Το eyeliner είτε το λατρεύεις είτε το μισείς. Μια τόσo απλή μαύρη γραμμή μπορεί να καταφέρει πολλά και υπόσχεται να δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη-σέξι αίσθηση στο καθημερινό σου στυλ, αλλά και να απογειώσει το βραδινό σου look. Για ένα διαφορετικό στυλ μακιγιάζ μου μαγνητίζει τα βλέμματα υπάρχουν απλά βήματα για σου δείξουν πως θα το πετύχεις.

Πώς εφαρμόζεται;

Πριν περάσεις στην εφαρμογή του eyeliner, άπλωσε τη σκιά που θέλεις ή μόνο τη βάση σου. Έπειτα πρέπει να κρατήσεις με το ένα χέρι το προϊόν και με το άλλο να τραβήξεις ελαφρά το μάτι σου προς τα πάνω ώστε να «τεντωθεί» η επιδερμίδα. Ξεκινώντας από το σημείο που θες να αρχίζει η γραμμή προσπάθησε να απλώσεις το χρώμα σύριζα στις βλεφαρίδες σου μέχρι να φτάσεις στην εξωτερική γωνία. Εκεί θα τραβήξεις τη γραμμή ελαφρά προς τα έξω και προς τα πάνω για να δώσεις έξτρα γοητεία, ειδικά αν έχεις καθοδικά μάτια.

Από πού να ξεκινήσω τη γραμμή;

Από όπου θέλεις. Μπορείς να την ξεκινήσεις από την εσωτερική γωνία μέχρι τέλους, ενώ και από τη μέση του ματιού-ακριβώς πάνω από την ίριδα κοιτώντας ευθεία- είναι μια καλή επιλογή. Προτίμησε το δεύτερο αν τα μάτια σου είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο.

Το πάχος τη γραμμής

Αυτό εξαρτάται από το στιλ που θες να δώσεις. Σε γενικές γραμμές μια λεπτή προς μεσσαίου μεγέθους γραμμή είναι ιδανική.  Μη θεωρήσεις πως η πιο χοντρή γραμμή είναι πιο εύκολο να εφραμοστεί, γιατί πολλές γυναίκες το πιστεύουν με αποτέλεσμα η γραμμή είναι υπερβολικά μεγάλη. Αν βρεις τον τρόπο θα μπορέσεις να κάνεις και μια πολύ λεπτή γραμμή σε χρόνο dt.

Πώς διορθώνω μια ατέλεια;

Αν όλα έχουν κυλήσει καλώς και βλέπεις ότι κάτι λίγο έχει ξεφύγει μην πανικοβάλλεσαι! Με μια μπατονέτα που ίσα ίσα θα ακουμπήσει σε μια σταγόνα ντεμακιγιάζ θα σώσει την κατάσταση. Μη χοντρύνεις τη γραμμή για να καλύψεις το λάθος γιατί θα καταλήξεις να χοντραίνεις και τις δύο γραμμές χωρίς τέλος.

Με τι ταριάζει;

Πηγαίνει ιδανικά με κόκκινο κραγιόν, δίνοντας την ιδανική ένταση στα μάτια και συμπληρώνοντας ένα 50’s στιλ που ταιριάζει σε πολλές γυναίκες. Επίσης, μπορεί να σταθεί και μόνο του, χωρίς δηλαδή να υπάρχει ένταση στα χείλη, ενώ μπορεί να ολοκληρώσει και ένα μακιγιάζ με τονισμό στα μάτια, αφού μπορεί να φορεθεί και πάνω από μια σκούρα σκιά και να μακρύνει το βλέμμα.

Δεν υπάρχει διαχωρισμός σε ξανθές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες, αφού σε όλες πηγαίνει υπέροχα αρκεί η γραμμή να είναι τέλεια!

loading...
Top
xmlns:og="http://ogp.me/ns#" xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"