Ειδήσεις και απόψεις σε συνεχή ροή

Βαρύς ο πέλεκυς στα παράνομα ταξι αλλά και στους επιβάτες που τα χρησιμοποιούν...
Αυτοκίνητο... | 22 Σεπ 2017 19:49 | Ομάδα ενημέρωσης
Βαρύς ο πέλεκυς στα παράνομα ταξι αλλά και στους επιβάτες που τα χρησιμοποιούν

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών που αφορά τα ταξί και τις διαδικτυακές εφαρμογές μίσθωσης Επιβατικών Δημοσίας Χρήσεως (ΕΔΧ) οχημάτων.

Στόχος του υπουργείου Μεταφορών είναι η καθιέρωση νομοθετικού πλαισίου για τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών που διαθέτουν ηλεκτρονικές εφαρμογές [ ... ]

Τζερόνιμο ο ήρωας πολεμιστής των Απάτσι
Αφιερώματα... | 21 Σεπ 2017 00:42 | Ομάδα ενημέρωσης
Τζερόνιμο ο ήρωας πολεμιστής των Απάτσι

Ο Τζερόνιμο ήταν διάσημος Ινδιάνος πολεμιστής που πολέμησε εναντίον του Μεξικού και των ΗΠΑ για την επέκταση των εδαφών των ινδιάνων Απάτσι κατά την διάρκεια των Πολέμων των Απάτσι. "Geronimo" ήταν το όνομα που δόθηκε σ 'αυτόν κατά τη διάρκεια μιας μάχης με στρατιώτες του Μεξικού. Chiricahua Το πραγματικό ινδιάνικο όνομά του ήταν Gokhlä yeh.

Το λαμπρατόρ πού έσωσε δεκάδες ζωές
Διεθνή... | 22 Σεπ 2017 19:38 | Ομάδα ενημέρωσης
Το λαμπρατόρ πού έσωσε δεκάδες ζωές

Ο εξάχρονος σκύλος έχει σώσει μέχρι στιγμής 52 ανθρώπινες ζωές σε επιχειρήσεις διάσωσης από φυσικές καταστροφές εντός και εκτός Μεξικού - Την αποκαλούν «ηρωίδα», ενώ «φλερτάρει» με το πέσος!
Σε ήρωα αναδεικνύεται ένα λαμπραντόρ που συμμετέχει στις έρευνες για επιζώντες μετά τον φονικό σεισμό των 7,1 Ρίχτερ που ισοπέδωσαν το Μεξικό, στοιχίζοντας τη ζωή 245 ανθρώπων.

Έφυγε ο Δημήτρης Τσαουσάκης
Ελλάδα... | 20 Σεπ 2017 00:47 | Ομάδα ενημέρωσης
Έφυγε ο Δημήτρης Τσαουσάκης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ (1951-2017) Έφυγε ξαφνικά σήμερα από ανεύρυσμα ο σπουδαίος βιρτουόζος του μπουζουκιού και τραγουδιστής ο Δημήτρης Τσαουσάκης, γιος του σπουδαίου Πρόδρομου Τσαουσάκη, σε ηλικία 66 ετών.
Ο Δημήτρης Τσαουσάκης ακολουθήσε τα χνάρια του πατέρα του σαν τραγουδιστής και μπουζουξής.

Τι επιπτώσεις θα εχει η ανθρωπότητα αν πατήσει το κουμπί ο κομμουνιστής δικτάτορας;...
Διεθνή... | 22 Σεπ 2017 19:27 | Ομάδα ενημέρωσης
Τι επιπτώσεις θα εχει η ανθρωπότητα αν πατήσει το κουμπί ο κομμουνιστής δικτάτορας;

Η πιθανότητα να κάνει πράξη η Βόρεια Κορέα την απειλή περί «δοκιμαστικής πυροδότησης της ισχυρότερης βόμβας υδρογόνου στον Ειρηνικό», που διετύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών της, Ρι Γιονγκ Χο, λίγο μετά το οργισμένο κατά του Τραμπ τηλεοπτικό διάγγελμα του Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει σημάνει συναγερμό στη διεθνή κοινότητα.

Τραμπ: Θα καταστρέψουμε την Β.Κορέα εάν δεν κάνει πίσω
Διεθνή... | 19 Σεπ 2017 22:15 | Ομάδα ενημέρωσης
Τραμπ: Θα καταστρέψουμε την Β.Κορέα εάν δεν κάνει πίσω

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο αμερικανός πρόεδρος κατά την πρώτη του ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη, η οποία διήρκεσε 41 λεπτά. Εξαίροντας το έργο της κυβέρνησής του δήλωσε ότι το χρηματιστήριο ακολουθεί ανοδική πορεία και η ανεργία έχει καταγράψει ιστορικό χαμηλό.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και ενώπιον ξένων ηγετών, τόνισε ότι πρώτα στην ατζέντα του τοποθετεί [ ... ]

Η ενδυμασία στα χρόνια του μεσαίωνα
Μεσαίωνας... | 21 Σεπ 2017 20:48 | Ομάδα ενημέρωσης
Η ενδυμασία στα χρόνια του μεσαίωνα

Η ένδυση των αντρών στον μεσαίωνα Τον 13ο αι. οι άντρες φορούσαν μια μακριά πουκαμίσα με στενά μανίκια και από πάνω ένα χιτώνιο, το φαιλόνιο. Την ενδυμασία αυτή συμπλήρωναν οι βράκες και οι λωρίδες με τις οποίες κάλυπταν τα πόδια τους. Από πάνω φορούσαν το βαρδοκούκουλο (είδος μανδύα με κουκούλα από κατσικίσιο μαλλί). Ο μανδύας των ευγενών που ονομαζόταν κάπα, [ ... ]

Παππάς: Η κοινωνική πολιτική μας χαίρει της αποδοχής του κόσμου...
Πολιτική... | 19 Σεπ 2017 22:07 | Ομάδα ενημέρωσης
Παππάς: Η κοινωνική πολιτική μας χαίρει της αποδοχής του κόσμου

«Η ΝΔ είχε επενδύσει σε δημοσκοπήσεις που την έδειχναν πρώτη με διαφορά. Δεν της βγαίνει το σχέδιο», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο ενημερωτικό δελτίο του Epsilon. Αντίθετα, σημείωσε ότι ο σκληρός πυρήνας της κυβερνητικής πολιτικής -η κοινωνική πολιτική- χαίρει της αποδοχής του κόσμου [ ... ]

Εντολή Καμμένου να γίνει χωρίς άγημα η υποστολή της σημαίας για να μην θιχτούν οι λαθρομετανάστες...
Ελλάδα... | 21 Σεπ 2017 20:16 | Ομάδα ενημέρωσης
Εντολή Καμμένου να γίνει χωρίς άγημα η υποστολή της σημαίας για να μην θιχτούν οι λαθρομετανάστες

Στην πόλη της Μυτιλήνης κάθε Κυριακή στο κέντρο στο λιμάνι της πόλης γίνεται με την ανατολή η έπαρση της σημαίας και με την δύση του ηλίου η υποστολή της. Η τελετή γίνεται παρουσία στρατιωτικής μπάντας και αγήματος αποτελούμενη από έναν λόχο τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.

Η κλανιόλα στα επτάνησα ήταν απαραίτητο οικιακό σκεύος...
Lifestyle | 19 Σεπ 2017 22:01 | Ομάδα ενημέρωσης
Η κλανιόλα στα επτάνησα ήταν απαραίτητο οικιακό σκεύος

Η ιστορία μας αρχίζει (και τελειώνει φυσικά) στα Επτάνησα του περασμένου αιώνα, όπου οι ευγενείς σκαρφίστηκαν έναν ομολογουμένως ιδιαίτερο τρόπο για να απαλλαχθούν από τις δυσάρεστες αναθυμιάσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ναι, καλά καταλάβατε, η κλανιόλα ήταν απαραίτητο οικιακό σκεύος στα σπιτικά της υψηλής κοινωνίας των Επτανήσων, σαφώς ορισμένη στα [ ... ]

Ανακαλύφθηκε «ταφικός κήπος» ηλικίας 4000 ετών
Διεθνή... | 21 Σεπ 2017 19:15 | Ομάδα ενημέρωσης
Ανακαλύφθηκε «ταφικός κήπος» ηλικίας 4000 ετών

Το υπουργείο Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου ανακοίνωσε την Τετάρτη 3 Μαΐου πως ένας «ταφικός κήπος» ανακαλύφθηκε ακριβώς έξω από έναν τάφο της φαραωνικής εποχής κοντά στην πόλη του Λούξορ της νότιας Αιγύπτου.

Η απλυσιά στον Μεσαίωνα ήταν κανόνας
Μεσαίωνας... | 19 Σεπ 2017 21:47 | Ομάδα ενημέρωσης
Η απλυσιά στον Μεσαίωνα ήταν κανόνας

Αν το μεσημέρι που επιστρέφετε σπίτι αισθάνεστε βρώμικοι και θέλετε οπωσδήποτε να τρέξετε στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντους, πρέπει να μακαρίζετε τον εαυτό σας που δεν ζούσατε σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη από τον μεσαίωνα μέχρι και τον 18ο αιώνα. Μετά την κλασική ελληνική αρχαιότητα, τη Ρώμη και το Βυζάντιο όπου η προσωπική καθαριότητα εθεωρείτο επιβεβλημένη [ ... ]

Πάρε τον Αρη μας Θεέ θα φωνάζουν ρυθμικά 25.000 Αρειανοί την Τετάρτη...
Αθλητικά... | 21 Σεπ 2017 16:58 | Ομάδα ενημέρωσης
Πάρε τον Αρη μας Θεέ θα φωνάζουν ρυθμικά 25.000 Αρειανοί την Τετάρτη

Η πιό μεγάλη ώρα είναι τώρα! Ο Νίκος Γκάλης θα αποθεωθεί την Τετάρτη από 25.000 οπαδούς του Αρη.Και οι οπαδοί του Αρη θα φωνάζουν ρυθμικά ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΘΕΕ..ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΘΕΕ.Αυτό δεν θα είναι ένα τυχαίο σύνθημα.Οι οπαδοί του Αρη θέλουν τον Γκάλη επικεφαλή σε ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Ασύρματο σκάκι πού επιτρέπει τους παίκτες να παίζουν από μακρυά...
Τεχνολογία... | 19 Σεπ 2017 21:18 | Ομάδα ενημέρωσης
Ασύρματο σκάκι πού επιτρέπει τους παίκτες να παίζουν από μακρυά

Στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να επιτρέψει στους ανθρώπους να συνδεθούν και να παίξουν σκάκι (αλλά και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια) μεταξύ τους από οπουδήποτε στον κόσμο. Συνδυάζοντας τη χρήση μιας τεμπλέτας με τη σύγχρονη τεχνολογία, ελπίζουμε να φέρει μια πιο διαπροσωπική εμπειρία που δεν επιτυγχάνεται μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή.

Hide Main content block

Διαβάστε επίσης

loading...
Top