Η ταβέρνα που λάτρεψε ο Α.Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη

Ο Αντόνιο Μπαντέρας δημιούργησε ως γνωστών τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στην Θεσσαλονίκη.Εδω θα σας παρουσιάσουμε ενα αγαπημένο του στέκι που το λάτρεψε σύχναζε, και βρίσκεται στην Περαία 20 χιλιόμετρα εξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το στέκι που λάτρεψε ο Α.Μπαντέρας είναι μιά γνωστή ταβέρνα σε μιά πολύ όμορφη τοποθεσία στην παραλία της Περαίας, και ονομάζεται Μυθομαγειρέματα.Το μάθαμε από έγκυρη πηγή οτι  πήγαινε τακτικά εκεί ο γνωστός ηθοποιός και πήραμε την απόφαση να πάμε απο εκεί και να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες.

Συναντήσαμε τον αρχισερβιτόρο της ταβέρνας, τον Μιχάλη ο οποίος μας υποδέχθηκε ευγενικά, και μας είπε κάποια πράγματα για τις γαστρονομικές προτιμήσεις του Α.Μπαντέρας στην Ελλάδα.

Ο γνωστός ηθοποιός δοκίμασε οπως μας είπε ο Μιχάλης, το τσίπουρο και του άρεσε πάρα πολύ.Και το τσίπουρο ήταν πάντα επάνω στο τραπέζι του οταν πήγαινε.Επίσης επινε και κρασί.

Το αγαπημένο του πιάτο στο ξεκίνημα της γαστρονομικής απόλαυσης του ηθοποιού ήταν το ορντεβ για τσίπουρο.

Ο Μιχάλης μας έφερε ενα ορντεβ ακριβώς όπως άρεσε στον Α.Μπαντέρας, ένα πολύ όμορφο πιάτο με διάφορους μεζέδες και αλοιφές μέσα ιδανικό για τσίπουρο.Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν παρέλειπε να παραγγέλνει στο αγαπημένο του στέκι, τα Μυθομαγειρέματα, τσιπούρα.

Βέβαια οταν δοκιμάσαμε και το τσίπουρο, τότε καταλάβαμε γιατί το λάτρεψε το συγκεκριμένο τσίπουρο ο Α.Μπαντέρας.Οντως τέτοιο τσίπουρο, δεν είχαμε ξαναπιεί.Απλά καταπληκτικό.

Η ταβέρνα που λάτρεψε ο Α.Μπαντέρας είναι σαν να μπαίνεις σε μιά μηχανή του χρόνου, που σου θυμίζουν τις θρυλικές  ελληνικές ταβέρνες των ελληνικών ταινιών.Μυρίζει ελλάδα,και ισως αυτό είναι που μάγεψε τον γνωστό ηθοποιό.

Αυτό που μάθαμε είναι οτι του άρεσε υπερβολικά η Περαία της Θεσσαλονίκης και είπε οτι θα ξαναέρθει σίγουρα σαν επισκέπτης σύντομα.Πάντως την συγκεκριμένη ταβέρνα εμείς την επισκεφθήκαμε πρώτη φορά σαν δημοσιογραφικός οργανισμός, και σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Και επειδή όσοι διαβάσουν το άρθρο ίσως να τους κινηθεί η περιέργεια να επισκεφθούν το αγαπημένο στέκι του Α.Μπαντέρας,την ταβέρνα Μυθομαγειρέματα θα την βρείτε στην παραλία της Περαίας,δίπλα από το επίσης γνωτό μπιτς μπαρ Vamos στην Κουντουριώτου 31 με τηλέφωνο 23920 28882 – 6945 280 438

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *