Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Χασάν. Ο άνθρωπος των λύσεων. Ο παίκτης που το έκανε με Μαρσέιγ, το είχε κάνει παλαιότερα στον Ατρόμητο και το έκανε και με τον Car.gr ΠΑΣ. Ο Αιγύπτιος φορ με κεφαλιά λίγο πριν το τέλος του ματς μετά το φάουλ του Φορτούνη έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0. Δύσκολο ματς για τους Πειραιώτες που έχασαν πέναλτι και είχαν ένα ακυρωθέν γκολ και άκρως ανταγωνιστικός ο ΠΑΣ.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς ως εξής: Σα κίπερ, άμυνα με Σισέ, Σεμέδο, Ντρέγκερ και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Μπουχαλάκη και Εμβιλά, δεκάρι τον Βαλμπουενά, άκρα με Μασούρα και Μπρούμα και φορ τον Ελ Αραμπί.
Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα από την άλλη κατέβηκε ως εξής: Χουτεσιώτης κάτω από τα δοκάρια, Κάργα, Πίρσμαν, Εραμούσπε και Σάλιακα στην άμυνά του, Μπρένερ, Καρτάλη, Σιόντη και Λιάσο στο κέντρο και μπροστά τους Παμλίδη και Λεό.
Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές προσώπων στο 2ο μέρος με τον Πορτογάλο να βάζει αρχικά Καμαρά και Φορτούνη. Η πίεση του Ολυμπιακού αυξήθηκε αλλά λίγο μετά το 55′ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί ως οφσάιντ με χρήση VAR (η φάση είχε γίνει στο 53′).
Ο Ολυμπιακός επέμεινε, ο ΠΑΣ δεν κλείστηκε και προσπάθησε να απειλήσει ξανά αλλά στο τέλος μίλησε η εκτελεστική κλάση και δεινότητα του Χασάν. Από στατική φάση – φάουλ του Φορτούνη με κεφαλιά λίγο πριν το τέλος του ματς έκανε το τελικό 1-0. Στη συνέχεια αφιέρωσε το γκολ του στον φίλο του και άλλοτε συμπαίκτη του Ομάρ.
Με αυτή τη νίκη του ο Ολυμπιακός διατήρησε (τουλάχιστον) τη διαφορά που είχε από ΑΕΚ, Αρη, ΠΑΟΚ, η οποία μπορεί και να διευρυνθεί ανάλοογα με τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών του

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →