13.000 λαθρομετανάστες στην Λέσβο. Το νησί είναι υπο κατάληψη..Οι ελληνες εκεί σε απόγνωση! (βίντεο)

Ειδήσεις οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με πολεμικά ανακοινωθέντα παρά με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, καταφθάνουν πλέον από τα νησιά του Αιγαίου μας. Ως εκ τούτου και η παράθεση των γεγονότων προσαρμόζεται σε στρατιωτικά δεδομένα.

Σε αυτό το ύφος, παραθέτουμε προς τον Ελληνικό Λαό το τελευταίο χρονικά πολεμικό ανακοινωθέν, το οποίο μεταφέρει την τραγική είδηση: το νησί της Λέσβου έπεσε, η πόλη της Μυτιλήνης κατελήφθη υπό μιας μεραρχίας λαθρομεταναστών!

Πάνω από 13.000 λαθροεισβολείς βρίσκονται ήδη στο νησί, ενώ η υπάρχουσα μεραρχία των λαθρομεταναστών αναμένεται λίαν συντόμως να ενισχυθεί από νέες.

Στον ακήρυχτο, αλλά απολύτως πραγματικό, πόλεμο που μαίνεται στο Αιγαίο, η κυβέρνηση Σύριζα απαντά με την αποστολή του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο δύναται κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αποβατικό των λαθρομεταναστών, καθώς μεταφέρει τμηματικά την μεραρχία της Λέσβου στον Πειραιά, προς διευκόλυνση καταλήψεως και της υπόλοιπης ελληνικής επικράτειας.

Μακάρι το σενάριο που περιγράφεται ανωτέρω να ήταν φανταστικό. Δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες των νησιών του Αιγαίου και σύντομα και οι συμπατριώτες μας του ηπειρωτικού κορμού της χώρας.

[youtube height=”350″ width=”500″ align=”left|right|none”]https://www.youtube.com/watch?v=OJSS23mWMaE[/youtube]

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *