26χρονος επιτίθεται με πίτμπουλ σε οδηγούς ταξί στην Κρήτη

Επιθέσεις από έναν 26χρονο είχαν δεχθεί το προηγούμενο διάστημα οδηγοί ταξί στο Ηράκλειο Κρήτης, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο Creta24, ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί του Νομού Ηρακλείου, Λευτέρης Πετράκης.

Το φως της δημοσιότητας, είδε το περιστατικό όπου ο νεαρός προσπάθησε να βάλει φωτιά με γκαζάκι στην πιάτσα των ταξί στο Γιόφυρο ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησε να προκαλέσει ζημιά. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο κ. Πετράκης, όλα ξεκίνησαν στις 12 Ιανουαρίου, όταν ο 26χρονος, με καταγωγή από τη Αρκαδία, ήθελε να επιβιβαστεί στο ταξί μαζί με μια κοπέλα.

Τότε ο ταξιτζής τους είπε, πως λόγω των αυστηρών περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού, δεν μπορούσε να μεταφέρει και τους δύο. Η απάντηση αυτή δεν άρεσε στον 26χρονο, ο οποίος απείλησε τον οδηγό με μαχαίρι.

Ο οδηγός, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, τελικά μετέφερε τους δύο επιβάτες, ωστόσο τους αποβίβασε στη Χανιόπορτα, όταν είδαν αστυνομικούς. Ο 26χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου, ο 26χρονος, θέλοντας μάλλον να πάρει εκδίκηση, πέρασε από την πιάτσα των ταξί στο Γιόφυρο, έσπασε ένα τζάμι από το στέγαστρο με τα χέρια του και έφυγε. Λίγες ώρες μετά επέστρεψε με μία κοπέλα και είπε στους οδηγούς ταξί «πάω σπίτι και έρχομαι» σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Πετράκης.

Πήγε σπίτι, πήρε τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ και επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί, σκίζοντάς του τα ρούχα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, συνέλαβε τον νεαρό, ο οποίος αφέθηκε ξανά ελεύθερος. Τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, ο 26χρονος, πήγε πάλι στο ίδιο σημείο με τον σκύλο, απείλησε τους οδηγούς λέγοντας «είμαι Σπάρτακος», μπερδεύοντας την καταγωγή του από την Σπάρτη με τον επαναστάτη από τη Θράκη. Έγραψε συνθήματα στο στέγαστρο και συνελήφθη. Ωστόσο για μια ακόμη φορά αφέθηκε ελεύθερος. Ο νεαρός δεν το έβαλε κάτω και λίγες ώρες μετά ξαναπήγε στην πιάτσα των ταξί στο Γιόφυρο, πάλι με… άγριες διαθέσεις. Κρατώντας ένα γκαζάκι, το οποίο είχε μαχαιρώσει, επιχείρησε να βάλει φωτιά. Ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική.

Πηγή: creta24.gr

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →