Οροι χρήσης

Κανόνες λειτουργείας του chat

Ο χρήστης του chat ενημερώνεται με τους όρους χρήσης και φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για το περιεχόμενο που προσθέτει και τις πληροφορίες που μοιράζεται. Το Pame.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περιπτώσεις υποκλοπής προσωπικών στοιχείων χρηστών από τρίτους. Επίσης δεν παρεμβαίνει στο περιεχόμενο των πληροφοριών που αναρτούν οι χρήστες του και συνεπώς δεν φέρει ευθύνη για τις on-line αναρτήσεις.

Κανόνας 1ος

Ο χρήστης του chat οφείλει να συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και όχι με τρόπο υβριστικό, συκοφαντικό ή παράνομο.

Κανόνας 2ος

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν αποδέχονται ούτε υιοθετούν σε καμμία περίπτωση οποιαδήποτε μυνήματα ή οποιεσδήποτε απόψεις εκφράσει ο χρήστης στο chat room.

Κανόνας 3ος

Ο χρήστης έχει την ευθύνη για το περιεχόμενο των συνομιλιών που αναρτά στο chat room καθώς το Pame.gr δεν μπορεί να ελέγχει το περιεχόμενο.

Κανόνας 4ος

Απαγορεύεται η είσοδος ανηλίκων κάτω των 18 ετών χωρίς την συγκατάθεση των γονέων. Εάν ανήλικος κάτω των 18 ετών χρησιμοποιήσει το chat room χωρίς την συγκατάθεση των γονέων, οι διαχειριστές δεν φέρουν καμμία ευθύνη.

Κανόνας 5ος

Απαγορεύεται η διαφήμιση με οποιοδήποτε τρόπο και η δημόσια αναγραφή συνδέσμων ανταγωνιστικών sites.

Κανόνας 6ος

Απαγορεύεται να αντιγράφετε και να μεταφέρετε στο κεντρικό δωμάτιο αυτά που σας γράφει κάποιος χρήστης σε ιδιωτική συνομιλία. Οι συνομιλίες αυτού του τύπου αποτελούν προσωπικό δεδομένο.

Κανόνας 7ος

Απαγορεύονται οι κάθε είδους βωμολοχίες, προσβολές, και γενικά οι συζητήσεις ανήθικου περιεχομένου,μίσους,προσβολή θρησκείας, η καταγωγής.

Κανόνας 8ος

Απαγορεύονται οι παρατηρήσεις και υποδείξεις από τους χρήστες στους διαχειριστές όταν αυτοί αποβάλλουν κάποιον χρήστη από το chat. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποβάλλουν κατά την κρίση τους κάποιον και αν υποπέσουν σε λάθος αποβολές αυτό θα το κρίνουν οι admininstrators του pame.gr .

Κανόνας 9ος

Χρήστες κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να κανουν είσοδο στο chat και αν μπουν με παραπλανητικό τρόπο,θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών με δική τους ευθύνη.

Κανόνας 10ος

Απαγορεύται η διοργάνωση μαζικών συναντήσεων των user χωρίς την εγκριση του pame.gr.Όποιος user εντοπίζετε να προσπαθεί να διμιουργήσει μαζικές συναντήσεις χωρίς την εγκριση του pame.gr θα διαγράφετε απο το chat.Η δημιουργία μαζικών συναντήσεων μπορεί να υποκρύπτουν δόλο..όπως παιδεραστία κερδοσκοπία κ.π.α..Το pame.gr με τον κανόνα αυτό θέλει να προστατέψει τυχον ανηλικους user, η user νεαρής ηλικίας, και να αποτρέψει επίδοξους κερδοσκόπους που θέλουν να επωφεληθούν την παρέα την φιλία, και τις γνωριμίες που μπορεί και προσφέρει το chat.

Κανόνας 11ος

Το Pame chat συνεργάζεται με τις αρχές του Ελληνικού κράτους, και με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.Αν οι υπερδιαχειριστές διακρίνουν παράνομη η εγκληματική ενέργεια,μπορούν να δώσουν στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για να διερευνήσουν τυχόν παρανομία, και να κινηθούν αυτεπάγγελτα,αν αυτές κρίνουν οτι υπάρχει εγληματική η ποινικά κολάσιμη ενέργεια κάποιου χρήστη. Στο Pame chat δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε περιπτώσεις παιδεραστίας,και αν αντιληφθούμε κάτι,αμέσως το καταγγέλουμε και βοηθούμε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να μπορέσει να διερευνήσει σε βάθος.