Με αέρα φρεσκάδας στις παρυφές της πρωινής ζώνης ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Με το δεξί πάτησε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στις παρυφές της πρωινής ζώνης.Η εκπομπή του πηγαίνοντας μία ώρα πίσω απέκτησε μία άλλη φρεσκάδα,και φυσικά μπήκε σε ένα περιβάλλον με ακόμη περισσότερο ανταγωνισμό.Την εκπομπή του  συνεχίζει να την μοιράζει σε 3 κομμάτια μουσικά,ξεκινώντας με ξένη ποιοτική μουσική στο πρώτο μέρος,στην συνέχεια το δεύτερο κομμάτι με ελαφρολαικά,70ς,κάτι που βλέπουμε τελευταία να το αντιγράφουν κάποια ραδιόφωνα στην Θεσσαλονίκη,και να κοντεύουν να κάνουν μόδα τα ελαφρά του 70ς.

Και στην συνέχεια στο τρίτο κομμάτι αν είναι στα ντουζένια του,ο Δημήτρης Θεοδωρίδης χορταίνει τον κόσμο με παλιο καλό λαικό και ρεμπέτικο.Πάντως συνεχίζει σε αυτόν τον επώδυνο ρυθμό της τρίωρης εκπομπής.Για όσους ξέρουν στοιχειωδώς από ραδιόφωνο,πάνω από μιάμιση ώρα εκπομπή στο ράδιο,αρχίζει και γίνεται μιά επώδυνη διαδικασία για τον παραγωγό.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παρόλα αυτά,δεν χάνει την φόρμα του και την φρεσκάδα του,καθόλη την διάρκεια της εκπομπής.Ισως αυτό,να είναι καί ένα από τα πολλά μυστικά της επιτυχίας του.

Το τελευταίο διάστημα αντιγράφουν αρκετοί σταθμοί το μουσικό του ύφος,και αυτό μπορούμε να πούμε οτι έχει δύο όψεις! Είναι και καλό,και κακό.Καλό γιατι μεταλαμπαδεύεται το καλό τραγούδι,και κακό γιατί υπάρχει περίπτωση να κακοποιηθεί το καλό τραγούδι από έναν κακό παραγωγό,και ένα κακό ραδιόφωνο.

Η εκπομπή του είναι από τις πρώτες σε ακροαματικότητα στην Θεσσαλονίκη,και τώρα με την μικρή αυτή μετακόμιση στην ώρα,θα φύγει ακόμη πιό ψηλά στον ανταγωνισμό.

Τον δημήτρη Θεοδωρίδη τον ακούτε στον City International στους 106,1 τώρα από 11.00 εως 15.00

Top