Πως να κλειδώσεις το όνομα σου στο pame chat

 

Το να κλειδώσεις το όνομα σου στο chat είναι μία διαδικασία,που δεν κρατάει περισσότερο από 3 λεπτά.Στην παραπάνω βοηθητική εικόνα έχει τρία πεδία να συμπληρώσεις.Το πρώτο Memper Name είναι το όνομα που θα χρησιμοποιείς στο chat.To δεύτερο to Real Name είναι ένα πεδίο οπου μπορείς να βάλεις ένα άλλο όνομα μόνο για λόγους ευκολίας όταν θες να κάνεις κάποιες αλλαγές,και είναι καθαρά για αναγνωριστικούς λόγους κι όχι για σύνδεση στο chat.

Στο τρίτο πεδίο συμπληρώνεις το email σου.Μόλις συμπληρώσεις αυτά τα τρία πεδία πάτα το register me.Μετά από αυτό θα σου εμφανιστεί ένα κείμενο που θα σου λέει να πάς στο email σου να ενεργοποιήσεις την διαδικασία πατώντας επάνω σε ένα λινκ που θα σου έρθει στο email σου.Πάτα επάνω στο λινκ για να κάνεις ενεργοποίηση,και μετά απευθείας πάτα το κουμπί click to Avtivate.

Αυτό ήταν! Στο email σου τώρα έχει σταλεί ο κωδικός και το user name που θα χρησιμοποιείς.

Ο κωδικός που μου εστειλε το σύστημα είναι δύσκολος και δεν θα τον θυμάμαι! Θέλω να βάλω έναν δικό μου.

Ναι κι αυτό γίνεται πολύ εύκολα.Αφού έχεις πάρει τον κωδικό σου από το email και συνδεθείς στο πλαίσιο της πρώτης εικόνας αμέσως θα σου ανοίξει το παρακάτω.

Οπως βλέπεις και στην βοηθητική εικόνα,μπορείς να αλλάξεις κάποιες πληροφορίες στον λογαριασμό σου,και πατώντας το Change password μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό,και να βάλεις όποιον κωδικό θέλεις εσύ.

Αυτό ήταν τώρα μπορείς να απολαύσεις το pame chat με ένα όνομα κατοχυρωμένο,και δεν μπορεί να μπεί άλλος με το δικό σου.

Χρήσιμες συμβουλές

Η εφαρμογή αυτή δεν δέχεται ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες,αλλά μόνο με λατινικούς.

Εάν στην προσπάθεια σου να κατοχυρώσεις κάποιο όνομα το έχει κάποιος άλλος χρήστης,τότε δίπλα στο όνομα βάλε κάποιο νούμερο η κάποιο σύμβολο!

Εάν περιμένεις και δεν σου έχει έρθει το email ρίξε μιά ματιά στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα.

Λοιπον πιστεύουμε να σε κατατοπίσαμε για το πως θα κλειδώσεις το ονομα σου. Ξεκίνα τώρα πήγαινε σε αυτό το λινκ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ και τρέχα να προλάβεις να κστοχυρώσεις το αγαπημένο σου όνομα μην στο πάρει άλλος

O εγγεγραμένος χρήστης,είναι ενας προστατευμένος χρήστης,και η κοινότητα του chat γίνετε ακόμη καλύτερη για όλους μας! Επίσης εάν θέλετε να γίνετε διαχειριστής mod στο chat θα πρέπει απαραίτητα να είστε εγγεγραμένος χρήστης.

Καλή διασκέδαση!

 

loading...
Top
xmlns:og="http://ogp.me/ns#" xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"