Γνώση…Οσο ζώ μαθαίνω

Καλως ηρθες στον απέραντο κόσμο της γνώσης.Εδώ θα περιηγηθής σε κομμάτια της ιστορίας της ανθρωπότητας.Η γνώση είναι χρυσός, και πρέπει να διαδίδεται με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν υπάρχει πιό συναρπαστικό πράγμα από το να μπαίνεις στα αδυτα της ιστορίας,  να μαθαίνεις  λεπτομέρειες για κόσμους και κοινωνίες που υπήρχαν εκατονταδες χρόνια πριν από σένα.Σε αυτόν τον κόσμο θα βυθιστείς σε αυτήν την ενότητα.

Το εχουμε πει πολλές φορές, οτι στο Pame.gr δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι προβολές.Καλές κι αυτές, οκ καλό και το Lifestyle, αλλά ο πραγματικός λόγος που αγαπάει αυτό τον ιστότοπο ο κόσμος και τον στηρίζει εδώ και 15 χρόνια ειναι και αυτός.Τιποτα δεν είναι τυχαίο σ αυτή τη ζωή.Οτι δίνεις παίρνεις.

Σκοπός της ενότητας

Στόχος μας,απο την αρχή που ξεκίνησε αυτή η ενότητα, ήταν να δημιουργήσουμε μιά κιβωτό γνώσης.Σκοπός μας είναι η άνθρωποι να μαθαίνουν διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας.Εαν δε σε συνεπαίρνει αυτό που διαβάζεις, είναι δώρον άδωρο.

Κύριως σκοπός μας είναι, να διαδώσουμε ιστορική γνώση,χωρίς οπαδισμούς. Είναι καφρίλα μεγάλη, να βάζεις οπαδική πινελιά,σε ιστορικά γεγονότα, επειδη δε σε συμφέρουν, επειδή σου προκαλούν τον οπαδικό σου εγωισμό…

Κάποιοι θα στεναχωρηθούν

Κάποιοι που θα διαβάσουν πράγματα απο της ενότητες  ειτε θα νευριάσουν, είτε θα δυσανασχετίσουν γιατί πολύ πιθανό να βυζαίνουν από κάποιο κομματικό μηχανισμό, αλλά δυστυχώς η ιστορία εχει καταγραφεί, και δεν μπορεί να πάει οπως θέλει κάποιο εφήμερο κομματικό συμφέρον. Η στορία πρέπει να πάει αγκαζέ με την αλήθεια.Ιστορία χωρίς αλήθεια, δεν είναι ιστορία, κάτι αλλο είναι.

Είσαι ετοιμος η ετοιμή για μια απολαυστική βαθιά βουτιά, στα άδυτα της ιστορίας; Θες αυτη η εντότητα να γίνει η αγαπημένη σου;

Να είσαι σίγουρος και σίγουρη, οτι θα γίνει το αγαπημένο σου ψηφιακό βιβλίο..Αυτά για τον νεοεισερχόμενους στην ενότητα..Ενα μεγάλο ευχαριστώ από βάθος καρδιάς,για τους παλιούς χρήστες του Pame.gr που μας στηρίζουν επι σειρά ετών.

Για να περιηγηθείς σε κομμάτια των ενοτήτων της γνώσης επέλεξε απλώς ενα κουμπί με το σημείο που σε ενδιαφέρει.Αν θες να βρείς κάτι πολύ εξειδικευμένο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εσωτερική μηχανή αναζήτησης επάνω δεξιά.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας