Τρέμουν σαν το ψάρι και έχασαν την ψυχραιμία τους! Απείλησαν τον διοργανωτή του συλλαλητηρίου!

Τρέμουν σαν το ψάρι! Θορυβήθηκαν οι εθνομηδενιστές και τώρα έπιασαν δουλειά με τα πιό βρώμικα μέσα.Απέιλησαν έναν από τους βασικούς διοργανωτές του συλλαλητηρίου με την ζωή του! Ο ίδιος αποκάλυψε ότι, σήμερα, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα με το οποίο τον καλούσαν να ακυρώσει το συλλαλητήριο, μέσα σε λίγες ώρες.

 «Δηλώνω και το καταγγέλλω δημοσίως ότι σήμερα είχα ένα τηλεφώνημα απειλητικό, εναντίον μου δίνοντας μου διορία να ακυρώσω και να μην γίνει αυτό το συλλαλητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απείλησαν τη ζωή του.

Μάλιστα, είπε πως θα προσφύγει στον Εισαγγελέα για το περιστατικό και συμπλήρωσε ότι «δεν φοβάμαι τίποτα. Αφορά την πατρίδα μας και την ενότητα όλων των Ελλήνων. Θα πάω στον Εισαγγελέα και θα βρούμε πιο άτομο ήταν αυτό και τι υποκρύπτεται από πίσω».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες για το συλλαλητήριο της Αθήνας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, ενώ είπε ότι οι ομιλητές «θα κρατήσουν την ενότητα του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού». 

Εχασαν την ψυχραιμία τους! Ετσι ακριβώς συμπεριφέρονταν όλοι οι κακοί δικτάτοτρες στην πολιτική ιστορία της γης.Στο τέλος χάνουν όλοι την ψυχραιμία τους και υποπέφτουν σε μεγάλα σφάλματα!

Ετσι κάνουν και οι λύκοι.Οταν φοβούνται ορμούν!

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *