Απίστευτο Σημείο των καιρών: Ο Διάβολος-Αντίχριστος παρουσιάζεται ως «άγιος» και «σωτήρας» σε τηλεοπτική σειρά

Αφορμή για το παρόν άρθρο, μας έδωσε ένα αξιόλογο δημοσίευμα, (το οποίο και παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου μας), του γνωστού Δημοσιογράφου-Συγγραφέα, κ. Νίκου Χειλαδάκη σχετικά με μία νέα σειρά στο Αμερικάνικο Κανάλι «FOX», που έχει τίτλο «LUCIFER» και αφορά τον Διάβολο-Αντίχριστο! Για όσους δεν γνωρίζουν  «LUCIFER» (ΛΟΥΣΙΦΕΡ)  είναι ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ, δηλαδή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ την Εώα, την Ανατολή, το ΦΩΣ.

Λεγόταν έτσι, διότι ο Θεός όταν τον δημιούργησε, πολύ πριν τον άνθρωπον, τον έκανε αρχηγό των Αγγέλων και ήταν ο πιο ΟΜΟΡΦΟΣ, ΕΝΔΟΞΟΣ και ΛΑΜΠΡΟΣ Αρχάγγελος, ο οποίος όπου πήγαινε έφερνε το ΦΩΣ.

Όλη όμως αυτή η μεγάλη δόξα και τιμή που του είχε ΧΑΡΙΣΕΙ ο Θεός, τον «τρέλανε» όπως θα λέγαμε και τον έριξε στην υπερηφάνεια, στην οίηση, ότι «κάτι» είναι και ότι μπορεί να γίνει αυτός «θεός» στην θέση του Θεού.

Με το που σκέφθηκε όμως κάτι τέτοιο και με το που αποφάσισε να επαναστατήσει εναντίον του Θεού, «εξέπεσε ως αστραπή εκ του ουρανού», έχασε αμέσως το αξίωμά του και από Άγγελος του ΦΩΤΟΣ έγινε άγγελος του Σκότους, και αρχηγός της ΚΟΛΑΣΕΩΣ, συμπαρασύροντας μαζί του και πλήθος άλλων Αγγέλων που θέλησαν να τον ακολουθήσουν.

«Είπε δε αυτοίς ο Ιησούς· εθεώρουν τον σατανά ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα» (Λουκ. ι΄,18)

«Πως εξέπεσεν εκ του ουρανού ο εωσφόρος ο πρωϊ ανατέλλων; συνετρίβη εις την γην ο αποστέλλων προς πάντα τα έθνη. συ δε είπας εν τη διανοία σου· εις τον ουρανόν αναβήσομαι, επάνω των αστέρων του ουρανού θήσω τον θρόνον μου, καθιώ εν όρει υψηλώ, επί τα όρη τα υψηλά τα προς Βορράν, αναβήσομαι επάνω των νεφών, έσομαι όμοιος τω  Υψίστω.  νυν δε εις άδην καταβήση και εις τα θεμέλια της γης». (Ησαία ιδ΄, 12-15)

Αυτοί είναι πλέον οι γνωστοί σε όλους μας Δαίμονες-Διάβολοι, που ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ και σκοπό έχουν να διαβάλλουν τον Θεό στους ανθρώπους, (γι΄αυτό λέγονται και ΔΙΑΒΟΛΟΙ), αλλά και να απομακρύνουν τους ανθρώπους από τον Θεό και το θέλημά Του, για να τους πάρουν μαζί τους, στην ΚΟΛΑΣΗ ΑΙΩΝΙΑ!

Έκτοτε λοιπόν, όχι μόνον όμορφος, ένδοξος και λαμπρός άγγελος δεν είναι ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ, αλλά αντιθέτως είναι ο πιο ΑΔΟΞΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ και ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ άγγελος, γεμάτος μίσος και κακία εναντίον του Θεού, αλλά και ΟΛΩΝ των ανθρώπων, επειδή είναι εικόνες του Θεού, αλλά και επειδή θα πάρουν την θέση την δική του.

Ας έλθουμε όμως στο θέμα μας.

Ως γνωστόν, το 2014 κυκλοφόρησε η κινηματογραφική Ταινία «ΝΩΕ» με τον διάσημο ηθοποιό Ράσελ Κρόου να υποδύεται τον Νώε.

Η ταινία αυτή περιγράφει με ένα δικό της τρόπο, -ο οποίος δεν έχει βέβαια καμμία σχέση με την πραγματικότητα- την γνωστή ιστορία του ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ, που αναφέρεται στην Βίβλο, την Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα στο βιβλίο της Γενέσεως και στα Κεφάλαια 6-9.

Εκεί, εκτός όλων των άλλων ψευδών και ανακριβών στοιχείων και ιστορικών γεγονότων που παρουσιάζονται, οι δημιουργοί της ταινίας, προσπαθούν καθόλη την διάρκεια της ταινίας να περάσουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ το ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ, ότι ο Δημιουργός του Κόσμου, δηλαδή ο Τριαδικός Θεός μας, είναι ένας «κακός» «μοχθηρός» και «άδικος» Θεός, γεμάτος μίσος, κακία, εμπάθεια, εγωϊσμό και υπερηφάνεια, (ΑΠΑΓΕ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ!) ενώ αντίθετα, ο «LUCIFER», δηλαδή ο Διάβολος, (μαζί με τους Αγγέλους του) είναι ένας «καλός», «άγιος» και «δίκαιος» Άγγελος-θεός, γεμάτος αγάπη, καλοσύνη, συμπάθεια και ταπείνωση, ο οποίος τιμωρήθηκε ΑΔΙΚΑ από τον κακό Θεό-Δημιουργό και έγινε ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, μόνο και μόνο επειδή θέλησε να ΣΩΣΕΙ και να βοηθήσει το ανθρώπινο γένος, από την άδικη κατάρα και τιμωρία, που τους είχε καταδικάσει ο Θεός Δημιουργός, ευθύς εξ αρχής.

Γι΄αυτό και στην συνέχεια, τους βρίσκουμε όλους αυτούς τους έκπτωτους αγγέλους, να βοηθούν και να προστατεύουν τον Νώε και την οικογένειά του, κατά την διάρκεια της κατασκευής της Κιβωτού, προκειμένου να «ΣΩΘΕΙ» το ανθρώπινο γένος από την κακία, την μήνιν και την οργή του Θεού Δημιουργού, που εκδηλώνεται με την καταστροφή του Κατακλυσμού.

Το πόσο βλάσφημα, ψευδή, συκοφαντικά, ανακριβή και διεστραμμένα βέβαια είναι όλα αυτά δεν χρειάζεται κάν να πούμε και να αναφέρουμε εδώ.

Το μόνον που θέλουμε να τονίσουμε είναι το ΜΗΝΥΜΑ που προσπάθησαν να περάσουν όλες αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις, στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, που είναι αδιάφοροι, έχουν μαύρα μεσάνυχτα ή είναι επιρρεπείς σε όλα αυτά, προκειμένου να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ την ανθρωπότητα για την παγκόσμια ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, στο αμέσως επόμενο διάστημα και η οποία βέβαια, ΗΔΗ έχει ξεκινήσει «κρυφά» και «παρασκηνιακά» εδώ και πολλά χρόνια, με την Νέα Εποχή και την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ιδιαίτερα μετά την ΓΕΝΝΗΣΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ το 1982.

Και το ΜΗΝΥΜΑ δεν είναι άλλο από το ότι:

«Ο ΘΕΟΣ που πιστεύει αιώνες τώρα η ανθρωπότητα είναι ΚΑΚΟΣ ΑΔΙΚΟΣ ΜΟΧΘΗΡΟΣ, (άπαγε της βλασφημίας) ενώ ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ-ΛΟΥΣΙΦΕΡ (ΔΙΑΒΟΛΟΣ) είναι ΚΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ»!

Μην ξεχνάτε και ένα άλλο σχετικό άρθρο (Δείτε εδώ) που είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγους μήνες, σχετικά με τις παραστάσεις που υπάρχουν σε ένα πίνακα του ΟΗΕ, και ο οποίος μας έλεγε κάτι σχετικό και παρόμοιο.

Ότι δηλαδή, «ο Χριστός “ΠΕΘΑΝΕ”, και η εποχή Του παρήλθε, ενώ αυτός (ο Αντίχριστος) είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ, είναι εδώ και εξουσιάζει όχι μόνον τον ΟΗΕ, αλλά και ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Κόσμο. Ότι η εποχή του έχει ήδη ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ και ότι ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ οι άνθρωποι θα τον προσκυνήσουν ως ΣΩΤΗΡΑ, ΜΕΣΣΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟ επί της γης…»!

Δεν πέρασαν λοιπόν, ούτε δύο χρόνια, από την ταινία αυτή και αφού ο Διάβολος, ο Αντίχριστος και τα όργανά τους, προετοίμασαν κατάλληλα  το έδαφος. Και αφού δεν υπάρχει καμμία πλέον αντίσταση από κανένα, ούτε καν την εκκλησιαστική ηγεσία. Και αφού ΟΛΑ είναι έτοιμα και ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ πλέον που τόσο πολύ περίμεναν, προχωράνε πολλά βήματα παρακάτω, λέγοντάς μας πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ και πιο ΗΧΗΡΑ το ανωτέρω μήνυμα, μέσω μιας νέας κινηματογραφικής σειράς, με τον τίτλο «LUCIFER», που ξεκινά μέσα στο 2016, σ΄ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά κανάλια, το γνωστό «FOX».

Στην μεγάλη αυτή πολυδιαφημισμένη τηλεοπτική παραγωγή ο Λούσιφερ, δηλαδή ο Εωσφόρος-Διάβολος, παρουσιάζεται σαν ένας αδικημένος, παρεξηγημένος και κατασυκοφαντημένος έκπτωτος άγγελος, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας μεγάλος Άγιος και ο αληθινός ΣΩΤΗΡΑΣ της ανθρωπότητας…

Σας λένε και σας θυμίζουν τίποτε όλα αυτά, σχετικά με τα όσα λέγει η Αγία Γραφή και οι Άγιοι Πατέρες μας, για τον Αντίχριστον ή και πάλι θα το εκλάβετε ως τυχαίο γεγονός και συμβάν και θα το προσπεράσετε και αυτό όπως προσπεράσατε τόσα άλλα μεγάλα και κραυγαλέα «ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ»;

«ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ»,… θα έλεγε ο Κύριός μας, πως γίνεται να καταλαβαίνετε ΟΛΑ τα άλλα, ενώ «ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» δεν μπορείτε να τα καταλάβετε;… (άραγε δεν μπορείτε ή δεν θέλετε;)

«Υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;» (Ματθ. ις’, 3)

Ας δούμε όμως αυτούσιο το σχετικό αυτό δημοσίευμα:

 

Ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ, (ΔΙΑΒΟΛΟΣ), ΓΙΝΕΤΑΙ… «ΑΓΙΟΣ» ΚΑΙ «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, (βίντεο)

 

 

«Σεῖς κατάγεσθε ἀπὸ τὸν πατέρα σας, τὸν διάβολον, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατέρα σας θέλετε νὰ κάνετε. Ἐκεῖνος ἀπὸ τὴν ἀρχὴν ἦτο ἀνθρωποκτόνος καὶ δὲν στέκεται εἰς τὴν ἀλήθειαν, διότι δὲν ὑπάρχει ἀλήθεια μέσα του. Ὅταν λέγῃ ψεύδη, μιλεῖ ἀπὸ τὸν ἑαυτόν του, διότι εἶναι ψεύτης καὶ πατέρας τοῦ ψεύδους». (Ἰωάννης, 44:8)

 

Ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά κανάλια, το FOX tv, παρουσιάζει για την νέα τηλεοπτική σαιζόν του 2016 μια νέα πολυδιαφημισμένη κινηματογραφική σειρά, με τον τίτλο «LUSIFER».

Στην μεγάλη αυτή τηλεοπτική παραγωγή ο Λούσιφερ, δηλαδή ο Διάβολος, παρουσιάζεται σαν ένας παρεξηγημένος και κατασυκοφαντημένος άγγελος, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο… μεγαλύτερος Άγιος και ο πραγματικός σωτήρας της ανθρωπότητας.

Δεδομένου ότι και ο ίδιος Πάπας τον είχε αποκαλέσει Άγιο, τότε όλα έρχονται σε πλήρη σύμπνοια για την σημερινή αγιοποίηση του!

Ο χαρισματικός και «αδικημένος» αυτός Άγιος, έρχεται να εμφανιστεί σε μια στιγμή εν μέσω πολύ σημαντικών διεθνών εξελίξεων, εν μέσω πολλαπλών πολιτικών αλλά και συνειδησιακών κρίσεων της ανθρωπότητας και θα προβληθεί σαν ο νέος σωτήρας που η ανθρωπότητα τον είχε απορρίψει και τον είχε αδικήσει.

Σε αυτή την γραμμή προβολής του επιστρατεύονται μεγάλα διεθνή ΜΜΕ και διεθνή μέσα προβολής, όπως το μεγάλο αμερικανικό κανάλι FOX tv.

Αυτός θα γίνει ο μεγάλος πλανευτής που θα στείλει το μήνυμα της «σωτηρίας» της ανθρωπότητας, δηλαδή της ολοκληρωτικής της υποδούλωσης στην Νέα Τάξη.

Φαίνεται πως ήρθε η μεγάλη του ώρα.

Τι άλλο θα δούμε!

 

«μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας»

(Προς Θεσσαλονικείς, 2:3)

 

 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

 

[audio_player src=”http://www.immyt.net/pigizois/arxodariki/omilies_max14/04_Max_Pathi_19_1_2014.mp3″ single=”Η αμαρτία και οι επιπτώσεις στον πλανήτη” artist=”Πατέρας Μάξιμος Κυρίτσης. Οι επιπτώσεις της αμαρτίας στον πλανήτη”]

 

[points width=”1″ src=”http://www.agioskosmas.gr/images/KopiPittas_Osckar_pMaximos_m.jpg”]
[points_item x=”30%” y=”30%” position=”top|right|bottom|left”]2[/points_item]
[/points]

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *