Χιλιάδες λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στον Πειραιά με έξοδα της ψυχοπονιάρικης κυβέρνησης

Από τα μικρασιατικά παράλια μέχρι τα νησιά του Αιγαίου, την διακίνηση των λαθρομεταναστών την αναλαμβάνουν οι Τούρκοι δουλέμποροι. Από τα νησιά του Αιγαίου και προς τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, τους Τούρκους δουλεμπόρους αντικαθιστά η κυβέρνηση της Αριστεράς!

Το πλοίο "Ελ. Βενιζέλος" το οποίο ναυλώθηκε έναντι 500.000 ευρώ από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ για να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες από Κω, Λέρο, Κάλυμνο και Λέσβο στη Θεσσαλονίκη, τελικώς άλλαξε μεσοπέλαγα πορεία και έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά. Από κει ως «τουρίστες», οι λαθρομετανάστες διασπείρονται δίχως κανέναν έλεγχο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.


Η αλλαγή προορισμού του πλοίου, οφείλεται σε διπλωματικές αντιδράσεις των Σκοπιανών -κυρίως- αλλά και της σερβικής κυβέρνησης, διότι οι προερχόμενοι εκ Συρίας λαθρομετανάστες είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να ταξιδέψουν προς άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Καθώς φαίνεται όμως, η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης της Αριστεράς έγκειται στην αποτροπή των λαθρομεταναστών να εγκαταλείψουν την Ελλάδα!

Το μόνο βέβαιο είναι το εξής: η κυβέρνηση-τσίρκο του Τσίπρα και οι γελωτοποιοί υπουργοί του, βλάπτουν σοβαρά τα συμφέροντα της Πατρίδος μας.Top