ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! Πρόσχημα για να φτιάξουν ευρωπαικό στρατό,που στην ουσία θα είναι γερμανικός

 

 

Το χτύπημα στο Παρίσι ήταν στημένο! Θα ακολουθήσουν και άλλα χτυπήματυα σε Λονδίνο και Γερμανία Ελλάδα.Ο καημός της γερμανίας είναι οτι δεν εχει στρατό.Και με το πρόσχημα του ευρωπαικού στρατού,τώρα αυτός ο καημός της θα ικανοποιηθεί.

 Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ στο διάγγελμα του, ανακοίνωσε ότι τίθεται σε ισχύ στην χώρα στρατιωτικός νόμος, και κλείνουν τα σύνορα της χώρας, ενώ στρατός και αστυνομία έχουν την άδεια να εισβάλλουν χωρίς άδεια σε σπίτια Γάλλων πολιτών. Ο Γαλλικός στρατός είναι ήδη στους δρόμους του Παρισιού!

Και μετά το θρήνο για τα αθώα θύματα, έρχεται η Ευρώπη φρούριο, η αστυνομοκρατούμενη Ευρώπη που θα μείνει για πολλά χρόνια, με αφορμή τέτοιες επιθέσεις!

Και δεν σταματά εκεί.. Αφού θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για τον Ευρωπαϊκό Στρατό, ο οποίος θα αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων από τους «κακούς» που η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Δύση συντηρούν (οι ορδές των «καημένων προσφύγων»)…

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι είναι χτύπημα αποτρόπαιο και ύπουλο για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Η ασφάλεια των πολιτών είναι προϋπόθεση της δημοκρατίας και η φύλαξη των συνόρων είναι πλέον όρος ύπαρξης για τις δημοκρατικές κοινωνίες».

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *