι τα “κοσμήματα” που ο Σόιμπλε και ο Ρέσλερ φορτώνουν στο γερμανικό “κάρο” των Εβραίων.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Έν αρχή ην ο λόγος …ο γερμανικός λόγος στην προκειμένη περίπτωση.
Η δομή και η λογική της γερμανικής γλώσσας είναι “αντιγραφή” της λατινικής και κατά συνέπεια της ελληνικής γλώσσας.
Ο πλούτος της γερμανικής γλώσσας είναι το μεγάλο “δάνειό” της από την ελληνική γλώσσα. Ό,τι ανώτερο και ευγενέστερο περιγράφει η γερμανική γλώσσα, είναι ό,τι ανώτερο και ευγενέστερο έχει επινοήσει ο ελληνικός κόσμος …Το “στρούντελ” είναι γερμανική λέξη.
Αλφάβητο της Γερμανίας θεωρητικά είναι αυτό της Ρώμης, αλλά πρακτικά είναι ελληνικό, εφόσον πρόκειται για το αλφάβητο της αρχαίας Χαλκίδας. Das Alphabet” είναι ελληνικό ακόμα και στον ορισμό του.
 Υπέρτατο εθνικό σύμβολο της Γερμανίας …θεωρητικά είναι ο αετός της Ρώμης …πρακτικά ο αετός του Μέγα Θεού των Ελλήνων …του Δία.
ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
Υπέρτατο μυστικιστικό σύμβολο της Γερμανίας …η Σβάστικα, η οποία έχει χρήση και σε άλλες θρησκείες, αλλά στην Ευρώπη πέρασε ως ελληνικό αποκρυφιστικό σύμβολο, εφόσον συνδέεται με τους Θεούς των Ελλήνων και κυρίως με τον Δία.
ΣΒΑΣΤΙΚΑ
Υπέρτατο σύμβολο θριάμβου της Γερμανίας …η Στήλη της Νίκης (Ζίγκεσζόυλε), που είναι μια εντυπωσιακή ελληνική φτερωτή Νίκη.
Η ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
Υπέρτατο σύμβολο της εξουσίας της Γερμανίας …το Ράιχσταγκ, το οποίο είναι χτισμένο σε καθαρά ελληνικό ρυθμό.
ΡΑΙΧΣΤΑΓΚ
Υπέρτατο μνημείο της Γερμανίας …η Πύλη του Βρανδεμβούργου, η οποία απλά είναι ένα αντίγραφο των Προπυλαίων του Παρθενώνος με μια ελληνικότατη “Νίκη” να αποθεώνεται πάνω σε ένα ρωμαϊκό τέθριππο άρμα, φέροντας το σύμβολο του Διός.
ΒΡΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟ
Υπέρτατη πολιτισμική “βιτρίνα” της Γερμανίας …το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βερολίνου …σε καθαρά ελληνικό αρχιτεκτονικό ρυθμό με εκθέματα ωραιότατα “δάνεια” από την Ελλάδα.
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Υπέρτατο “εργαστήριο” τέχνης της Γερμανίας …η όπερα της Φρανκφούρτης …στον ελληνικό ρυθμό, που επέβαλαν τα ήθη των Γερμανών φιλόμουσων.
ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ
Υπέρτατος πνευματικός στόχος για τους Γερμανούς πνευματικούς άνδρες …η άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας και η δυνατότητα ανάγνωσης των Επών στην αυθεντική τους μορφή.
Μεγαλύτερος πνευματικός άνδρας της Γερμανίας …ο Γκαίτε, ο οποίος στην εποχή του υπήρξε ο βασικότερος εκφραστής και φορέας του ελληνικού πνεύματος στην Κεντρική Ευρώπη.
ΓΚΑΙΤΕ
Μεγαλύτερος φιλόσοφος της σύγχρονης Γερμανίας …ο Νίτσε, ο οποίος υπήρξε ένας από τους φανατικότερους αντισημίτες Φιλέλληνες της παγκόσμιας ιστορίας.
ΝΙΤΣΕ
Σημερινή εθνική ιδεολογία της Γερμανίας …η Φιλελεύθερη Οικονομία, η οποία είναι απλά η Αριστοτελική άποψη περί οικονομίας, όπως την αντιλαμβανόταν το αθηναϊκό ιμπεριαλιστικό μοντέλο …Η “δίκαιη” οικονομία, η οποία διατηρεί —και πολλές φορές μεγεθύνει— τις ανισότητες μεταξύ θεωρητικά ίσων εταίρων. Η σύγχρονη οικονομία, η οποία δίνει το πλεονέκτημα στον ικανότερο ή ανταγωνιστικότερο, είναι αρχαίο ελληνικό εφεύρημα. Είναι η οικονομία της παλαιάς Αθηναϊκής Συμμαχίας των “περίπου” ίσων εταίρων, η οποία έδινε το πλεονέκτημα στην “ασυναγώνιστη” Αθήνα. Αιώνες πριν σκεφτούν οι Γερμανοί τις “ποινές” και τις “τιμωρίες” των μη ανταγωνιστικών εταίρων τους, τα είχαν σκεφτεί οι Αθηναίοι.
Προηγούμενη εθνική ιδεολογία της Γερμανίας …η Στρατοσοσιαλιστική Άποψη, η οποία υπέτασσε την οικονομία σε “ανώτερους” πολιτικούς σκοπούς και η οποία στην πραγματικότητα ήταν η άποψη της Σπάρτης για τον ρόλο της οικονομίας σε σχέση με την εξουσία και τα ειδικά συμφέροντα αυτών που την κατέχουν και την ασκούν εις βάρος όλων των υπολοίπων που την υφίστανται. Αιώνες πριν σκεφτούν οι Γερμανοί να βάλουν την οικονομία να εξοπλίζει τη Βέρμαχτ, το είχαν σκεφτεί οι Σπαρτιάτες. Αιώνες πριν σκεφτούν οι “Άρειοι” Γερμανοί πώς να ξεπαστρεύουν τους “ελαττωματικούς” συμπολίτες τους, οι Σπαρτιάτες είχαν σκεφτεί τον “Καιάδα”.
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελε να τα φαντάζεται ο κύριος Kauder. Οι Γερμανοί κινούνται μέσα στις ελληνικές δημιουργίες όπως το καράβι του Οδυσσέα ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Ό,τι και να κάνουν, πάνω τους θα πέσουν με τεράστιο “κόστος”. Όταν το κεφάλαιό σου είναι σχεδόν στο σύνολό του “δανεικό”, μιλάμε για εργολαβία. Μιλάμε για “κέρδη”, τα οποία δεν μπορείς να τα εισπράξεις εσύ ο ίδιος, γιατί τα χρωστάς πριν αυτά παραχθούν. Όμως, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν γνωρίζεις τι πραγματικά συμβαίνει και τι ακριβώς κάνεις …αν γνωρίζεις και επιθυμείς αυτά τα οποία γνώριζαν και επιθυμούσαν οι φιλέλληνες “πατέρες” της Γερμανίας …Οι “πατέρες”, που, δυστυχώς για τους Γερμανούς, σήμερα δεν κάνουν κουμάντο στη Γερμανία.
Στη Γερμανία σήμερα κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι και τα αγράμματα δουλικά των Εβραίων τοκογλύφων …Οι παλιοί χαφιέδες της Στάζι και ό,τι αγράμματο κατακάθι δεν ξεμέθυσε ποτέ στις μπυραρίες όπου οι Ναζί στρατολογούσαν τους οπαδούς τους …Οι “πελάτες” των “μαγαζιών” των Εβραίων, αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο ο Στάλιν όσο και ο Χίτλερ ήταν δικά τους δημιουργήματα. Σε μια εποχή λοιπόν που αυτοί οι αγράμματοι και φασίστες Γερμανοί μιλάνε για ελληνικά δάνεια, καλό είναι να δούνε με λίγη προσοχή τα δικά τους “δάνεια” από τους Έλληνες. “Μεθυσμένοι” από τα ψέματα των τοκογλύφων, ονειρεύονται μια Γερμανία, την οποία δεν τη γνωρίζουν καθόλου. Μιλάμε για μια Γερμανία τόσο ελληνική, που θα μπορούσε κάλλιστα να μπει σε εισαγωγικά. Μιλάμε καθαρά για μια “Γερμανία”, η οποία γεννήθηκε από ελληνικό “σπέρμα” και απλά σήμερα είναι τόσο “μπερδεμένη”, που δεν γνωρίζει ούτε τον εαυτό της ούτε τον ρόλο της.
Γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε πιο πάνω πως καλό να είναι να γνωρίζεις τι εύχεσαι, γιατί μπορείς να το “πάθεις”. Αν ο κύριος Kauder πιστεύει ότι η Γερμανία θα πρέπει να γίνει το κράτος-μοντέλο για την Ευρώπη, θα πρέπει να μας πει για ποια Γερμανία μιλάει …Για τη Γερμανία που αυτός φαντάζεται και δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ ή τη “Γερμανία” που ο Νίτσε και οι όμοιοί του δημιούργησαν και ονειρεύονταν; …Για τη Γερμανία που δεν θα “γεννηθεί” ποτέ, γιατί οι Εβραίοι είναι “στείροι” ή για τη “Γερμανία” που υπάρχει και δυστυχώς γι’ αυτόν είναι φτιαγμένη με τα ελληνικά ιδανικά, αλλά και δανεικά;
Μπορεί η Γερμανία, που αυτός ονειρεύεται, να ξηλώσει από πάνω της τα ελληνικά σύμβολα, χωρίς να απειλείται με “θάνατο”; Μπορεί να αλλάξει τα σύμβολά της με άλλα γερμανικά ή εβραϊκά σύμβολα και να επιβιώσει; Εφόσον λοιπόν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν αντιλαμβάνονται εμάς τους Έλληνες ως αδερφούς τους, τότε αλλάζει η σχέση μας. Εφόσον υπό την εντολή των Εβραίων κουβαλάνε τα δικά μας “φορτία” για να κονομάνε οι τοκογλύφοι και δεν είναι αδέρφια μας, τότε είναι χαμάληδες του ελληνισμού. Δεν είναι Έλληνες, που φέρουν την ελληνική “πανοπλία”, αλλά “υποζύγια” του ελληνισμού, που απλά την κουβαλάνε ως “πραμάτεια” …Υπόδουλοι των Ελλήνων
…Απλά πράγματα. Δεν είναι προσβολές αυτά τα οποία λέμε. Γιατί; Γιατί αυτοί επιλέγουν τη σχέση τους μεταξύ μας. Γιατί, όταν η υποτιθέμενη δική τους Γερμανία καταφέρει τον στόχο της, ποιος θα δικαιωθεί; Ποιος θα έχει λόγο να δακρύσει από συγκίνηση; Οι Γερμανοί ή οι Έλληνες; Οι σημερινοί Γερμανοί εξουσιαστές ή οι φιλέλληνες “πατέρες” τους που θα δικαιωθούν;
Όταν καταφέρει η Γερμανία και υψώσει τον Αετό του Διός πάνω απ’ όλη την Ευρώπη, ποιος θα δικαιωθεί; Ποια θα είναι η θέση του κάθε Κάουντερ, Μέρκελ, Σόιμπλε ή Ρέσλερ κάτω από αυτόν τον Αετό; Τι σχέση έχουν αυτοί οι κακόμοιροι σταλινοναζιστές με τον αετό που πάνω στα “φτερά” του κάθισαν όλοι οι μεγάλοι άνδρες της Γερμανίας; Ποιος θα δικαιωθεί από τον ιμπεριαλιστικό τους κόπο, όταν η Ευρώπη στο σύνολό της θα βλέπει ως υπέρτατο σύμβολο της εξουσίας της το ελληνικό Ράιχσταγκ; …Όταν θα βλέπει ως “βιτρίνα” του πολιτισμού της το ελληνικό Μουσείο του Βερολίνου; …Όταν θα επιβληθεί στο σύνολο της Ευρώπης η οικονομική “άποψη” της αρχαίας Αθήνας;
Κατάλαβε ο αναγνώστης το πρακτικό νόημα αυτού του οποίου λέμε; Ακόμα και στη θεωρητική περίπτωση της απόλυτης γερμανικής “επιτυχίας” η κατάσταση που θ’ ακολουθήσει στην Ευρώπη θα είναι απόλυτα ελληνική. Η Γερμανία μέσα στην “καπελωμένη” Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να επιβιώσει μόνον αντιγράφοντας την Αθήνα μέσα στην “καπελωμένη” Αθηναϊκή Συμμαχία. Γιατί; Γιατί το κοινωνικό μοντέλο, το οποίο θα αναγκαστεί να επιβάλει στην Ευρώπη —προκειμένου η ίδια να επιβιώσει ως “επικυρίαρχος” μεταξύ “ίσων”— θα είναι ελληνικό. Αναγκαστικά θα είναι τέτοιο, γιατί δεν έχουν ούτε οι σιωνιστές Εβραίοι ούτε οι εθνικιστές Γερμανοί μια ανάλογη “πρόταση” κοινωνικής διαχείρισης. Πού να βρουν μια τέτοια γνώση, για να επιβληθούν σε κοινωνίες υψηλής ποιότητας, όπως είναι οι ευρωπαϊκές; Οι πρώτοι είναι κοινοί τοκογλύφοι και οι δεύτεροι απλοί φασίστες, που ξέρουν να χειρίζονται μόνον το “μαστίγιο”.
Όμως, αυτό είναι πρόβλημα μεγάλο. Επειδή δεν έχουν δική τους γνώση, ώστε να προσαρμόζεται στις δικές τους ανάγκες, θα καταφύγουν σε νέα “δάνεια” από τους Έλληνες. “Δανείζονται” γνώση, η οποία όμως είναι “κομμένη” και “ραμμένη” σε “μέτρα” άλλων. Όταν θέλεις να εξουσιάσεις ως “Αθήνα”, θα πρέπει να υιοθετήσεις ολόκληρο το “πακέτο” της …Ολόκληρο το ελληνικό “πακέτο”, το οποίο επέτρεπε στην Αθήνα να ελέγχει άλλες “ελεύθερες” ελληνικές πόλεις. Αυτήν την αδυναμία έχουν οι σημερινοί υποψήφιοι “θριαμβευτές”. Η εβραϊκή και η γερμανική άποψη ξεκινάει και τελειώνει σε πολύ συγκεκριμένα επίπεδα …Επίπεδα, τα οποία έχουν σχέση μόνον με την οικονομία και όχι την κοινωνική διαχείριση …Επίπεδα, τα οποία μας λένε πώς θα λειτουργεί η οικονομία και ποια θα είναι τα “επιτόκια”, αλλά όχι πώς θα ελέγχεται η κοινωνία σε περίπτωση που θα βρεθεί απέναντι σε προβλήματα και θα απειλεί να αντιδράσει.
…Απλά πράγματα. Οι Εβραίοι, όπως τουλάχιστον δείχνουν σήμερα τα πράγματα, εύκολα ή δύσκολα θα επιβάλουν την τοκογλυφία τους στην ευρωπαϊκή κοινωνία και οι Γερμανοί θα τους στηρίξουν μέχρι τέλους με την αρπακτικότητά τους. Σε αυτό το σημείο όμως “τελειώνουν” καί οι δύο. Το επόμενό τους “βήμα” είναι μετέωρο …Γίνεται στο κενό. Δικό τους κοινωνικό μοντέλο σε αυτήν την ενιαία και δική τους πλέον Ευρώπη δεν έχουν να επιβάλουν. Τα μόνα μοντέλα που τους ανήκουν, είναι αυτά, τα οποία δεν ανέχεται η Ευρώπη — και είναι ο Ναζισμός και ο Σταλινισμός. Αναγκαστικά θα πάρουν εκ νέου “δάνειο” από την ελληνική γνώση …”Δάνειο” από μια γνώση, την οποία δεν γνωρίζουν να χειρίζονται τέλεια ούτε οι μεν ούτε οι δε …Ούτε οι εφευρέτες του Ναζισμού ούτε οι εφευρέτες του Σταλινισμού …Ένα “δάνειο”, το οποίο είναι πολύ εύκολο να το πάρεις, αλλά πολύ επικίνδυνο να το διαχειριστείς.
…Πολύ πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι θα φανταζόταν κανείς. Γιατί; Γιατί είναι εύκολο να επιβληθεί από τους Γερμανούς σε ολόκληρη την κατακτημένη Ευρώπη η ελληνική άποψη ως απόλυτα συγγενής του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου. Αυτή όμως η γνώση, την οποία πολύ εύκολα μπορούν να επιβάλουν, είναι μια γνώση επικίνδυνη, η οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί από αυτούς. Αυτή η “προχωρημένη” αρχαία άποψη, η οποία θεωρητικά θα επιβληθεί εξαιτίας τους, θα στραφεί εναντίον τους, αν για τον οποιονδήποτε λόγο προκύψει στο μέλλον κάποιο πρόβλημα …Πρόβλημα μεταξύ των κοινωνιών, που θα υποφέρουν από την οικονομική κρίση και των κατακτητών και των τοκογλύφων που τις λυμαίνονται …Πρόβλημα μεταξύ θυμάτων και θυτών.
Όταν οι εθνικές κοινωνίες δεν θα μπορούν ν’ “ανασάνουν” από τα βάρη της εβραϊκής τοκογλυφίας και του γερμανικού αυταρχισμού, θα “οπλιστούν” με τα δικαιώματα που προκύπτουν από την ελληνική γνώση, προκειμένου ν’ απαλλαγούν από τους δυνάστες τους …Από αυτούς, οι οποίοι, για να “θριαμβεύσουν” στη δύσκολη Ευρώπη, αναγκάστηκαν να μοιράσουν αυτά τα ελληνικά δώρα, που εύκολα γίνονται “όπλα” …Στο όνομα της Δημοκρατίας οι Γερμανοί και οι Εβραίοι “άλωσαν” την Ευρώπη και στο όνομα της Δημοκρατίας θα φύγουν με τις “κλωτσιές”. Τη Δημοκρατία διέφθειραν για να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά πάνω στον θυμό της Δημοκρατίας θα πέσουν. Τις αδυναμίες της εκμεταλλεύτηκαν, αλλά τις αρετές της θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν.
Στο συμβολικό επίπεδο λοιπόν η ελληνική Νίκη πράγματι μπορεί να αποθεωθεί στο Βερολίνο …Να αποθεωθεί, όπως κάποτε αποθεώθηκε στη Ρώμη …Να αποθεωθεί η ελληνική γνώση, που θα κατακτήσει την Ευρώπη πάνω στην κλασική ρωμαϊκή ιμπεριαλιστική πρακτική, την οποία υιοθέτησαν και εφάρμοσαν επιτυχώς οι σύγχρονοι Γερμανοί. Η ελληνική Νίκη μπορεί να αποθεωθεί πάνω στο ρωμαϊκό άρμα που την κουβαλάει. Αυτό όμως είναι πρόβλημα κυρίως για τους Γερμανούς, οι οποίοι θα πρέπει να το διαχειριστούν ως λαός. Σε αυτόν τον συνδυασμό τι ρόλο θα παίζουν οι σημερινοί Γερμανοί; Οι επιλογές τους είναι συγκεκριμένες και όχι άπειρες.
Θα γίνουν αυτό, το οποίο ονειρεύονταν οι φιλόσοφοι “πατέρες” τους και άρα Έλληνες “κύτταρα” της Νίκης; Θα γίνουν αυτό, το οποίο τους βασάνισε, αλλά το υιοθέτησαν οι πολιτικοί “πατέρες” τους και είναι η ρωμαϊκή αντίληψη της εξουσίας και άρα μέρη του ρωμαϊκού άρματος; …Ή θα γίνουν ό,τι περισσεύει στους Εβραίους; Θα γίνουν αυτοί, οι οποίοι εν αγνοία τους κουβαλάνε τους Ρωμαίους στους ώμους τους, για να επιβάλουν την ελληνική γνώση στην Ευρώπη; Αυτό είναι σήμερα η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και η συμμορία τους …Οι Εβραίοι και οι πλέον αστοιχείωτοι των Γερμανών, οι οποίοι αγωνίζονται υπέρ ενός στόχου, τον οποίον δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι και ποιος τον έχει επιλέξει …Οι αστοιχείωτοι Γερμανοί, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα γίνονται τα αγράμματα “ρουλεμάν” του άρματος …Τα “ρουλεμάν”, που με τα πάθη τους και με τις ύβρεις τους μετατρέπουν τους εν συγχύσει Γερμανούς σε “ρόδες” ενός ρωμαϊκού “άρματος”, που δεν γνωρίζουν τι κουβαλάει πάνω του.
Πλάκα-πλάκα, έτσι όπως πάνε οι σημερινοί σταλινοναζιστές Γερμανοί, θα αποδείξουν ότι οι Έλληνες πράγματι είναι τεμπέληδες …Τεμπέληδες και λουφατζήδες, επειδή αφήνουν τους Γερμανούς να κάνουν τη δική τους δουλειά …Να κάνουν —έστω και εν αγνοία τους— αυτό, το οποίο θα ήταν καθήκον των σύγχρονων Ελλήνων να κάνουν. Γι’ αυτόν τον λόγο όχι μόνον δεν τους κατηγορούμε για τη σημερινή τους στάση, αλλά αντίθετα τους επικροτούμε. Επειδή είμαστε απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, τους “χαρίζουμε” τα δανεικά των ιδανικών, εφόσον είναι αποφασισμένοι να μας φέρουν “κέρδη”. Τους προτρέπουμε να συνεχίσουν την καλή “δουλειά” για την ελληνική δόξα. Τους επιτρέπουμε να μας “κουβαλάνε” πάνω στο άψογης γερμανικής κατασκευής ρωμαϊκό “άρμα”, το οποίο σπρώχνουν με τόσο πάθος. Όμως, τα δανεικά από το αναγκαστικό δάνειο της Κατοχής, δεν τους τα χαρίζουμε. Όταν έρθει η ώρα, θα μας τα πληρώσουν.
Ένα πράγμα έχουμε να πούμε σε όλους αυτούς. Ομογενοποιούν έναν κόσμο πολύ επικίνδυνο, τον οποίο δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί και πώς ελέγχεται. Επιτίθενται προκλητικά στην Ελλάδα, που, αν αυτή αντιδράσει, δεν θα έχουν τα κατάλληλα αντίμετρα να την ελέγξουν. Θέμα χρόνου είναι να “βραχυκυκλώσει” το σύστημά τους …Θέμα χρόνου είναι να δημιουργηθεί ένας κοινός πανευρωπαϊκός “στίβος” κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά η Ελλάδα. Είναι δεδομένο πως, όταν θα κορυφωθούν τα προβλήματα της Δύσης —και κυρίως της Ευρώπης—, η Ελλάδα θα “λάμψει” …Είναι “καταδικασμένη” να “λάμψει”. Όταν τα κοινά προβλήματα θ’ αρχίσουν να βασανίζουν όλους τους λαούς της Ευρώπης, θα αποδειχθεί ότι η Ελλάδα διαθέτει τη γνώση να τα αντιμετωπίσει.
Ο ελληνικός κόσμος έχει τα “κλειδιά” της δικής του λειτουργίας. Έχει τη γνώση να σώσει όχι μόνον τον εαυτό του, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Το έχει επιχειρήσει μία φορά στο παρελθόν και μπορεί να το επιχειρήσει ξανά και στο άμεσο μέλλον. Ο γράφων είναι απόλυτα σίγουρος ότι η Ελλάδα διαθέτει ήδη αυτήν τη γνώση. Είναι λάθος τους που πιέζουν την Ελλάδα σε αυτόν τον βαθμό …Την επικίνδυνη γι’ αυτούς Ελλάδα …Την Ελλάδα, που, εξαιτίας της άγνοιας —αλλά και της αλαζονείας τους—, την ξαναβάζουν στο “παιχνίδι” …Την Ελλάδα, που, εξαιτίας των “δανείων” τους, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία.
Η Ελλάδα, για όσο διάστημα “πετάει” ο ελληνικός αετός πάνω από την Ευρώπη, δεν θα στερηθεί την “ευκαιρία” της. Άλλωστε δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα από τότε που η Ελλάδα “έλαμπε” παγκοσμίως. Κάτω από την ίδια Ακρόπολη γεννιούνται και οι σύγχρονοι Έλληνες. Εξακολουθούν να έλκονται από την ομορφιά και να κοιτάνε “ψηλά”. Κανένας δεν μπόρεσε ν’ αναγκάσει τους Έλληνες να κοιτάνε “χαμηλά”. Εξακολουθούν να σηκώνουν ψηλά το κεφάλι και να βλέπουν τον Παρθενώνα …και πέρα από αυτόν. Θέμα χρόνου είναι να βρουν τη λύση στα προβλήματά τους. Η παγκόσμια “Ελλάδα” του Πλάτωνα, του Σωκράτη, αλλά και του Νίτσε και του Γκαίτε, θα δει πρώτη στον “ήλιο”, όταν στη “Γερμανία” της Μέρκελ και του Σόιμπλε ακόμα θα “βρέχει” πάνω σε σκυμμένα κεφάλια.
…”Κόρη” της Ευρώπης άνοιξε επιτέλους τα “μάτια” σου, για να δεις πού σε έχουν οδηγήσει οι Εβραίοι.

…Γερμανοί …ξυπνήστε …όσο ακόμα έχει νόημα να ξυπνήσετε.

…ξυπνήστε και ανατρέψτε τους τυράννους σας πριν καταστρέψουν στο όνομά σας την Ευρώπη για τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν αιώνα.

…ξυπνήστε, γιατί θα γίνετε ο περίγελος του Πλανήτη.

…ξυπνήστε, γιατί θα γελάνε μαζί σας ακόμα και οι πρώην αποικίες της υποσαχάριας Αφρικής.

  …ξυπνήστε, γιατί το τέλος της ιστορίας θα σας βρει σε “κώμα” σκεπασμένους με το τελευταίο φύλλο της Bild.

…ξυπνήστε γιατί θα περάσετε στην ανθρώπινη ιστορία σαν το τελευταίο έθνος σκλάβων στον ανεπτυγμένο κόσμο

…οι διάσημοι σκλάβοι …που απλά έφτιαχναν τα καλύτερα αυτοκίνητα.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

http://eambydrohoos.blogspot.com

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *