Ανακαλούνται ένα εκατομμύριο καινούρια μοντέλα Mercedes-Benz

 

 

Η αυτοκινητοβιομηχανία Daimler AG ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ανακαλέσει περίπου ένα εκατομμύριο καινούρια μοντέλα Mercedes-Benz που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο, λόγω του κινδύνου ανάφλεξης. Μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 51 πυρκαγιές στα συγκεκριμένα οχήματα, ενώ η γερμανική εταιρία διευκρίνισε ότι κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε εξαιτίας του προβλήματος αυτού.

Η ανάκληση θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ τον Ιούλιο, όταν θα είναι διαθέσιμα τα ανταλλακτικά. Αφορά μόνο τα καινούρια μοντέλα, περιλαμβανομένων και αυτών του 2017.

Από το ένα εκατομμύριο οχήματα που θα ανακληθούν, τα 307.629 κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, τη μία από τις τρεις μεγαλύτερες αγορές για τις Mercedes-Benz. Οι άλλες δύο είναι η Κίνα και η Γερμανία. Επίσης, από τις 51 πυρκαγιές, οι 30 αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Daimler AG.

Οι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz στις ΗΠΑ θα αρχίσουν να ενημερώνονται στα τέλη Μαρτίου. Η εταιρία δεν ανέφερε πότε θα ενημερωθούν οι καταναλωτές στις άλλες χώρες όπου κυκλοφορούν τα συγκεκριμένα οχήματα.

loading...
Top
xmlns:og="http://ogp.me/ns#" xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#"