Πολύ πιθανή η διάσπαση στη νέα δημοκρατία

 

 

Πολύ φοβούμαι ότι η ΝΔ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, όχι απλώς να διασπαστεί, αλλά να κατακερματιστεί και κυρίως να καταστεί αδιάφορη» δηλώνει ο Δένδιας και αυτό συμβαίνει όπως υποστηρίζει από τον τρόπο εκλογής προέδρου, πιστεύοντας ότι είναι «αποκομμένη από κάθε ιδεολογικό πρόσημο», ενώ «στερείται πολιτικού νοήματος.

Αλλά ακόμη κι αν κινδυνέψει η Νέα Δημοκρατία με διάσπαση ή και με αφανισμό, λόγω συγκεκριμένων προσωπικών στρατηγικών, δεν θα εξαφανισθεί η Κεντροδεξιά» προσθέτει.
Ενστάσεις εκφράζει ο βουλευτής της ΝΔ όσον αφορά τη διαδικασία που επέλεξε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ενώ κατέστησε σαφές ότι είναι πολλά τα ερωτηματικά για το πως διεξάγεται, με ποιο σημαντικό το ποιο είναι το εκλογικό σώμα.
«Η λογική αλληλουχία επέβαλλε να συζητήσουμε κατ’ αρχήν για τα αίτια της μεγάλης ήττας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας όπου χρειάζεται και να επιλέξουμε δημοκρατικά τι είδους κόμμα θέλουμε να είμαστε. Μόνο αφού θα είχαμε καταλήξει στις συγκεκριμένες απαντήσεις, θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε και ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος για να εκπροσωπήσει την συγκεκριμένη πολιτική φυσιογνωμία. Στην περίπτωση της ΝΔ πράττουμε το αντίθετο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια η διαδικασία να είναι βαθύτατα απολιτική» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ανανέωση στον πολιτικό λόγο χρειάζεται η παράταξη αναφέρει, οργάνωση καθώς και συγκρότηση, «Δεν χρειάζεται όμως να γίνει κακέκτυπο του ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *