Ανακοινώνεται η παράταση του lockdown

Η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού, ειδική στην Βόρεια Ελλάδα, δεν επιτρέπει να γίνουν συζητήσεις για άνοιγμα της κοινωνίας στο τέλος του μήνα, όπως είχε ανακοινωθεί από τον Κυριακό Μητσοτάκη, πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

Η παράταση του lockdown είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και αναμένεται να ανακοινωθεί σε μία από τις επόμενες ενημερώσεις για την πορεία της πανδημίας στην χώρα, πιθανότατα από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν μιλάμε για παράταση μίας εβδομάδας ή παραπάνω, με το δεύτερο ενδεχόμενο να φαντάζει ως το πιο πιθανό με τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στην χώρα.

Η οριστική απόφαση, θα παρθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στις επαφές που θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιτροπή των ειδικών, αλλά και με τους συνεργάτες του.

Άνοιγμα τριών σταδίων

Από εκεί και πέρα, όπως έχει γίνει γνωστό πως όταν με το καλό αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων, αυτή θα γίνει σταδιακά και σε τρία στάδια. Πρώτα δηλαδή τα σχολεία, μετά τα καταστήματα λιανικής και τέλος η εστίαση.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →