ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ: Παραιτήθηκε εκτοξεύοντας πυρά στην κυβέρνηση

 

 

Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε η Ηρώ Διώτη, εκτοξεύοντας πυρά κατά της κυβερνητικής πολιτικής.«Αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ», υπογράμμισε η Ηρώ Διώτη στη συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Λάρισας, από όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

«Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου» σημείωσε.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό, στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφής διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδώ να θέσω την παραίτησή μου».

Η ίδια πάντως, δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το ποιο θα είναι το μέλλον της αναφορικά με την παράταξη που ηγείται στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας και πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι η  πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίου και δεν είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ομάδα ενημέρωσης Pame.gr

View all posts by ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *