Ο Αμβρόσιος έστειλε πατριωτικό μήνυμα για γενικό ξεσηκωμό!

 

Μήνυμα γενικού ξεσηκωμού έστειλε ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων,για να σωθεί η πατρίδα μας από τον αφανισμό! Πήρυνο λόγο έβγαλε για να παρακινήσει τους έλληνες να ξεσηκωθούν γιατί η ελλάδα χάνεται!

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες», γράφει ο κατά τα άλλα επίσημος εκφραστής του Λόγου του Θεού.

«Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται», συνεχίζει στο παραλήρημά του ο Αμβρόσιος.

«Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας», καταλήγει ο ιερωμένος.

 

loading...

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Top
xmlns:og="http://ogp.me/ns#" xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"