Αναστόπουλος: Η αποστολή μου τελειώνει με τον Άρη στην Ευρώπη

 

 

 

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατία» παραχώρησε ο προπονητής του Άρη Νίκος Αναστόπουλος, και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους «κίτρινους» μετά από δέκα χρόνια, καθώς και στις φιλοδοξίες του με την ομάδα.

Αναλυτικά:

 

Επιστροφή στον… τόπο του εγκλήματος, τον Άρη μετά από δέκα χρόνια.

«Είναι ένα από τα δυσκολότερα πρότζεκτ που έχω αναλάβει, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε».

 

Υπήρχαν αλλαγές, δέκα χρόνια μετά;

«Ναι φυσικά».

 

Είναι όπως τα περιμένατε;

«Τα βρήκα όλα προς το καλύτερο, αλλά πάντα χρειάζεται βελτίωση σε όλα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι για να φέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Θα γίνει, το πιστεύω αυτό. Υπάρχει ο κ. Καρυπίδης».

 

Ένα σχόλιο για το «νέο αφεντικό» του Άρη…

«Μου έδωσε την εντύπωση πως πρόκειται για φιλόδοξο άνθρωπο και θα είναι ο αναγεννητής της ομάδας».

 

Ποια είναι φιλοσοφία του προπονητή Αναστόπουλου;

«Η φιλοσοφία μου; Είμαι άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Γι αυτό είμαι εδώ. Είμαι συλλέκτης τροπαίων. Το θέμα μου δεν είναι να παίζουμε καλή μπάλα, αλλά να κερδίζουμε το αποτέλεσμα. Αυτό που κάνουμε να μένει στην ιστορία κι όχι να λένε «αυτοί έπαιξαν καλή μπάλα». Το ποδόσφαιρο καθημερινά γεννάει κάτι, εξελίσσεται, μεγαλώνει, βελτιώνεται. Πέρσι ήμουν π.χ. με τον Σιμεόνε. Πρέπει συνέχεια να διαβάζεις, να μαθαίνεις, να γίνεσαι καλύτερος».

 

Την προηγούμενη φορά, βγάλατε τον Άρη στην Σούπερ λίγκα και δεν σας έγινε ανανέωση συνεργασίας. Έχετε κάποιο… απωθημένο;

«Γιατί να μην έχω. Όλοι ξέρουμε τι έγινε πριν από δέκα χρόνια. Έβγαλα τον Άρη στη πρώτη Εθνική και μετά δεν συνεχίσαμε και πέρασε κάθε καρυδιάς καρύδι, από τον πάγκο της ομάδας. Ας μην ξύνουμε πληγές όμως. Είμαστε εδώ για έναν σκοπό».

 

Γίνεται πιο συγκεκριμένος…

«Άνοδος δυο κατηγορίες σε δυο χρόνια. Αυτός είναι μονόδρομος. Στόχος μου δεν είναι μόνο να φτάσουμε με τον Άρη στην Σούπερ λίγκα, αλλά να βγούμε και Ευρώπη και να κάνουμε επιτυχίες. Μετά η αποστολή μου θα έχει τελειώσει».

 

Η ζωή στη Θεσσαλονίκη;

«Την αγαπάω και την πόλη και τους ανθρώπους της. Νιώθω σαν στο σπίτι μου… Το απολαμβάνω, έχω φίλους και κοιτάω να είμαι συγκεντρωμένος στην αποστολή μου».

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *