Ο λαός του Αρη κούνησε την σοκολάτα σε διοίκηση και παίκτες

Ο λαός του δημοφιλούς συλλόγου της Βορείου Ελλάδος φέρθηκε απλά και πανέξυπνα στο διεθνές φιλικό με την Μπόκα.Εστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς παίκτες και διοίκηση.Συμπεριφέρθηκε όπως ακριβώς κάνει ένας πατέρας το μικρό γιό του,όταν θέλει να του περάσει ένα σαφές μήνυμα.

Οπως κουνάει ο πατέρας την σοκολάτα στο παιδί του,και του λέει κοίτα την τι ωραία πού είναι,θα στην δώσω να την φας αμα μου κάνεις αυτό που σου ζητάω,αυτό ακριβώς έκανε και ο λαός του Αρη στον φιλικό αγώνα με την Μπόκα.

 Στην ουσία ο λαός του Αρη με την παρουσία του στον αγώνα είπε το πολύ απλό σε παίκτες και διοίκηση.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.Κοιτάξτε τι θα χάσετε αν δεν είστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας απέναντι στην ομάδα.

Σοφά έπραξε ο λαός του Αρη.Δήλωσε παρών.Είπε οτι εγώ είμαι εδώ και ποτέ δεν έφυγα.Ο λαός του Αρη θέλει πράξεις πλέον και όχι λόγια.Και μέχρι στιγμής βλέπει κάτι καλό στον ορίζοντα και γι αυτό,δήλωσε το μεγάλο του παρών περνώντας βέβαια το πολύ σαφές μήνυμα που αναφέραμε πιό πάνω,

Ο λαός την πολύ ωραία σοκολάτα την κούνησε μπροστά στα μάτια των παικτών και της διοίκησης.Τώρα είναι στο χέρι τους αν αυτή η πολύ ωραία σοκολάτα θα γίνει δική τους για να γευτούν όλη την γλύκα της.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *