Σερβιτόρος μετέφερε 27 λίτρα μπύρας

Απίθανος σερβιτόρος κατάφερε να μεταφέρει 27 λίτρα μπύρας, κατακτώντας μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο λόγος για τον Γερμανό, Oliver Strumpfel!

Τα 27 λίτρα μπύρας, τα οποία μετέφερε μαζί με τα ποτήρια ζύγιζαν περίπου 50 κιλά, σε απόσταση 40 μέτρων, χωρίς να συμβεί το παραμικρό ατύχημα.

Διαβάστε περισσότερα: Σερβιτόρος μετέφερε 27 λίτρα μπύρας

Δίνουν μισθό 1,2 εκ και δεν μπορούν να βρούν διευθυντή

Η θέση εργασίας μένει κενή εδώ και μήνες, παρόλο που ο μισθός φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Παρά τις αγγελίες που δημοσιεύονται σε επιστημονικές επιθεωρήσεις από τον Μάιο, η Κίνα ακόμα δεν έχει βρει επικεφαλής για το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου, «πιάτο» διαμέτρου 500 μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα: Δίνουν μισθό 1,2 εκ και δεν μπορούν να βρούν διευθυντή

Αυτό το σκηνικό μόνο σε δρόμο της Ρωσσίας μπορείς να το δείς

Αυτό το ασυνήθιστο σκηνικό που για εμάς φαίνεται σαν κάτι το πολύ παράξενο,στην Ρωσσία είναι κάτι το συνηθισμένο.Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να δείς εάν περιπλανηθείς στους δρόμους την Ρωσσίας! Εχουν μιά ιδιότυπη κουλτούρα οι Ρώσσοι.

Διαβάστε περισσότερα: Αυτό το σκηνικό μόνο σε δρόμο της Ρωσσίας μπορείς να το δείς

Το πιο γρήγορο γκολ ολων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Είναι το πιό γρήγορο γκολ πού έχει μπεί στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου.Το σημείωσε ο Βουκ Μπάκιτς σε αγώνα Νέων στην Σερβία ανάμεσα στην Πολέτ και την Ντορκόλ.Είναι μιά καταπληκτική φάση,πού όμοια της δεν υπάρχει.

Διαβάστε περισσότερα: Το πιο γρήγορο γκολ ολων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Επτάχρονη βρήκε το Εξκάλιμπερ στη θρυλική λίμνη του βασιλιά Αρθούρου

Ο Paul Jones είχε διηγηθεί τη θρυλική ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης πριν από λίγες μόλις ημέρες στις δυο μικρές κόρες του.Όταν η επτάχρονη Matilda του ζήτησε να πάνε για μια βουτιά στη λίμνη Dozmary στην Κορνουάλη, καθότι η ζέστη ήταν αφόρητη, την πήγε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε περισσότερα: Επτάχρονη βρήκε το Εξκάλιμπερ στη θρυλική λίμνη του βασιλιά Αρθούρου

Τούνελ στην Κίνα πού μόλις μπεις το ρολόι σου γυρνάει μία ώρα πίσω

Η Κίνα έχει μια σήραγγα που σε «ταξιδεύει στον χρόνο».Γνωρίζατε ότι μερικοί κάτοικοι της επαρχίας Guizhou, στην Κίνα ισχυρίζονται ότι ένα 400 μέτρων μήκους τούνελ μπορεί να στρεβλώσει το χρόνο.

Εκείνοι που οδηγούν μέσα από τη σήραγγα, που βρίσκεται στην περιοχή Honghuagang της πόλης Zunyi, βρίσκουν το χρόνο στα κινητά τηλέφωνα τους και μόνο στα κινητά τους τηλέφωνα ανεξήγητα πίσω μια ώρα ακριβώς. Η σήραγγα χτίστηκε χρόνια πριν, αλλά οι ντόπιοι συνάντησαν αυτό τα παράξενο φαινόμενο τον τελευταίο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: Τούνελ στην Κίνα πού μόλις μπεις το ρολόι σου γυρνάει μία ώρα πίσω

Απίστευτη ακρίβεια! Σαμουράι χτύπησε με το σπαθί του κινούμενη σφαίρα

Ο Ισάο Μάκι έχει εκπαιδευτεί στην τέχνη της ιαπωνικής σπάθης από την ηλικία των πέντε ετών και  μπορεί να κόψει στη μέση με το σπαθί του μία σφαίρα σε μέγεθος κουκουτσιού που ταξιδεύει με ταχύτητα 320 χλμ την ώρα από απόσταση 20 μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα: Απίστευτη ακρίβεια! Σαμουράι χτύπησε με το σπαθί του κινούμενη σφαίρα

Παράξενα βίντεο πού τα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να καταγράψει μιά κάμερα ασφαλείας.Απίστευτα πράγματα κατέγραψε μία τέτοια κάμερα,πού έδωσαν στην δημοσιότητα τα καταγραφόμενα της.Δείτε τα βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα: Παράξενα βίντεο πού τα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

Κοιμόταν αγκαλιά με το φίδι μέχρι πού ο γιατρός της είπε την τραγική αλήθεια

Κάποιοι άνθρωποι δεν αποχωρίζονται τον καλύτερο τους φίλο ούτε στον ύπνο τους, είτε είναι σκύλος, είτε γάτα, ή ακόμη και το κατοικίδιο φίδι τους.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι όλα τα κατοικίδια ζώα κατάλληλα για να μοιράζονται το κρεβάτι σας. Ένας σκύλος μπορεί να είναι εντάξει, μια γάτα μπορεί να είναι εντάξει, αλλά το παράδειγμα του φιδιού που μόλις αναφέραμε, ίσως να μην είναι και μια τόσο καλή ιδέα...

Διαβάστε περισσότερα: Κοιμόταν αγκαλιά με το φίδι μέχρι πού ο γιατρός της είπε την τραγική αλήθεια

Ο Κινέζος Li Ching Yun πού έζησε 256 χρόνια

Μεγάλωσε 180 παιδιά ενώ οι 23 γυναίκες που είχε πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο.

Διαβάστε την ιστορία του ανθρώπου που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο πάνω στη γη Li-Ching-Yunγεννήθηκε σε ένα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πήγε σχολείο. Τότε ήταν υπεραρκετό. Μετά ταξίδεψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς όπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά…

Διαβάστε περισσότερα: Ο Κινέζος Li Ching Yun πού έζησε 256 χρόνια

Διαβάστε επίσης

Top