Ενας τούρμπο Αρης, που τον έσφαξε ο τραγικός έλληνας διαιτητής

Ενας Αρης που πραγματικά μαστίγωσε την Αεκ μέσα στην Αθήνα, εφυγε με το πλασματικό 2 – 1 από την Αθήνα.Ο Αρης στην χειρότερη έπρεπε να φύγει με 1 – 3 υπέρ του.

Ο διαιτητής ήταν τραγικός και εδωσε πέναλντι μούφα,ενω κανονικά έπρεπε να δώσει κάρτα για θέατρο στον παίτη της Αεκ τον Μάνταλο.

Οι παίκτες της Αεκ ικέτευαν τον Θεό να περάσει η ώρα να τελειώσει το παιχνίδι,και έπαιζε σαν ομάδα γειτονιάς, προσπαθώντας να χαλάσει το παιχνίδι με καθυστερήσεις και χίλια άλλα.

Ο Αρης ισοπέδωσε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, άξιζε να νικήσει, αλλά ο Διαμαντόπουλος και το VAR, ανέδειξαν νικήτρια στην ΑΕΚ.

Ο Αρης ήταν η καλύτερη ομάδα στο ΟΑΚΑ. Από το πρώτο λεπτό έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα υπεροχής στην ΑΕΚ. Εκανε ό,τι έπρεπε για να νικήσει. Αλλά δεν πήρε αυτό που έπρεπε και άξιζε. Ούτε από το παιχνίδι. Ούτε από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Με τη διαιτησία Διαμαντόπουλου και VAR να καθορίζει τον νικητή.

Τον λάθος νικητή. Τον νικητή του παρασκηνίου. Αλλά όχι του πραγματικού ποδοσφαίρου. Διότι σήμερα, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ νίκησε επειδή είναι πιο δυνατή στις σκιές. Οχι στην μπάλα.

Οι Θεσσαλονικείς διέλυσαν την Ενωση. Το 13-0 στα κόρνερ το 60-40 της κατοχής, είναι μόνο κάποια από τα πολλά που έγιναν στο παιχνίδι. Οπως και οι 5-18 τελικές. Αλλά η στατιστική στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν «εξηγεί» πώς η ΑΕΚ κέρδισε ένα παιχνίδι στο οποίο έκανε μόνο 5 τελικές, όλες στο πρώτο ημίχρονο, εκ των οποίων η μία με πέναλτι, που δεν ήταν!

Πέναλτι που δόθηκε σε βουτιά του Μάνταλου. Ξεκάθαρη βουτιά. Πέναλτι που εξετάστηκε από το VAR. Και παρόλα αυτά… υποδείχθηκε!

Ενα VAR με… περίεργη λογική. Στο 7′ ο Ρότα κάνει εγκληματικό φάουλ στον Εντιαγέ. Εύκολα απευθείας κόκκινη κάρτα. Αλλά ο Διαμαντόπουλος δείχνει κίτρινη. Ο Ρότα κάνει ανάλογο φάουλ στο 17′. Η αποβολή είναι σαφής.

Ο Διαμαντόπουλος, όμως, λέει «παίζεται», αφήνει τον παίκτη της ΑΕΚ στο γήπεδο και αλλοιώνει το παιχνίδι. Ο Γιαννίκης κατάλαβε γρήγορα τι έγινε. Και αμέσως σήκωσε τον Μισελέν. Τον πέρασε στο παιχνίδι στο 26′ και έτσι το θέμα «έσβησε». Με τον Αρη να μένει μάταια διαμαρτυρόμενος.

Σε ένα παιχνίδι, λοιπόν, που αλλοιώθηκε με μια αποβολή και ένα πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ του Αρη, η ΑΕΚ νίκησε 2-1, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μήτογλου στο 71′, επειδή γκρέμισε τον Καμαρά, που εβρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Απόφαση που ο Ελληνας διαιτητής δεν πήρε σε πρώτο χρόνο, καθώς λανθασμένα έδειξε κίτρινη. Εως ότου τον εγκάλεσε το VAR.

Με αυτά και με αυτά, λοιπόν, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, με τα γκολ των Μήτογλου (15) και Μάνταλου (37 πεν.), έκανε το 3 στα 3 και παρουσία περίπου 25.000 θεατών στο ΟΑΚΑ, έμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League μετά τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής. Αντίθετα, ο Αρης μένει με την πίκρα της σπουδαίας εμφάνισης, αλλά με την ήττα, καθώς το γκολ του ατέο Γκαρσία στο 73′ δεν έφτασε.

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →