Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του Αρη που μας βοήθησαν να διαδώσουμε την είδηση πού πήγε να κουκουλωθεί!

Ο Αρης είναι η ίδια ομάδα πού πρόσφατα έκανε την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Αθήνα.Ο Αρης είναι η ίδια ομάδα πού αγωνίζεται στην Β εθνική και πρόσφατα έκανε ολο τον πλανήτη να παραμιλάει στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς.Ο Αρης είναι η ίδια ομάδα που βρίσκεται σε χρόνιο λήθαργο.Ο Αρης είναι η ίδια ομάδα που δεν φθείρεται και δεν χάνει δυνάμεις.ότι και αν περάσει.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ ο Αρης όχι μόνο δεν εχασε οπαδικές δυνάμεις τα τελευταία χρόνια,αλλά τις συντήρησε και είχε και αυξητικές τάσεις.Αυτός ο σύλλογος οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι είναι ένα Μακεδονικό θεριό.Είμασταν οι πρώτοι που δημοσιεύσαμε το επίτευγμα του Ζουράρι εδώ στο pame.gr.Και το κάναμε γιατί ακούσαμε τυχαία την εκπομπή που συμμετείχε ο Ζουράρις και όσο περνούσαν οι ώρες,ψάχνοντας στο διαδίκτυο αντιληφθήκαμε οτι κανείς δεν ασχολήθηκε με την αηδία του Ζουράρι.Και τότε νευριασμένοι και θυμωμένοι από το κουκούλωμα μια τέτοιας είδησης πήραμε την απόφαση να δημοσιεύσουμε την είδηση.

Και ευτυχώς μόλις αναρτήσαμε το άρθρο τα αντανακλαστικά των αρειανών οπαδών αμέσως δούλεψαν και η είδηση ανακυκλώθηκε από όλα τα μέσα.Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους οπαδούς του Αρη πού μας διαβάζουν.Δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε το άρθρο και σε μισή ώρα η είδηση έγινε πυροτέχνημα.

Αν δεν μας βοηθούσαν οι φίλοι του Αρη,δεν θα μπορούσαμε να διαδώσουμε το <<ανδραγάθημα>> του Ζουράρι.Από ότι πληροφορηθήκαμε το μετροπολις 95,5 οι φίλοι του Αρη δε το ακούν καθόλου λόγω των οπαδικών του προτιμήσεων, και αυτό θα βοηθούσε πολύ το κουκούλωμα.

Και για να τα λέμε όλα, ο Ζουράρις ίσως με την ανοησία του,να ξυπνήσει το Μακεδονικό θεριό που λέγεται Αρης,και που 4 χρόνια τώρα βρίσκεται σε λήθαργο.Οι οπαδοί του Αρη το εχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν οτι οταν ερεθιστούν γκρεμίζουν βουνά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ του αναγνώστες μας φίλους του Αρη που μας βοήθησαν να διαδώσουμε το θέμα Ζουράρι. Αν δεν είσασταν εσείς το θέμα θα κουκουλωνόταν.Ηδη είχαν περάσει δύο με τρείς σχεδόν ώρες και πουθενά και κανένας δεν ανέφερε το παραμικρό.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *