Αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το Eurogroup

 

 

Θέσεις μάχης λαμβάνουν ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup. Παρά το γεγονός ότι η απόφαση δεν περιλαμβάνει καμία συγκεκριμένη και άμεσα εφαρμόσιμη λύση για το χρέος, κάτι άλλωστε που επισημαίνει και σε σχόλιό της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αρνούμενη ουσιαστικά να εντάξει την Ελλάδα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, ο Πρωθυπουργός υιοθέτησε, σε διάγγελμά του, πανηγυρικούς τόνους.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξη-παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει κανένα λόγο να πανηγυρίζει και ότι, αντίθετα, θα πρέπει να απολογηθεί στη Βουλή.

O κ. Τσίπρας είχε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. Αναφερόμενος ειδικότερα στα αποτελέσματα του Eurogroup, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι από τη στιγμή που πήραμε την αξιολόγηση, αποφύγαμε την καταστροφή, ωστόσο, προσέθεσε, ο κ.Τσίπρας δεν έχει κανέναν λόγο να πανηγυρίζει, αφού η συμφωνία συνοδεύεται από επώδυνα μέτρα και μάλιστα μετά τη λήξη του υφιστάμενου προγράμματος.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *