Αδωνης προς Πολάκη: Θα σε κλείσω στην φυλακή

Ένας απίστευτος καβγάς ξέσπασε για μία ακόμη φορά μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη  και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη,  κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Υγεία στην  Βουλή!

Ο κ. Πολάκης, μίλησε αρχικά για «αντιπολίτευση από τα Lidl»,  σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Μητσοτάκη νωρίτερα και συνέχισε με  αναφορά στο ζήτημα του ΚΕΕΛΠΝΟ (για το οποίο έχει χρόνια κόντρα με τον  κ. Γεωργιάδη),  αλλά και με την ανάγνωση από το…  κινητό του τηλέφωνο, επιστολής γιατρού σε μητροπολιτικό  νοσοκομείο -χωρίς να πει ονόματα – και ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ:   

 

«Ποιος έκανε πελατειακό κράτος;  Εμείς που τους λύσαμε τα προβλήματα ή εσύ που τους καλούσες στο γραφείο σου για να σου χρωστάνε;» .

Με αφορμή ακόμη την αναφορά του κ. Πολάκη στα 19.200 μόρια με τα οποία μπήκε στην Ιατρική, ο κ. Γεωργιάδης, αφού αναφέρθηκε στα δικά του… μόρια με τα οποία  μπήκε στην Φιλοσοφική και συμπλήρωσε : «Εσείς κ. υπουργέ,  μπορείτε να καταθέσετε το πιστοποιητικό της εντατικολογίας; Δεν το έχω βρει πουθενά. Αν το έχεις να το καταθέσεις στη Βουλή. Έκανες τον διευθυντή  εντατικολόγου  χωρίς το πιστοποιητικό… Εγώ θα σε κλείσω φυλακή»!

Πρόσθεσε σε έντονο πάντοτε ύφος ο κ. Γεωργιάδης:

«Κοίταξέ με καλά Πολάκη, απο μένα δεν ξεμπλέκεις. Μπορεί να το παίζεις καθαρός, αλλά  είσαι πολυ βρώμικος».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *