Οροι χρήσης

Κανόνες λειτουργείας του chat

Ο χρήστης του chat ενημερώνεται με τους όρους χρήσης και φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για το περιεχόμενο που προσθέτει και τις πληροφορίες που μοιράζεται. Το Pame.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περιπτώσεις υποκλοπής προσωπικών στοιχείων χρηστών από τρίτους. Επίσης δεν παρεμβαίνει στο περιεχόμενο των πληροφοριών που αναρτούν οι χρήστες του και συνεπώς δεν φέρει ευθύνη για τις on-line αναρτήσεις.

Συμπεριφορά χρήστη

Ο χρήστης του chat οφείλει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και όχι με τρόπο υβριστικό, συκοφαντικό,ρατσιστικό, ή παράνομο.

Δεοντολογία

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν αποδέχονται ούτε υιοθετούν σε καμμία περίπτωση οποιαδήποτε μυνήματα ή οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσει ο χρήστης στο Chat Room.

Μεταμόρφωση αρχείων

Το Pame chat είναι μιά πλατφόρμα ανταλλαγήςμηνυμάτων και χρησιμοποιεί cokies μόνο για τις ανάγκες των υπηρεσιών του.Τα cokies τα χρησιμοποιούμε μόνο για την σωστή τεχνική λειτοργία του τσατ και για ποιοτικοτερη εμπειρία του χρήστη

ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Απαγορεύεται η είσοδος ανηλίκων κάτω των 18 ετών χωρίς την συγκατάθεση των γονέων. Εάν ανήλικος κάτω των 18 ετών χρησιμοποιήσει το Chat Room με παραπλανητικό τρόπο και ψευδή ηλικία κατά την εγγραφή και χωρίς την συγκατάθεση των γονέων, οι διαχειριστές δεν φέρουν καμμία ευθύνη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΛΗΜΥΡΑ

Απαγορεύεται η διαφήμιση με οποιοδήποτε τρόπο και η δημόσια αναγραφή συνδέσμων ανταγωνιστικών sites αλλά και η αντιγραφή.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Το Pame chat μπορεί να αναστείλει να διακόψει η να διαγράψει τον λογαριασμό σας, χωρίς καμμία προειδοποίηση.

ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ

Απαγορεύεται να αντιγράφετε και να μεταφέρετε στο κεντρικό δωμάτιο αυτά που σας γράφει κάποιος χρήστης σε ιδιωτική συνομιλία. Οι συνομιλίες αυτού του τύπου αποτελούν προσωπικό δεδομένο.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Απαγορεύονται οι κάθε είδους βωμολοχίες, προσβολές, και γενικά οι συζητήσεις ανήθικου περιεχομένου,μίσους,προσβολή θρησκείας, η καταγωγής.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύονται οι παρατηρήσεις και υποδείξεις από τους χρήστες στους διαχειριστές όταν αυτοί αποβάλλουν κάποιον χρήστη από το Chat. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποβάλλουν κατά την κρίση τους κάποιον και αν υποπέσουν σε λάθος αποβολές αυτό θα το κρίνουν οι Admininstrators του Pame.gr .

Συμφωνείτε οτι

Χρήστες κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να κανουν είσοδο στο chat και αν μπουν με παραπλανητικό τρόπο,θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών με δική τους ευθύνη.

Συμφωνείτε οτι

Απαγορεύται η διοργάνωση μαζικών συναντήσεων των user χωρίς την εγκριση του Pame.gr.Όποιος User εντοπίζετε να προσπαθεί να διμιουργήσει μαζικές συναντήσεις χωρίς την εγκριση του Pame.gr θα διαγράφετε απο το Chat.Η δημιουργία μαζικών συναντήσεων μπορεί να υποκρύπτουν δόλο..όπως παιδεραστία κερδοσκοπία κ.π.α..Το Pame.gr με τον κανόνα αυτό θέλει να προστατέψει τυχον ανηλικους User, η User νεαρής ηλικίας, και να αποτρέψει επίδοξους κερδοσκόπους που θέλουν να επωφεληθούν την παρέα την φιλία, και τις γνωριμίες που μπορεί και προσφέρει το Chat.Για να μην γίνουμε παρεξηγίσιμοι,αναφερόμαστε μόνο στις μεγάλες συναντήσεις οι οποίες οφθαλμοφανέστατα φέρουν δόλο,με σκοπό την κερδοσκοπία,και όχι σε κάτι άλλο.Ο χρήστης που θα φέρετε ως υποκινητής τέτοιον ενεργειών θα διαγράφεται απο το τσατ.

Συμφωνείτε οτι

Το Pame chat συνεργάζεται με τις αρχές του Ελληνικού