Ανιχνεύθηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella spp, στο κατεψυγμένο παρασκεύασμα κρέατος «ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ 50 ΓΡ ΚΤΨ», συσκευασμένο υπό κενό, σε συσκευασίες βάρους περίπου 500 γραμμαρίων.
Σε ανακοίνωση του ο ΕΦΕΤ αναφέρει ότι το προιόν έχει ημερομηνία παραγωγής 17/08/2015 και ημερομηνία λήξης 12 μήνες μετά από την ημερομηνία παραγωγής, LOT 229-042, παράγεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΕ «ΒΙ.ΚΡΕ. ΑΕ. Απαιτεί την απόσυρση της παρτίδας και παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι.
Οι καταναλωτές παρακαλούνται να μην καταλώσουν το παρασκεύασμα από την συγκεκριμένη παρτίδα.