Αντιδράσεις για την μετακίνηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη

 

 

Απίστευτο αλαλούμ με την υπόθεση Σφακιανάκη, καθώς η κυβέρνηση φαίνεται μάλλον πως προσπαθεί να τετραγωνίσει τον κύκλο όσον αφορά τη μετακίνηση του μέχρι χθες επικεφαλή της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά από έντονο παρασκήνιο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, και προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. η κυβέρνηση αποφάσισε να επιμείνει στην μετακίνηση του Σφακιανάκη σε άλλη θέση και τον τοποθετούν βοηθό επιτελάρχη της ΕΛΑΣ.

Ταυτόχρονα όμως του επιτρέπουν να διατηρεί την εποπτεία της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία προΐστατο μέχρι χθες, ωστόσο διαμηνύουν ότι θα τοποθετηθεί άλλος επικεφαλής της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, με νέα απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα ο κ. Σφακιανάκης θα είναι τελικά βοηθός επιτελάρχη και θα έχει την εποπτεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία θα τοποθετηθεί άλλος διευθυντής.

Από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται επίσης ότι δεν αληθεύουν οι φήμες που διέρρευσαν και δεν ετέθη θέμα παραίτησης του αν. υπουργού Νίκου Τόσκα.

Πληροφορίες από το υπουργείο αναφέρουν ότι βρέθηκε τελικά αυτή η λύση και αποφασίστηκε να τοποθετηθεί βοηθός επιτελάρχη καθώς η επιτελάρχης αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη θα έχει διευρυμένες υποχρεώσεις αφού θα συνεχίσει να έχει ευθύνη για το προσφυγικό .

Νωρίτερα, το μεσημέρι είχε εκδοθεί σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μεταθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, «έγινε δεκτή η προσφυγή του υποστρατήγου Σφακιανάκη Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.» και επομένως παραμένει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

One thought on “Αντιδράσεις για την μετακίνηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη

 1. Όταν μιλάμε για την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος κατ’ όνομα μόνο, μιλάμε για μια υπηρεσία που δεν μπλοκάρει στην Ελλάδα τα site με ακατάλληλα βίντεο, έχει κατεβάσει σελίδες ανθρώπων που απλά
  έκφραζαν την άποψη τους και έχει διαγράψει ολόκληρους λογαριασμούς χρηστών και βίντεο για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. Όταν μιλάτε λοιπόν για αυτή την υπηρεσία που δήθεν προστατεύει την
  κοινωνία και δήθεν υπερασπίζεται την διαφορετικότητα και όλες τις θρησκείες, μάθετε πως πρόκειται για τους χειρότερους υποκριτές και δημοσίους ξεπουλημένους υπαλλήλους που υπήρξαν ποτέ. Αυτούς
  χρησιμοποιεί η κάθε κυβέρνηση για να φιμωθεί η αλήθεια και ιδιαίτερα για το τι συμβαίνει με τα εμβόλια και τα self test και τι καταστρεπτικές ουσίες περιέχουν: ουσίες που είναι αδύνατο να
  απομακρυνθούν από το σώμα, απόψεις που έχουν εκφράσει παγκοσμίως γνωστοί επιστήμονες και γιατροί και δεν αποτελούν απλές σκέψεις απλών ανθρώπων ή ψεκασμένων όπως τους ονομάζουν οι φασίστες.
  Καλή συνέχεια και ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *