Τέλος ο Γιώργος Τράγκας από τον Real Fm

 

 

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Real FM ανακοίνωσε ο Γιώργος Τράγκας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος: «Έληξε σήμερα το συμβόλαιο και η συνεργασία μου με τον Real Fm. Δεν το ανανέωσα». «Μετά από 15 χρόνια στενής συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου (10 χρόνια στον Real) τον ευχαριστώ θερμότατα και του εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα ο Real Fm ήταν μία περίοδος από τις καλύτερες της πολύχρονης καριέρας μου», προσθέτει ο Γιώργος Τράγκας.

Μέσω ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου του Real Group, ο σταθμός ευχαρίστησε τον γνωστό δημοσιογράφο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

«Σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια ανελλιπούς ραδιοφωνικής παρουσίας του στον Real FM, το συμβόλαιο συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με τον σταθμό. Ο Real FM τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του star, ο Γιώργος Τράγκας φαίνεται έχει κλείσει στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά Fm 90,1» και θα ξεκινήσει στις 6 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν, ο δημοσιογράφος δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία, αλλά ούτε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

loading...

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Top
xmlns:og="http://ogp.me/ns#" xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"