Ενοχλεί ο Δ.Θεοδωρίδης! Ενοχλεί τους ανθέλληνες

Κάναμε το κλασσικό σερφάρισμα στο διαδίκτυο και κάποια στιγμή πέσαμε στην εκπομπή του Δ.Θεοδωρίδη από την Θεσσαλονίκη.Τον ακούσαμε σε μία κατάσταση έξαλη να τα βάζει με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.Ειναι οι γνωστές εταιρείες που όλοι ξέρουμε ποιοί τις έχουν.Είναι οι ίδιοι που ελέγχουν και το ελληνικό τραγούδι από το 1950 και μετά.Είναι οι ίδιοι πού έλεγξαν πλήρως το ελληνικό τραγούδι και το μετατόπισαν εκεί που ήθελαν.

 

Ένα πράγμα έχουμε να πούμε στον Δ.Θεοδωρίδη και στους αναγνώστες.Εκπομπές σαν του Δ.Θεοδωρίδη ενοχλούν.Η εκπομπή του ενοχλεί.Η εκπομπή του εξελληνίζει.Η εκπομπή του μυρίζει Ελλάδα,και είναι κακό αυτό!Η εκπομπή του μυρίζει θυμάρι,ξωκκλήσι,Γαλάζιο.

Τώρα θα μου πείτε μόνο ο Δ.Θεοδωρίδης τα παίζει αυτά τα τραγούδια;Το θέμα δεν είναι αν θα παίξεις τα τραγούδια!Όλοι μπορούν να παίξουν Πουλόπουλο και Βοσκόπουλο.Το θέμα είναι όμως πως τα μεταλαμπαδεύεις αυτά τα τραγούδια,και πως τα φυτεύεις στην ψυχή του κόσμου.

Ο Θεοδωρίδης μπορεί να μην ενοχλεί με πολιτικό λόγο,άλλωστε μιά μουσική εκπομπή είναι.Ενοχλεί όμως με την πολιτιστική παλινδρόμηση.Ο Έλληνας πρέπει να ξεχάσει οτι έχει σχέση με ελλάδα,και θυμίζει ελλάδα! Ο Ελληνας πρεπει να αποκοπεί από τις ρίζες του,και να είναι βουτηγμένος στο σκουπίδι.

Φωνές και εκπομπές σαν του Σκάρλετ θα πρέπει να αφανιστούν! Αυτές είναι οι επιταγές του σήμερα.Πρέπει να χαθεί η πενιά,να εξαφανιστεί η χασαπιά,να εξαφανιστεί η μουσική που έχει βγεί μέσα από τα σπλάχνα και την ψυχή του Έλληνα.

Ειμαστε σίγουροι πως αν ο Θεοδωρίδης έπαιζε βαλκανοσκουπίδια,θα είχε εντελώς άλλη μεταχείριση από τις γνωστές εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Και κλείνοντας να πούμε ειδικά τώρα με αυτή την ανθελληνική κυβέρνηση των συριζοκουλτουριαραίων νεοφασιστών,άνθρωποι και εκπομπές σαν του Δ.Θεοδωρίδη θα μπούν στο στόχαστρο για να αφανιστούν! Αφανίζουν τα πάντα,παιδεία,ορθοδοξία,εθνική υπερηφάνεια,αφανίζουν ακόμη και εκπομπές!

Top